Erken gebelik testinde çıkan 2. Çizgi

Bebek dile gelmiş resmen anne burdayım diye çizgi kopkoyu daha ne olsun
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah test bozuk değildir daha önce de testte çift çizgi görüp kanda negatif görmüştüm o yönden biraz korkum var ama bakalım hakkımda hayırlısı

İlk attığım foto dün akşam yaptığım , diğer fotolar bugün yaptığım testler, tekrar bakar mısın vardır dimi gebelik

Eklentiler

• IMG-20221122-WA0019.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20221123_101640.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 59
63.9 çıktı . Doktorum sana hamilesin diyemem kendini ümitlendirme falan dedi yarın kadın doğum doktoruma randevu almayı düşünüyorum
Canım senin gebeliğin bence çok yeni 2 haftalık falan olabilir dediğim gibi benim cizgim çok koyu çıkmıştı 1 ayliktim seninki daha o kadar koyu degil ikinci haftaya doğru 60 ila 100 olur diye biliyorum ümidini kesme inşallah hamilesindir tatlım haber ver yine bana istersen testimi atabilirim duruyor hala

63.9 çıktı . Doktorum sana hamilesin diyemem kendini ümitlendirme falan dedi yarın kadın doğum doktoruma randevu almayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20221124_115551.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 50
Olur canım at istersen , inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler

İnşallah canım benim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ama benim düşünceme göre daha erken bir gebelik
Ama predictor erken gebelik testi al istersen aklında soru işareti kaldıysa cok iyi ve net sonuçlar veriyor bence kadın doğuma gitmeden önce al bu testi yap onda pozitif görürsen kesin hamilesin zaten

Ama predictor erken gebelik testi al istersen aklında soru işareti kaldıysa cok iyi ve net sonuçlar veriyor bence kadın doğuma gitmeden önce al bu testi yap onda pozitif görürsen kesin hamilesin zaten

Sabah ondan yaptım iki çizgi çıktı yine

Doğruluk payı varmıdır sizce daha önce erken gebelik testlerinin doğru çıkmadığını okumuştum , yorumlarınızı merak ediyorum kızlarr
Hey maşallah POZİTİF tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…