Erken gebelikte bel ağrısı

BusinessWoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
479
412
53
35
Merhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Sizce hamilelik bu ay artık gelmiş midir

Bunlar regl belirtisi de ama ☺
Evet çok benziyorlar. Ben bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Hiç bir farkı yok aslında.
Bu ay sadece ufak ufak mide bulantılarım ve öğürmelerim oluyor.
Genelde midesi hassas biriyim.
Onun dışında, idrara sık cıkmaya basladım.
Bir de yorgunluk hissi var.
Bacağım bu denli agrım az normalde regl de hatta hc agrımaz diyebilirim.
Romatizma gibi

Evet çok benziyorlar. Ben bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Hiç bir farkı yok aslında.
Bu ay sadece ufak ufak mide bulantılarım ve öğürmelerim oluyor.
Genelde midesi hassas biriyim.
Onun dışında, idrara sık cıkmaya basladım.
Bir de yorgunluk hissi var.
Bacağım bu denli agrım az normalde regl de hatta hc agrımaz diyebilirim.
Romatizma gibi
Hadi inşallah cnm benim de bu ay göbeğimin altı ağrıyor bi değişik bide batma var 😅 ondan başka belirti yok yarın hasta olmam lazım ama bakalım ☺️☺️☺️

Merhabalar, sağ bacağım ve belim çok fazla ağrıyor. Bugun başladı. Adetime sadece 1 gun kaldı. 4 5 gündür göğüslerim inanılmaz acıyor.
Test yap canım inşallah gelmiştir 🙏🤗

Canım inşallah gebesındır ama ben her zaman umutlandıgım ıcın sende umutlanıp hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah güzel haberlerini yine yazarsın buraya❤️ Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah sana 💕

Test yap canım inşallah gelmiştir 🙏🤗
Dün yani adetime 1 gun varken test yaptım bir kac saat sonra cok zor görebildiğim bir çizgi oldu gibi. Ancka ışıkla görebiliyorum sanırım şu an daha cok erken varsa bile sonuc alamayabilriim. Şu an göğüs şişkinliği ve ağrısı, biraz şişkinlik dışında henuz bisey yok. Heyecanla eğer adet olmazsam tekrar test yapmak istiyorum

Canım inşallah gebesındır ama ben her zaman umutlandıgım ıcın sende umutlanıp hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah güzel haberlerini yine yazarsın buraya❤ Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah sana 💕
Amin inşallah bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin şimdilik beklemedeyim 💕💕

Ben de kimyasal yaşadım martta adete 5 gün var dünden beri belimin sağında zonklama şeklinde ara ara ağrı giriyor ve sağ bacağıma vuruyor acaba hamilelik mi yoksa regl belirtisi mi bende bilemedim

Benim hamile kaldığım ayda tek fark kasıklarda kasılmalar olmasıydı yoksa gögüs hassasiyeti kasıklarda ağrı mide bulantısı iştah artması Bel ağrısını neredeyse her ay yaşamıştım

Amin cnm yok daha olmadım bakalım beklemedeyim 🥰🥰
Ay hadi inşallah. Ben 2 aydır baya taktım bu duruma kimyasalı 9 eylulde oldum sonra korudum istemedim Bi de iş yogunlugu nasıl buyutecegim korkusu. Ama Tabi artık 2 aydır calısmalaromız var geçen aydan cok umitliydim 4 gunluk gecikmeyle adet oldum valla ne zormuş isteyip beklemek

Benim hamile kaldığım ayda tek fark kasıklarda kasılmalar olmasıydı yoksa gögüs hassasiyeti kasıklarda ağrı mide bulantısı iştah artması Bel ağrısını neredeyse her ay yaşamıştım
Evet evet belirtiler cok fazla benziyor. İnsannasla emin olamıyor bir adet Olcam diyorum alla alla acaba hamile miyim diyorum garip bişey

Evet evet belirtiler cok fazla benziyor. İnsannasla emin olamıyor bir adet Olcam diyorum alla alla acaba hamile miyim diyorum garip bişey
Ben oruç tutuyodum bugün adet oldum yarın adet olurum kesin diye diye 3 gün gecikmişti farklı tek belirti kasıklarda kasılmalardı inşallah hisleriniz yanılmaz rabbim isteyen her kadına bu duyguyu yaşatır inşalllahhhh 🙏

Ay hadi inşallah. Ben 2 aydır baya taktım bu duruma kimyasalı 9 eylulde oldum sonra korudum istemedim Bi de iş yogunlugu nasıl buyutecegim korkusu. Ama Tabi artık 2 aydır calısmalaromız var geçen aydan cok umitliydim 4 gunluk gecikmeyle adet oldum valla ne zormuş isteyip beklemek
Stres yaptıkça gecikme oluyor maalesef cnm bizde istiyoruz ama olmayınca da bekliyoruz İşte hepimize nasip olur inşallah ☺️

Back
X