Erken gebelikte bel agrisi ve kasik agrisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tkale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Canlarim ya benim bugun kasiklarimda agrilar basladi boyle arada bi igne batar gibi ve ayakta cok durunca belim agriyor.. Bunlar normal diye biliyorum ama onceden bir dusuk yasayinca insan korkuyor hamile arkadaslardan duymak istiyorum o yuzden..
Oyle lekelenme kanama felan yokkk

lekelenme yoksa korkma bence içini ferah tut...böyle ağrılar oluyor diye biliyorum rahim büyüdüğü için gerçi deneyimli arkadaşlar daha net şeyler söyleyebilir Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..peki ilk hamile kaldığında da böyle bel ve kasık ağrın oluyormuydu? bende bu ay beklemedeyim de ilk defa şiddetli kasık ve bel ağrım oldu 2 gün sürdü sonra hafifledi adetimden bir hafta önce oldu olabilir mi acaba bebek?

Lekelenme yok canim insallahta olmaz aman aman..
Olabilir canim cunku benimde oyle olmus buyuk ihtimalle adet gunumden 1 gun once kan testi yaptirdim 38 cikmisti, doktor yeni olusan bir gebelik oldugunu soylemisti.. Yarin kan testini yine tekrarlicam..
kasiklardaki agri adet agrisindan cok farkli valla sanki biri igne batiriyor surekli sag sola cekistiriyorlar gibi..
Insallah hamilesindir canim gec olsun guc olmasin rabbim hayirlisiyla versin dusuk felan yasamaktansa dahada bekle daha iyi..

inşallah canım senin içinde hayırlısı olsun ...... internette bakındım biraz hamileikte bu tip batmalar olması normalmiş canım korkacak birşey yok bence tekrarla bakalım testi inşallah iyice yükselmiştir bende bu hafta test yapıcam bakalım vardır bir vakti zamanı gerçi..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimkinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…