Benim içinde dua eder misin 8 günüm kaldı pozitif göreyimTeşekkür ederim canım benim allah razı olsun
Ederim canım benim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBenim içinde dua eder misin 8 günüm kaldı pozitif göreyim
Aminnn inşallahEderim canım benim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallah hamilesindielr canım buraya yazarsın gelismeleriBenim içinde dua eder misin 8 günüm kaldı pozitif göreyim
Canım sen ne yaptın acabaEderim canım benim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bugün başka bi doktora gidicem canımCanım sen ne yaptın acababenim sonuçlarım 11 de çıkacak bakalım hayırlısı
Yazarım tabiİnşallah hamilesindielr canım buraya yazarsın gelismeleri
Valla seninki bayag bi ben burdayim diyoDoğruluk payı varmıdır sizcedaha önce erken gebelik testlerinin doğru çıkmadığını okumuştum , yorumlarınızı merak ediyorum kızlarr
Şuanlık hamileyim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerValla seninki bayag bi ben burdayim diyo
Canım sonucu aldın mıYazarım tabi
Hayırlı olsun yeni gebesiniz sanırım bende Cumartesi öğrendim daha çok yeni inşallah sağ Salim gelir bebeklerimiz :)Bebek dile gelmiş resmen anne burdayım diye çizgi kopkoyu daha ne olsun
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah
6 gün kala test yaptım çok hafif 2.çizgiyi gördüm ama emin olmak için regli günümü bekliyorum 4 günüm kaldıCanım sonucu aldın mı
Bence var yaaa6 gün kala test yaptım çok hafif 2.çizgiyi gördüm ama emin olmak için regli günümü bekliyorum 4 günüm kaldı
Bu testlerde silik çıkmıyor genelde, bence de gebelik var6 gün kala test yaptım çok hafif 2.çizgiyi gördüm ama emin olmak için regli günümü bekliyorum 4 günüm kaldı
Benim bugün gecikmemin 2. Günü ama testi korkuyorum yapamıyorum negatif görürüm diye. En az 4 gün gecikme olsun diye bekliyorumm. inşallah hayırlı haberler alırız6 gün kala test yaptım çok hafif 2.çizgiyi gördüm ama emin olmak için regli günümü bekliyorum 4 günüm kaldı
Az önce regl oldum maalesef yalancı pozitif görmüşümBenim bugün gecikmemin 2. Günü ama testi korkuyorum yapamıyorum negatif görürüm diye. En az 4 gün gecikme olsun diye bekliyorumm. inşallah hayırlı haberler alırız
Az önce regl oldum maalesef yalancı pozitif gördümBu testlerde silik çıkmıyor genelde, bence de gebelik varAdet günü direkt kan baktırın daha iyi olur
Canım sonuc ne cıktı acaba bide kaç gün once yaptın test ya da gecikince mi yaptın bende yapıcamda bekliyorum dahaEvet canım verdim bile kan
1 dk da bu sonuç çıktı. 2 gün geçmişti bat sağlık ocağına gidicem bugünAz önce regl oldum maalesef yalancı pozitif görmüşüminşallah siz güzel haberle gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?