Erken gebelik testinde silik çizgi görüp hamile kalan arkadaşlarım burdaysa lütfen bakın 🫶🏻

bence bebişşş var

Kan testi verdiniz mi ne çıktı

Bunlar da benim testlerim adet günü yapmıştım ve değerim 16 çıkmıştı
Benimde testlerim böyle ikisi farklı marka test sizinkine benzer açıkçası ben negatif olduğunu yada testlerin bozuk olduğunu düşünmüştüm sizce var mıdır bunlarda

Eklentiler

• IMG_20250824_095434_1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250823_170211_1.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 14
Ben canım yumurtlamadan 9-10 gün sonra incecik böyle sadece Güneş isiginda yansıma gibi bir çizgi gördüm hiç ihtimal vermedim kan verdim direk 25 çıkmıştı adetimede 5 gün falan vardı

Benimde testlerim böyle ikisi farklı marka test sizinkine benzer açıkçası ben negatif olduğunu yada testlerin bozuk olduğunu düşünmüştüm sizce var mıdır bunlarda
Silik çizgi gözüküyor ikisinde de kaç dakika çıktığına bağlı kuzum inşallah vardır

Evet durdukça belirginleşiyordu testleriniz güvenilirse vardır mutlaka yarın yine bir güvenilir test yapın her ihtimale karşı
Aslında iki testte daha dün ve ondan önceki günden 2-3 gün beklesem daha net olmaz mı böyle çıkarsa yine celiskide kalırım çünkü

Aslında iki testte daha dün ve ondan önceki günden 2-3 gün beklesem daha net olmaz mı böyle çıkarsa yine celiskide kalırım çünkü
Aslında beklemek daha iyi olur ben tekrar yapmak isterseniz diye yarın yapın demiştim size kalmış nasıl isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…