bence bebişşş varİyi akşamlar içime bir umut düştü kaç gündür sayfaya bakıyorum içimden sormak geldien son adetim 14 temmuzda oldu 27 sinde korunmadık ilişki yaşadık lekelenme geldi bir gün oda çok az ben hatta pet taktım ama devamı gelmedi içime şüphe düştü 4 ağutsos test yaptım erken gebelik testi silik çıktı akşam yapmıştım belki ondandır dedim (yukarıdaki test akşam yaptığım test) sonra biz 5 Ağustos akşam acilde kan verdik 1.44 çıktı yok heralde dedim ama silik çıkınca birde böyle olup yükseleni görünce ben duramadım tabi 9 Ağustos sabahı ilk idrarla test tekrar yaptım (alttaki test) oda silik çıktı beş 10 dakika içinde tabi bilmiyorum kafam çok karıştı birde ilişkiye girdiğimiz zamanı hesaplıyorum tam yumurtlama zamanına denk geliyor sizce varmıdır daha önce yaşayan bilen varsa lütfen yazsın
Kan testi verdiniz mi ne çıktıPregnancy eczaneye en iyi gebelik testi hangisi ise onu ver dedim onu verdi çoğu kişi tiktoktata mesela olabilir bazısıda ben kan verdim silik çizgiden sonra negatif çıktı yazıyor ama sonuçta adetime iki gün kala silik çıkması şaşırtıcı bir durum bilemiyorum kafamda karıştı kaldı
Benimde testlerim böyle ikisi farklı marka test sizinkine benzer açıkçası ben negatif olduğunu yada testlerin bozuk olduğunu düşünmüştüm sizce var mıdır bunlardaBunlar da benim testlerim adet günü yapmıştım ve değerim 16 çıkmıştı
Ben canım yumurtlamadan 9-10 gün sonra incecik böyle sadece Güneş isiginda yansıma gibi bir çizgi gördüm hiç ihtimal vermedim kan verdim direk 25 çıkmıştı adetimede 5 gün falan vardıİyi akşamlar içime bir umut düştü kaç gündür sayfaya bakıyorum içimden sormak geldien son adetim 14 temmuzda oldu 27 sinde korunmadık ilişki yaşadık lekelenme geldi bir gün oda çok az ben hatta pet taktım ama devamı gelmedi içime şüphe düştü 4 ağutsos test yaptım erken gebelik testi silik çıktı akşam yapmıştım belki ondandır dedim (yukarıdaki test akşam yaptığım test) sonra biz 5 Ağustos akşam acilde kan verdik 1.44 çıktı yok heralde dedim ama silik çıkınca birde böyle olup yükseleni görünce ben duramadım tabi 9 Ağustos sabahı ilk idrarla test tekrar yaptım (alttaki test) oda silik çıktı beş 10 dakika içinde tabi bilmiyorum kafam çok karıştı birde ilişkiye girdiğimiz zamanı hesaplıyorum tam yumurtlama zamanına denk geliyor sizce varmıdır daha önce yaşayan bilen varsa lütfen yazsın
Silik çizgi gözüküyor ikisinde de kaç dakika çıktığına bağlı kuzum inşallah vardırBenimde testlerim böyle ikisi farklı marka test sizinkine benzer açıkçası ben negatif olduğunu yada testlerin bozuk olduğunu düşünmüştüm sizce var mıdır bunlarda
İkiside ikinci dakikadan belirdiSilik çizgi gözüküyor ikisinde de kaç dakika çıktığına bağlı kuzum inşallah vardır
O zaman vardır bence benimde böyle olmuştuİkiside ikinci dakikadan belirdi
Sizinkide bu kadar aşırı silik miydi böyle olup negatif çıkan da varO zaman vardır bence benimde böyle olmuştu
Evet durdukça belirginleşiyordu testleriniz güvenilirse vardır mutlaka yarın yine bir güvenilir test yapın her ihtimale karşıSizinkide bu kadar aşırı silik miydi böyle olup negatif çıkan da var
Aslında iki testte daha dün ve ondan önceki günden 2-3 gün beklesem daha net olmaz mı böyle çıkarsa yine celiskide kalırım çünküEvet durdukça belirginleşiyordu testleriniz güvenilirse vardır mutlaka yarın yine bir güvenilir test yapın her ihtimale karşı
Aslında beklemek daha iyi olur ben tekrar yapmak isterseniz diye yarın yapın demiştim size kalmışAslında iki testte daha dün ve ondan önceki günden 2-3 gün beklesem daha net olmaz mı böyle çıkarsa yine celiskide kalırım çünkü
Sağol canım hayırlısı olsun inşallahAslında beklemek daha iyi olur ben tekrar yapmak isterseniz diye yarın yapın demiştim size kalmışnasıl isterseniz
Kan sonucunuz ne çıktı acabaYok randevuyu pazartesiye alabildim erkene yokmuş ta yarın kan vericem sağlıkocana pazarteside doktora çıkıcam
Nasıl ilerledi gebeliğinizBunlar da benim testlerim adet günü yapmıştım ve değerim 16 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?