Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

tebrkler canım.çok sevindim.

artkadaslrar bısey sorcam. nolur cevap verın. ben 3 ay once dusuk yasamıstım. sımdı tekrar dusunuyoruz. ıkı hamılelık belırtısıde aynı mı olur. ılkınde sık ıdrara cıkma, gogus sıskınlıgı felan yasamıstım. su aralar daha farklı etkıler yasıyorum bel agrısı, salgı yogunlugu vs. yıne hamiş kalmışmıyımdır.ümitlenmelimiyim..

Canım iki hamilelik belirtisi birbiriyle aynı da olabilir farklı da olabilirmiş. İki kez hamile kaldım birbiriyle alakası yoktu diyen pek çok insanla karşılaştım. O yüzden genellikle farklı oluyor sanırım. Şuanki belirtilerin de hamilelik belirtisi olabilir ama adet gecikmeden bişey söylemek zor tabi

cnm tesekkurler cevabın ıcın

Senacım ve Sultancım çok teşekkür ederim canlarım. Dualarım sizinle. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Bu hiç tarif edilemeyecek bir duygu. Sultancım biz tedavi olmadık. 5 aydır deniyorduk ama bu aya kısmetmiş. Daha önce de bahsettiğim gibi bizim problemimiz gününü tutturamamamızmış. Çünkü ben reglimden hemen sonraki birlikteliğimizde hamile kaldım. Henüz 2 gün önce bitmişti. Benim regli uzunluğum 30 gündür. O yüzden biz daha önce hep 14-15'i gibi çalışmalara başlardık. Size tavsiyem yumurtlama belirtilerinizi çok dikkatli gözlemeniz. Bir gün mutlaka siz de güzel haberleri vereceksiniz eminimki.

Benimde 10 Günüm Var Adet Olmama Ama Bugun Kan Testi Bakacagim çikar Herhalde Orda.şans Dileyinbana Lütfen Dualariniz Benimle Olsun

Benimde 10 Günüm Var Adet Olmama Ama Bugun Kan Testi Bakacagim çikar Herhalde Orda.şans Dileyinbana Lütfen Dualariniz Benimle Olsun

emelcim testin sonuçlarını bugün mü alacaksın? Ona göre bize de haber ver benim adet günüm bugün yaptırsammı yaptırmasammı karar vweremedim

canım allah tamamına erdirsin kucana almayı nasip etsin çok mutlu oldum darısı bizim başımıza

canım inşallah hayırlı haberler alırsın. hemen bize haber vermeyi unutma. sende 10 gün kala yaptıracağına göre benim gibi sabırsızsın demekki. bende 2 aydır 5 gün kala yaptırıyorum. ama malesef fosss çıkıyor...

merabalar.. ben 2 ay önce bir dış geelik geçiridm.. ama belirtiler nomal gebelik gibiydi.. bence en büyük belirti göğüs uçlarında.. çünkü adetime 16 gün kala başaldı benim belirtilerimm.. ıçları çok acımaya başlamıştı.. normalde regliye 1 hafta kala şişilik olurdu ama bu kez acıydı uçlarda..ve reglie yakın çok halszilik oldu bende..birde sıksık vc ihtiyacı..ama bence bu belirtiler her bünyeye göre farklıdır..ama göğüs ucu belirtisi hemen hemen herkeste oluyor..::::))

selam kızlar ben en son 14 şubatta regl oldum,herzamankinden biraz az oldum ve o gün bu gündür baş dönmesi ve midemde hafif bulantılar oluyor çıkarsam rahatlıycakmışım gibi .acaba diyorum adetimden önce kalmış olabilirmiyim? mümkünmü kaldıktan sonra adet görmek,bi arkadaşım hamileliğinde ilk 3 ay adet gördü bi sorunda çıkmadı..

yada ben kuruntumu yapıyorum psikolojikmi hissettiklerim......

canım üstüne görme diye birşey var hamile olsanda görebilirsin

Sağol Medinecim. Sen de çok üzme kendini olur mu canım. Allah herşeyin hayırlısını verir sen hiç merak etme. Elbet birgün sen de anne anne olacaksın. O zaman bunlara güleceksin bile.

canım bir test alıp yapsana. eğer üstüne görmüşsen bebiş 1 aylıktan fazladır ve testte kesin çıkar

kızlar benim adetime bir hafta var daha...nasıl sabredeceğim bilmiyorum
tek belirti göğüs uçlarının sızlaması bir de biraz önce başlayan göğüs kaşıntısı
daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım
bu ay da olmazsa tam bir sene olacak
Rabbim hepimizin özlemini dindirsin inşallah...

kızlar bişey sorcam adetime daha bir hafta var ama bende bazı değişiklikler oldu göğüs üçlarında hassaslaşma göğüslerimde az şişme ve ağrı kasıklarımda ara ad bir batma oluyo sağ tarafıma arada ağrı da giriyo bunlar gebelik belirtisi olabilirmi kızlar...

a.s.a.s.Merhaba arkadaslar bu sitede yeniyim ben.Bende bir fikir danismasi yapmak istiyorum.Benim tam 21 gunum geciyor bugune kadar hic bukadar gecmemisti en fazla 5 gun filan oluyordu.ben de 1 hafta önce doktora gittim ve hamile olmadimi söyledi gecikmem icinde bir sorun olmadini beklemem gerektini söledi.ve hala adet olmadi nerdeyse 1 ay olacak yani sizlerin yazdigi bazi belirtiler var.Ama doktorda yok diyor:sm_confused:SIZCE HAMILE olma ihtimalim olabilirmi:uhm:dedigim gibi gunum hic bugune kadar bukadar gecmemisti bu ilk oldu:aranizda benim yasadila ilgili bi konu bilen varsa lutfen bana msj atsin :1no2: cok rahatsizlik veriyo bu konu bana doktorum bir ilac yazma geregi bile duymadi yaaaaAslinda arkaslar gunum gecmesine seviniyorum cunku bende ANNE olmak isteyenlerin icindeyim yanitlarinizi bekliyorum:uhm:

Test Yapmadan Mi Hamilelik Yok Dedi? Doktorlar Daha Iyi Bilir Canim.... Yada Sen Bi Kan Tahlili Yaptir Eğer Yapmadi Ise? Inşallah Tez Zaman Da Meleğine Kavuşursun Canim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…