Erken gebelik testinde silik çizgi görüp hamile kalan arkadaşlarım burdaysa lütfen bakın 🫶🏻

Yaa Maşallah testin markasi nedir peki
Pregnancy eczaneye en iyi gebelik testi hangisi ise onu ver dedim onu verdi çoğu kişi tiktoktata mesela olabilir bazısıda ben kan verdim silik çizgiden sonra negatif çıktı yazıyor ama sonuçta adetime iki gün kala silik çıkması şaşırtıcı bir durum bilemiyorum kafamda karıştı kaldı

Valla benim adetim 5 gün geciyordu erken gebelik yaptim silik çıktı kan verdim.negatif çıktı kan vermeden umitlenme cnm

Valla benim adetim 5 gün geciyordu erken gebelik yaptim silik çıktı kan verdim.negatif çıktı kan vermeden umitlenme cnm
bu söylediğin son 1,5 yıldır banada oluyor. inatla umutla beklemeye devam ediyorum. çok sinir bozucu ve yıpratıcı. Allah hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun.

bu söylediğin son 1,5 yıldır banada oluyor. inatla umutla beklemeye devam ediyorum. çok sinir bozucu ve yıpratıcı. Allah hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun.
Valla hiç adetim gecmezdi bu ay klomen kullandim adetim gecikti şuan tam 10 gün geçiyor

Valla hiç adetim gecmezdi bu ay klomen kullandim adetim gecikti şuan tam 10 gün geçiyor
ben hiç öyle klomen vs kullanmadım. Tedavi uygulamasına geçiş yapmak için pazartesi gününe randevu aldım. Aşılama yaptırmak niyetindeyim. Bakalım sonuç ne olur.

Canım gittin doktora

Kızlar merhaba ilk fotoğraftaki adetimden iki gün sonraki test ikinci fotoğrafı bugün yaptım adetden on gün geçti sizce gebelik var mı. İlkinde silik çizgiyi görünce kan vermiştim negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım tekrar test yapayım dedim bugün tekrar daha bir koyu şekilde pozitif çıktı

ilk gebeliğimde bende böyle olmuştum. Adet 1 hafta geçince kan verdim o şekilde öğrendim. İlk kan testim negatif demişlerdi. Adet günü vermiştim üstelik. ona rağmen negatif dediler. Tekrar test vermelisin bence

Kimyassl gebelik durumu vs de olabilir siz doktora gitmeden umitlenmeyin beta hizli artar silik cizgiyi gorduktrn sonra 10 gun geçince rahat bi hemen beliren cizgi olmali bence. Yine de hakkınızda hayirlisi insallah sağlıkla ilerler gebeliginiz ama gebesiniz belli

Bence hamilesiniz hayırlı olsun inşallah. Bende adetimden 3 gün önce yaptım silik çıktı hamileyim çok şükür.

Kızlar saatler sonra çıktı çöpü atarken gördüm.bisey var mıdır sizce

Eklentiler

• 7342.webp
    16 KB · Görüntüleme: 71

Eklentiler

• IMG_2992.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…