İlk yaptığım testin markasını hatırlamıyorum ana ikinci olan PredictorTestin markaları ne canım
İlk yaptığın test novacheck mi
Google’dan baktım da ona benziyor kutusuİlk yaptığın test novacheck mi
Canım bugün awox bulabilirsen tekrarla sabah ilk idrarla ve ilk 5 dakika da çıkacak mı bir bak bakalım. Bu ay movacheck yalancı pozitif çıkardı bana aslındaGoogle’dan baktım da ona benziyor kutusu
Predictor güvenli bir testİlk yaptığım testin markasını hatırlamıyorum ana ikinci olan Predictor
Bunlar da benim testlerim adet günü yapmıştım ve değerim 16 çıkmıştıİyi akşamlar içime bir umut düştü kaç gündür sayfaya bakıyorum içimden sormak geldien son adetim 14 temmuzda oldu 27 sinde korunmadık ilişki yaşadık lekelenme geldi bir gün oda çok az ben hatta pet taktım ama devamı gelmedi içime şüphe düştü 4 ağutsos test yaptım erken gebelik testi silik çıktı akşam yapmıştım belki ondandır dedim (yukarıdaki test akşam yaptığım test) sonra biz 5 Ağustos akşam acilde kan verdik 1.44 çıktı yok heralde dedim ama silik çıkınca birde böyle olup yükseleni görünce ben duramadım tabi 9 Ağustos sabahı ilk idrarla test tekrar yaptım (alttaki test) oda silik çıktı beş 10 dakika içinde tabi bilmiyorum kafam çok karıştı birde ilişkiye girdiğimiz zamanı hesaplıyorum tam yumurtlama zamanına denk geliyor sizce varmıdır daha önce yaşayan bilen varsa lütfen yazsın
Bende yalanci pozitif verdi canım o markaGoogle’dan baktım da ona benziyor kutusu
Ya inşallahPredictor güvenli bir testİnşallah yine yanıltmıyordur. Bence büyük ihtimalle var
Anladım bi tekrar alıp bakıcamBende yalanci pozitif verdi canım o marka
Yaptinizni testiAnladım bi tekrar alıp bakıcam
Naptiniz kan verdiniz miBunuda şimdi yaptım direk ilk saniye silik çizgi çıktı
Kan verdiniz mi? inşallah bebek vardır.Bunuda şimdi yaptım direk ilk saniye silik çizgi çıktı
Predictor doğrudur hamilesiniz muhtemelen kan verinİlk yaptığım testin markasını hatırlamıyorum ana ikinci olan Predictor
Canım acilden kan ver bence gebesinBunuda şimdi yaptım direk ilk saniye silik çizgi çıktı
Canım acilden kan ver bence gebesin
Yaa Maşallah testin markasi nedir pekiBunuda şimdi yaptım direk ilk saniye silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?