Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

PELOSH canım burda hamiş olan arkadaşların çogu göğuslerindeki hassasiyetten bahsettiler. birde kasık ağrısı iğne batargibi ve bacağa vuruyormuş. en belirgin belirtiler bunlar. ama bu kişiden kişiye değişir. inşallah hamişsindir canımm

wavy psikiyatriden randevu alaayım ben hemi :)))))) bu keçi boynuznu hergün taze yapmak lazım dimi bide tadı nasıl acımı tatlımı uyuzdur benimki de :))

nazoooooooooo kzucummmmmm duymuyonmu beni sen hıhhhhhhh

naslı kız son 10gün dimi

amorcum heyecanının geçtimi biraz.. nasıl hissediyosun bakim panik yok atak da yok tamammı valla bak allah korusun herşeye dert bu stres.

nisancım ilk 3ay bu şikayetler sürer ama kimisinde ilk aydan snra geçiyo belli olmaz canım.. tatlı şeyler bnlar :)

ah berencim benimkide uyuz içmiyo ama zorla içiricemÇok üzgünüm çoook. tadı ne acı ne tatlı garip bi tadı var. laf aramızda bende tadını beğenmedimşakkıdı taze yapmak gerekiyo ve fazla kaynatmamak. kaynatınca içindeki vitaminler kayboluyormuş...

allah iyiliğini versin emi wavy :roflol::roflol::roflol:
benimkinin spermleride göndersem sana bi baksan kaç katrilyon :roflol::roflol:

nazlı okudum mesajını aynen canım..
peki bişey sorcam sevilin durumu ne biliyor musun?

wavy benim göğüslerim yanlardan ağrımaya başladımı umudumu keserim ben. uçlarında sabah bi sızlama oldu. başkada bişey olmadı. yanlarda manlara ağrı yok daha.. :)))

naslı canım uçlarının sızlaması güzel. inşallah yanları ağrımaz canım benim... ayy geçmez şu 10 gün....

selam arkadasım tanrım inanamıyorum.. nasıl bir labr. kurdun? benimle paylaşırmısın???süprizzzzz

selam arkadasım tanrım inanamıyorum.. nasıl bir labr. kurdun? benimle paylaşırmısın???süprizzzzz

aslında kurmayı istedim gittim bi mikroskop aldım bakiim bizim keratalara diye. ama lise öğrencileri için çıktı. yani yarı oyuncak. :roflol:gitti paracıklar.klava:klava: bende baktım olmayacak paşa paşa hastaneye gittim:tomato:

nisan valla bilmiyorum canım.. handefe ilgileniyo onlarla biliyo yani.. ona denkgelirsen yaptırırsın.

wavy :))))))) bizimki tatlı hastası mayhoş bişi bile yiyip içemiyo tühhhhh.. neyse içsin artk napim dim ihıh ben nca testten geçtim ilaç kullandım 2aydır nevrim döndü ilaçlardan.sıra onda belkide..

nazooo bende evdeyim ama işçiler var valla bi uykum var sorma gitsin :) ne msjı o banada at siz özelden msjlaşıyonuzmu hıhhhhhhhhh

ayy naslı sayılı gün çabuk geçer derler doğruymuş bak 3 gün geçmiş bile. benim plak 10. günde takılmış kalmış

BEREN canım ben bu sefer havuç suyu sıkıcam içine karıştırıcam keçi boynuzu kürünü. hem çifte etkili olur. bu sefer onlar atlarlar üzerimize:))))

tamam berencim sağol yinede
nazo sen biliyosundur yardım edermisin bebek takvimi için

wavy hakketten reklamlardaki gibi.. panterdir benim kocam panter :)))))))))))))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…