Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi hayırlı olsunKızlar adetime 2 gün var test yaptım böyle silik çıktı sizce hamilelik var mı kan vermeli miyim
Eki Görüntüle 3621822
Çok teşekkür ederimVar tabi hayırlı olsun
Var gibi duruyor ama test frellyse bence testi sabah tekrarlayın bu testler çok yanıltıcı sizi strese sokmak istemem ama bu şekilde var gibi duruyorKızlar adetime 2 gün var test yaptım böyle silik çıktı sizce hamilelik var mı kan vermeli miyim
Eki Görüntüle 3621822
Teşekkür ederim sabahta deneyeceğim prodoctor ile yaptım testiVar gibi duruyor ama test frellyse bence testi sabah tekrarlayın bu testler çok yanıltıcı sizi strese sokmak istemem ama bu şekilde var gibi duruyor
Teşekkür ederim sabahta deneyeceğim prodoctor ile yaptım testi
2 gün var reglime sağ kasık ağrısı halsizlik beyaz akıntı, baygınlık hissi oluşuyordu o yüzden denemek istedim bu şekilde çıktıBencede var regl geçtimi belirtiler var mı
Ay Bendede öyle dün yatarken çok kötü oldum inşallah ikimizdede vardır2 gün var reglime sağ kasık ağrısı halsizlik beyaz akıntı, baygınlık hissi oluşuyordu o yüzden denemek istedim bu şekilde çıktı
İnşallah canım test denedin mi hiçAy Bendede öyle dün yatarken çok kötü oldum inşallah ikimizdede vardır
Erken yaptım bitane ama 22 temmuzda yaptım çatlamanın 9 gününde belli belirsiz çıktı ondan sparişim gelir gelmez yapacağımİnşallah canım test denedin mi hiç
Predictorda hata çıkmıyorTeşekkür ederim sabahta deneyeceğim prodoctor ile yaptım testi
Bende 5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı dün yaptım silik çıktı bence tekrarlayın yine erken yapmışız sanırımErken yaptım bitane ama 22 temmuzda yaptım çatlamanın 9 gününde belli belirsiz çıktı ondan sparişim gelir gelmez yapacağım
Ay inşallah öyledir teşekkür ederimPredictorda hata çıkmıyorHayırlı olsun
![]()
İnşallah ama artık sağlıkla büyümesine dua etmek lazım, çünkü bayağı bayağı koyuAy inşallah öyledir teşekkür ederim![]()
İnşallahhh biraz tedirginim tabi kan vermeden içim rahat etmicek ama adet gecikmesini mi beklesem bilemedimİnşallah ama artık sağlıkla büyümesine dua etmek lazım, çünkü bayağı bayağı koyumaşallah
![]()
Testte böyle çizgi varsa kanda mutlaka çıkacak, isterseniz verin rahatlayın. Tabi sabır etmek de lazım, yoksa sürekli beta yükselişini kafaya takıyoruzİnşallahhh biraz tedirginim tabi kan vermeden içim rahat etmicek ama adet gecikmesini mi beklesem bilemedim![]()
Ay inşallah öyledir de yanılmamTestte böyle çizgi varsa kanda mutlaka çıkacak, isterseniz verin rahatlayın. Tabi sabır etmek de lazım, yoksa sürekli beta yükselişini kafaya takıyoruzben regl günü vermiştim, 581'di
Ay verdiniz mi testAy inşallah öyledir de yanılmam![]()
Kan vermeye korkuyorum şuanAy verdiniz mi test