Amin amin Aşkım amin tabiki yazarım balim son âdet tarihin nedir benim ki 20 Mayısİnşallah canım hakkımızda hayırlısı müjdeli haber alırsam yazarım zaten sen de yaz olur mu inşallah birlikte seviniriz
Daha yeni sat 1 mayıs ama bakalım benimki de biraz sıkıntılı bir gebelik. İnşallah sonu hayırlısıyla iyi olur.Birde kaç haftalık hamilesin canım benim
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim sen kaç haftalık hamilesin bebisini sağ saglim al kucağınaAy inşallah gönlünüzce olsun, Allah yardımcınız olsun
Aşkım o zaman bol bol dinlen sen dediğin gibi kanaman mi oldu çok geçmiş olsun Rabbim yavrunu sana bağışlasınDaha yeni sat 1 mayıs ama bakalım benimki de biraz sıkıntılı bir gebelik. İnşallah sonu hayırlısıyla iyi olur.
1 haziran canım benim bekliyorum bakalımAmin amin Aşkım amin tabiki yazarım balim son âdet tarihin nedir benim ki 20 Mayıs
Doktor düşük riskin var dedi virüs kaynaklı, daha kalbini duymadım. Kontrole gideceğim yakında, hem dahiliye hem enfeksiyon bölümlerini gezdim. Korkma ama takip edelim şimdilik dediler. Düşmese bile bebek hasarla doğabilir diye korkuyorum. İnşallah sağlıklı olurAşkım o zaman bol bol dinlen sen dediğin gibi kanaman mi oldu çok geçmiş olsun Rabbim yavrunu sana bağışlasın
Eğer hamileysek bebislerimizin arasında 10 15 gün var kız ne güzel1 haziran canım benim bekliyorum bakalım
Geçmiş olsun bitanem hiç kötü düşünme kanında mi enfeksiyon varmış hiç korkma kanaman olmadıysa benim de kanama alanim vardı 6 haftalıkken 7. hafta da bitti 15 Mart'ta kanamam oldu doktor bir baktı kalbi durmuş dedi öğün hem kanamam oldu hem bebeyim öldü hemde o gün kürtaj oldum Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zor süreçler sen kötü düşünme sağ saglim alırsın inşallah bebeğini kucağına ilaç felan kullaniyirmusun enfeksiyon içinDoktor düşük riskin var dedi virüs kaynaklı, daha kalbini duymadım. Kontrole gideceğim yakında, hem dahiliye hem enfeksiyon bölümlerini gezdim. Korkma ama takip edelim şimdilik dediler. Düşmese bile bebek hasarla doğabilir diye korkuyorum. İnşallah sağlıklı olur
İnşallah ikimizde hamileyizdir canımEğer hamileysek bebislerimizin arasında 10 15 gün var kız ne güzel
Bende ama ağrılarım beni korkutmuyor da değil bu düşük yaşadığım için endişeliyim Rabbim büyükİnşallah ikimizde hamileyizdir canımGerçekten heyecanlandım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok çok geçmiş olsun. Her şeyde bizim bilemediğimiz bir hayr vardır. İnşallah mutlu olacağın haberler alırsın. Şimdilik sadece takip ediliyor. Başka bir doktora görüneceğim sonrasındaGeçmiş olsun bitanem hiç kötü düşünme kanında mi enfeksiyon varmış hiç korkma kanaman olmadıysa benim de kanama alanim vardı 6 haftalıkken 7. hafta da bitti 15 Mart'ta kanamam oldu doktor bir baktı kalbi durmuş dedi öğün hem kanamam oldu hem bebeyim öldü hemde o gün kürtaj oldum Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zor süreçler sen kötü düşünme sağ saglim alırsın inşallah bebeğini kucağına ilaç felan kullaniyirmusun enfeksiyon için
Ayn öyle bir doktor a bağlı kalma çünkü her doktor iyi bakamıyor güzel haberler ke gel aşkım amin aminÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok çok geçmiş olsun. Her şeyde bizim bilemediğimiz bir hayr vardır. İnşallah mutlu olacağın haberler alırsın. Şimdilik sadece takip ediliyor. Başka bir doktora görüneceğim sonrasında
İyi düşün iyi olsun kuzum öyle düşünmeBende ama ağrılarım beni korkutmuyor da değil bu düşük yaşadığım için endişeliyim Rabbim büyük
İnşallah hep beraberAyn öyle bir doktor a bağlı kalma çünkü her doktor iyi bakamıyor güzel haberler ke gel aşkım amin amin
Günaydın balım ya tabi orası öyle düşüncelerimiz çok önemli düşündüğün herşey dua yerine geçiyormuşİyi düşün iyi olsun kuzum öyle düşünme
Amin balim aminİnşallah hep beraber
Yerleşme kanaması olabilir yada yumurtlama olmadı bu ay benden de geldi azıcık kırmızı pembe bişey 23 de geldi ama benden 9 gündür de adet im gecikti işte adetin geçsin 9 10 gün ondan sonra yap test bak ben de yapmadım hala test kesin olsun die bekliyorum belki benim de bu ay yumurtlamam olmadı o kan onun için gelmiştir işte 1 2 gün daha durup öyle yapacam test o zaman anlayacam işte hamilemiyim değil miyim ama senin daha âdetin geçmediği için bişey diyemem aşkım inşallah hamilesindirMerhaba bugün benden pembe akinti geldi regl oldum diye üzüldüm ama kan gelmedi sonra da akıntıya geri döndü sizce iyi bir şey mi bu
Ah inşallah canım ben dayanamıyorum yarın kan testi vericem öğrenmem lazım çok merak ediyorumYerleşme kanaması olabilir yada yumurtlama olmadı bu ay benden de geldi azıcık kırmızı pembe bişey 23 de geldi ama benden 9 gündür de adet im gecikti işte adetin geçsin 9 10 gün ondan sonra yap test bak ben de yapmadım hala test kesin olsun die bekliyorum belki benim de bu ay yumurtlamam olmadı o kan onun için gelmiştir işte 1 2 gün daha durup öyle yapacam test o zaman anlayacam işte hamilemiyim değil miyim ama senin daha âdetin geçmediği için bişey diyemem aşkım inşallah hamilesindir
Aşkım yarın bir test yap sanıyorum yarın ilk adet günün erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar doğruluk payı var yap cikamas a cikar sada yarın kan ver o zaman aşkım bana da heber er olurmuAh inşallah canım ben dayanamıyorum yarın kan testi vericem öğrenmem lazım çok merak ediyorumTeyzem hemşire dün ona sordum hamileysen kan da belli olur tahlil yaptır dedi içim rahatlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?