- 23 Kasım 2022
- 39
- 25
- 3
- 25
Mutlaka Yaz canım coook merak ediyorum değerlerini inşallah hamişsindir bende yarın vereceğim bakalım hakkımızda neyse hayırlısı olsunYarın çıkıcakmış sonucum , sağlık ocağındaki doktoruma gidip gebelik için kan vermek istiyorum dedim
Çok teşekkür ederimBebek dile gelmiş resmen anne burdayım diye çizgi kopkoyu daha ne olsun
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah
İnanıyorum ikimizde hamiş çıkıcazMutlaka Yaz canım coook merak ediyorum değerlerini inşallah hamişsindir bende yarın vereceğim bakalım hakkımızda neyse hayırlısı olsun
63.9 çıktı . Doktorum sana hamilesin diyemem kendini ümitlendirme falan dedi yarın kadın doğum doktoruma randevu almayı düşünüyorumCanım sonuç ne ciktiiiii
Ben gittim direk yaptılar ama randevu sistemi de gelmiş sanırım, isterseniz riske atmayın randevu alıp gidinSağlık ocağında gebelik testi için randevu alınıyor mu yoksa gidince direkt yaparlar mı
Canım ben bugün gittim direk girdim aldılarSağlık ocağında gebelik testi için randevu alınıyor mu yoksa gidince direkt yaparlar mı
Canım senin gebeliğin bence çok yeni 2 haftalık falan olabilir dediğim gibi benim cizgim çok koyu çıkmıştı 1 ayliktim seninki daha o kadar koyu degil ikinci haftaya doğru 60 ila 100 olur diye biliyorum ümidini kesme inşallah hamilesindir tatlım haber ver yine bana istersen testimi atabilirim duruyor hala63.9 çıktı . Doktorum sana hamilesin diyemem kendini ümitlendirme falan dedi yarın kadın doğum doktoruma randevu almayı düşünüyorum
63.9 çıktı . Doktorum sana hamilesin diyemem kendini ümitlendirme falan dedi yarın kadın doğum doktoruma randevu almayı düşünüyorum
Canım senin gebeliğin bence çok yeni 2 haftalık falan olabilir dediğim gibi benim cizgim çok koyu çıkmıştı 1 ayliktim seninki daha o kadar koyu degil ikinci haftaya doğru 60 ila 100 olur diye biliyorum ümidini kesme inşallah hamilesindir tatlım haber ver yine bana istersen testimi atabilirim duruyor hala
Olur canım at istersen , inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerCanım senin gebeliğin bence çok yeni 2 haftalık falan olabilir dediğim gibi benim cizgim çok koyu çıkmıştı 1 ayliktim seninki daha o kadar koyu degil ikinci haftaya doğru 60 ila 100 olur diye biliyorum ümidini kesme inşallah hamilesindir tatlım haber ver yine bana istersen testimi atabilirim duruyor hala
İnşallah canım benim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ama benim düşünceme göre daha erken bir gebelikOlur canım at istersen , inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Ama predictor erken gebelik testi al istersen aklında soru işareti kaldıysa cok iyi ve net sonuçlar veriyor bence kadın doğuma gitmeden önce al bu testi yap onda pozitif görürsen kesin hamilesin zatenİnşallah canım benim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ama benim düşünceme göre daha erken bir gebelik
Ama predictor erken gebelik testi al istersen aklında soru işareti kaldıysa cok iyi ve net sonuçlar veriyor bence kadın doğuma gitmeden önce al bu testi yap onda pozitif görürsen kesin hamilesin zaten
Sabah ondan yaptım iki çizgi çıktı yineAma predictor erken gebelik testi al istersen aklında soru işareti kaldıysa cok iyi ve net sonuçlar veriyor bence kadın doğuma gitmeden önce al bu testi yap onda pozitif görürsen kesin hamilesin zaten
Fotoğrafi var mı onun pekiSabah ondan yaptım iki çizgi çıktı yine
Hey maşallah POZİTİFDoğruluk payı varmıdır sizcedaha önce erken gebelik testlerinin doğru çıkmadığını okumuştum , yorumlarınızı merak ediyorum kızlarr
Canım benim yaptığım testin markası prodoctormuşFotoğrafi var mı onun peki
Teşekkür ederim canım benim allah razı olsunHey maşallah POZİTİFtebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?