Pregnancy eczaneye en iyi gebelik testi hangisi ise onu ver dedim onu verdi çoğu kişi tiktoktata mesela olabilir bazısıda ben kan verdim silik çizgiden sonra negatif çıktı yazıyor ama sonuçta adetime iki gün kala silik çıkması şaşırtıcı bir durum bilemiyorum kafamda karıştı kaldıYaa Maşallah testin markasi nedir peki
Valla benim adetim 5 gün geciyordu erken gebelik yaptim silik çıktı kan verdim.negatif çıktı kan vermeden umitlenme cnmPregnancy eczaneye en iyi gebelik testi hangisi ise onu ver dedim onu verdi çoğu kişi tiktoktata mesela olabilir bazısıda ben kan verdim silik çizgiden sonra negatif çıktı yazıyor ama sonuçta adetime iki gün kala silik çıkması şaşırtıcı bir durum bilemiyorum kafamda karıştı kaldı
bu söylediğin son 1,5 yıldır banada oluyor. inatla umutla beklemeye devam ediyorum. çok sinir bozucu ve yıpratıcı. Allah hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun.Valla benim adetim 5 gün geciyordu erken gebelik yaptim silik çıktı kan verdim.negatif çıktı kan vermeden umitlenme cnm
Valla hiç adetim gecmezdi bu ay klomen kullandim adetim gecikti şuan tam 10 gün geçiyorbu söylediğin son 1,5 yıldır banada oluyor. inatla umutla beklemeye devam ediyorum. çok sinir bozucu ve yıpratıcı. Allah hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun.
ben hiç öyle klomen vs kullanmadım. Tedavi uygulamasına geçiş yapmak için pazartesi gününe randevu aldım. Aşılama yaptırmak niyetindeyim. Bakalım sonuç ne olur.Valla hiç adetim gecmezdi bu ay klomen kullandim adetim gecikti şuan tam 10 gün geçiyor
Hayırlısı olsun canımben hiç öyle klomen vs kullanmadım. Tedavi uygulamasına geçiş yapmak için pazartesi gününe randevu aldım. Aşılama yaptırmak niyetindeyim. Bakalım sonuç ne olur.
Canım gittin doktoraİyi akşamlar içime bir umut düştü kaç gündür sayfaya bakıyorum içimden sormak geldien son adetim 14 temmuzda oldu 27 sinde korunmadık ilişki yaşadık lekelenme geldi bir gün oda çok az ben hatta pet taktım ama devamı gelmedi içime şüphe düştü 4 ağutsos test yaptım erken gebelik testi silik çıktı akşam yapmıştım belki ondandır dedim (yukarıdaki test akşam yaptığım test) sonra biz 5 Ağustos akşam acilde kan verdik 1.44 çıktı yok heralde dedim ama silik çıkınca birde böyle olup yükseleni görünce ben duramadım tabi 9 Ağustos sabahı ilk idrarla test tekrar yaptım (alttaki test) oda silik çıktı beş 10 dakika içinde tabi bilmiyorum kafam çok karıştı birde ilişkiye girdiğimiz zamanı hesaplıyorum tam yumurtlama zamanına denk geliyor sizce varmıdır daha önce yaşayan bilen varsa lütfen yazsın
Yok randevuyu pazartesiye alabildim erkene yokmuş ta yarın kan vericem sağlıkocana pazarteside doktora çıkıcamCanım gittin doktora
ilk gebeliğimde bende böyle olmuştum. Adet 1 hafta geçince kan verdim o şekilde öğrendim. İlk kan testim negatif demişlerdi. Adet günü vermiştim üstelik. ona rağmen negatif dediler. Tekrar test vermelisin benceEki Görüntüle 3630674
Eki Görüntüle 3630676
Kızlar merhaba ilk fotoğraftaki adetimden iki gün sonraki test ikinci fotoğrafı bugün yaptım adetden on gün geçti sizce gebelik var mı. İlkinde silik çizgiyi görünce kan vermiştim negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım tekrar test yapayım dedim bugün tekrar daha bir koyu şekilde pozitif çıktı
Kimyassl gebelik durumu vs de olabilir siz doktora gitmeden umitlenmeyin beta hizli artar silik cizgiyi gorduktrn sonra 10 gun geçince rahat bi hemen beliren cizgi olmali bence. Yine de hakkınızda hayirlisi insallah sağlıkla ilerler gebeliginiz ama gebesiniz belliEki Görüntüle 3630674
Eki Görüntüle 3630676
Kızlar merhaba ilk fotoğraftaki adetimden iki gün sonraki test ikinci fotoğrafı bugün yaptım adetden on gün geçti sizce gebelik var mı. İlkinde silik çizgiyi görünce kan vermiştim negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım tekrar test yapayım dedim bugün tekrar daha bir koyu şekilde pozitif çıktı
Testin markaları ne canım
Sence varmıBence hamilesin tebrikler
Testin markaları ne canım
Kızlar saatler sonra çıktı çöpü atarken gördüm.bisey var mıdır sizce
Sence varmıKızlar saatler sonra çıktı çöpü atarken gördüm.bisey var mıdır sizce
Var canim tebriklerSence varmı
Hadi inşallahVar canim tebrikler
Var canım tebriklerSence varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?