Arkadaşlar herkese günaydın,
Dün akşam sonuçlarımı aldım. Bhcg değerim 819,95 çıktı. Yani HAMİLEYİMMMMMMMM. Allah isteyen herkese bu duyuguyu yaşatsın. Ellerim ayaklarım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Ağlasam mı gülsem mi..Akşam sonuç zarfını kapının üstüne sıkıştırdım. Eşim eve gelip zarfa baktığında ne yapacağını bilemedi. O kadar şaşkındı ki. Bir bana baktı bir zarfa baktı sonra "Ben baba mı oluyorum yani şimdi" dedi. Ve bana sıkı sıkı sarıldı. Sonra da bir sigara yaktı. Bütün gün sonuç zarfını elinden bırakmadı.Çok mutluyum arkadaşlar. Henüz hiç kimse bilmiyor. Bu hafta sonu doktora gideceğiz. Kesesini görmeden birşey söylemek istemedik. Bu arada bu forumun konusundan uzaklaşmayalım. Size belirtilerimi yazayım. Benim ilk belirtim göğüslerimin şişkinliği oldu. Koltuk altımdan başladı ve dokunduğumda süt bezelerini hissedebiliyordum. Göğüs uçlarım henüz kararmadı ama çok büyüdüler. Dokununca çok acıyorlar. Bir de damarları çok belli oluyor. Benim alnımda regliden önce bir sürü sivilce çıkardı ama bu sefer hiçbirşey bir tane bile çıkmadı. Sonra 14/02'da ufak kahverengi akıntım oldu. 2 gün sürdü ama çok az bir miktardı. Yani bebeğimiz 14/02'da döllendi. Bundan başka da pek bir belirtim olmadı. Bir de hem sol hem de sağ kasığıma giren iğne batması gibi sancılar vardı. Hiç akıntım olmadı. Ama bundan sonra olacak gibi görünüyor. Bu kadar arkadaşlar. Hepinizin aynı duyguları yaşamasını dilerim..
artkadaslrar bısey sorcam. nolur cevap verın. ben 3 ay once dusuk yasamıstım. sımdı tekrar dusunuyoruz. ıkı hamılelık belırtısıde aynı mı olur. ılkınde sık ıdrara cıkma, gogus sıskınlıgı felan yasamıstım. su aralar daha farklı etkıler yasıyorum bel agrısı, salgı yogunlugu vs. yıne hamiş kalmışmıyımdır.ümitlenmelimiyim..
Canım iki hamilelik belirtisi birbiriyle aynı da olabilir farklı da olabilirmiş. İki kez hamile kaldım birbiriyle alakası yoktu diyen pek çok insanla karşılaştım. O yüzden genellikle farklı oluyor sanırım. Şuanki belirtilerin de hamilelik belirtisi olabilir ama adet gecikmeden bişey söylemek zor tabi
cnm tesekkurler cevabın ıcın
Benimde 10 Günüm Var Adet Olmama Ama Bugun Kan Testi Bakacagim çikar Herhalde Orda.şans Dileyinbana Lütfen Dualariniz Benimle Olsun
Medinecim canım o kadar çok kafana takma. Aslında ne kadar çok takma dense de insanın elinde olmuyor maalesef. İnşallah hamilesindir. Kabızlık da hamilelik belirtilerinden ama bendeki en büyük belirtisi göğüslerde koltuk altından başlayan şişkinlik oldu canım.
Benimde 10 Günüm Var Adet Olmama Ama Bugun Kan Testi Bakacagim çikar Herhalde Orda.şans Dileyinbana Lütfen Dualariniz Benimle Olsun
selam kızlar ben en son 14 şubatta regl oldum,herzamankinden biraz az oldum ve o gün bu gündür baş dönmesi ve midemde hafif bulantılar oluyor çıkarsam rahatlıycakmışım gibi .acaba diyorum adetimden önce kalmış olabilirmiyim? mümkünmü kaldıktan sonra adet görmek,bi arkadaşım hamileliğinde ilk 3 ay adet gördü bi sorunda çıkmadı..
yada ben kuruntumu yapıyorum psikolojikmi hissettiklerim......
selam kızlar ben en son 14 şubatta regl oldum,herzamankinden biraz az oldum ve o gün bu gündür baş dönmesi ve midemde hafif bulantılar oluyor çıkarsam rahatlıycakmışım gibi .acaba diyorum adetimden önce kalmış olabilirmiyim? mümkünmü kaldıktan sonra adet görmek,bi arkadaşım hamileliğinde ilk 3 ay adet gördü bi sorunda çıkmadı..
yada ben kuruntumu yapıyorum psikolojikmi hissettiklerim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?