Erken gebelik testinde çıkan 2. Çizgi

Canım sonuc ne cıktı acaba bide kaç gün once yaptın test ya da gecikince mi yaptın bende yapıcamda bekliyorum daha
Ben bata 1 gün kala yaptım bat günü kan verdim. 2 gün önce beta 883 dü . Cumartesi günü kontrolüm var

Bu cizgi kesin doğrudur bundan cok daha silik bir cizgiyle hamileliğimi öğrendim

Üstünde yazan süre içerisinde çıktı. 5-20dk diyordu. 15 dk bekledim zaten. Adetim geçti. Kesin var mı ki?
İstersen kan ver kesin sonucu alırsın, benim yaptığım testte böyleydi şimdi 4+6 hamileyim

Eklentiler

• IMG-20221122-WA0019.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 35
Cumartesi günü randevum var canım sen naptınn
Canim ben hamile değilim değerim 0.134 çıktı ama diğer sonuçlarım mükemmel düşük yapmıştım biliyorsun ki toparlanmış vücudum çok iyi yani şu an hamile kalmam için hiçbir sıkıntım yok cumartesi günü gidince Yaz canım kaç haftalikmis bebiş bakalım bu arada en son adet tarihin nedir

Çok sevindim vücudunun toparlanmasına inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız bir an önce 26 ekim son adet tarihim , uygulamaya göre bugün 4+6 oldum ama bakalım randevuda neler olucak

Çok sevindim vücudunun toparlanmasına inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız bir an önce 26 ekim son adet tarihim , uygulamaya göre bugün 4+6 oldum ama bakalım randevuda neler olucak
çok sağol canım bende haberlerimi yazarım buraya Ayyy masallahhh Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bide mesela 4+6 gösteriyor ama doktor 4+3 diyebiliyor bazen bilgin olsun ultrasonlar daha farklı ve detaylı gösterebiliyor bende öyle olmuştu çünkü gittiginde keseyi görebilirsin ben görmüştüm ama tabi farklılık olabiliyor kalp atışını da 7 haftalıkken duydum ama doktorum 6. Haftada kalbini gostermisti ultrasondan ve görünüyordu sanırım 7 haftadan önce zararliymis bebeğe o yüzden bende 7. Haftada dinledim ay çok farklı duygular Rabbim hepsini bütün anne olmak isteyen kadınlara yaşatsın inşallah sende haber verirsin canım haberlerini bekliyorum

Kendimi çok heveslendirmiyorum hamileyim diye kötü bişey olursa diye o kadar korkuyorum ki.. ya keseyi göremezsek ya bebek yoksa ya kalp atışını duyamazsam dış gebelik olursa kimyasal geçirirsem vs vs . Cumartesi inşallah güzel haberler alırsam ondan sonra diyicem hamileyim diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben bata 1 gün kala yaptım bat günü kan verdim. 2 gün önce beta 883 dü . Cumartesi günü kontrolüm var
Tebrik ediyorum canım Rabbim sağ salim kucagınıza versin benim daha 4-5 gün var reglme gece resmen adet agrısı yasadım uyuyamadım ama normalde regl günümden 1 gün sonra olur bu agrı şuan gecti ama 10 gündür gecmeyen gögüs hassasiyeti var bakalım bekliyorum bende dogru sonuc alabilmek için

Kaç çıkmıştı değerin? Bir de normal gebelik testi miydi?
Önce normal kaset test yaptım çok silik çıktı daha sonra erken gebelik testi yaptım onda net 2. Çizgi çıktı. Gittim kan verdim

23 kasım beta hcg 63.9 çıktı
25 kasım kan verdim 271.6 çıktı
27 kasım kan verdim 883.6 çıktı

İnşallah senin de güzel haberlerini alırız canım benimmm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…