L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.303 En iyi cevaplar 1 6.304 148 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esveed #81 havvaarslan .!.: 1 dk da bu sonuç çıktı. 2 gün geçmişti bat sağlık ocağına gidicem bugün Genişletmek için tıkla... Ayyy canım benim çoook ama çoook mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederimm benim içinde dua eder misin
havvaarslan .!.: 1 dk da bu sonuç çıktı. 2 gün geçmişti bat sağlık ocağına gidicem bugün Genişletmek için tıkla... Ayyy canım benim çoook ama çoook mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederimm benim içinde dua eder misin
G gizemmm_nuur Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 39 25 3 25 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esveed #82 Esveed .!.: İnşallah senin de güzel haberlerini alırız canım benimmm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Genişletmek için tıkla... Günaydın canim ne yaptın gördün mü bebisini
Esveed .!.: İnşallah senin de güzel haberlerini alırız canım benimmm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Genişletmek için tıkla... Günaydın canim ne yaptın gördün mü bebisini
Esveed Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2022 214 350 53 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esveed #83 gizemmm_nuur .!.: Günaydın canim ne yaptın gördün mü bebisini Genişletmek için tıkla... Keseyi gördüm canım 3 hafta sonra tekrar çağırdı
gizemmm_nuur .!.: Günaydın canim ne yaptın gördün mü bebisini Genişletmek için tıkla... Keseyi gördüm canım 3 hafta sonra tekrar çağırdı
havvaarslan Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2022 270 133 18 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esveed #84 Belisimm .!.: Ayyy canım benim çoook ama çoook mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederimm benim içinde dua eder misin Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim andan beri tüm evlat bekleyenlere dua ediyorum canım benim Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Belisimm .!.: Ayyy canım benim çoook ama çoook mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederimm benim içinde dua eder misin Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim andan beri tüm evlat bekleyenlere dua ediyorum canım benim Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah