Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba arkadaşlar benim bir sorum var sizlere lytfen yardımcı olurmusunuz bana...
ben test yaptım şimdi bir tanesi koyu kırmızı cıktı bir tanesi silik ama blirgin sizce hamilelilk olabilirmi

Ay bazı belirtilerin psikolojik olduğu O KADAR ÇOK belli oluyo ki. Mesela benim bu ay sol kasığımda ağrı var ama işin komik yanı sadece işe geldiğimde ve kadınlar kulubünün sitesini okurken ortaya çıkıyo :roflol: Evde falan hiçbişey yok sırnaşık şey:roflol:

merhaba arkadaşlar benim bir sorum var sizlere lytfen yardımcı olurmusunuz bana...
ben test yaptım şimdi bir tanesi koyu kırmızı cıktı bir tanesi silik ama blirgin sizce hamilelilk olabilirmi

Burcu koyu kırmızı çıkan testin geçerli olduğunu gösterir yani sen hamile olsan da olmasan da o koyu kırmızı olan mutlaka çıkar. Silik çıkan da HAMİLE OLDUĞUNU GÖSTERİR!!!!!!! :dance: Ama emin olmak için sana 4 saat idrarını tuttuktan sonra testi tekrarlamanı hatta en garantisi yarın sabah testi tekrar yapmanı tavsiye ederim!!!!!

Merhaba kızlar,

ben de zaman zaman giriyorum kadınlar kulubüne, özelelikle adet olmadan önce yazılanları okuduğumda bütün belirtiler var sanki bende. Ama 3 aydır hamiş kalamadım... Onun için bu belirtilere çok fazla kafayı takmamak lazım diye düşünüyorum . Tek belirti var, o da adet görmemek...

Valla yazılanlara bakıcak olursan adet görmemek bile belirti diil diyebiliriz. 15 gün gecikip de negatif olanlar var. İnsan kendini bu kadar şartlayınca o bile şaşabiliyo. Bence tek belirti doğum yapmak!! :roflol:

handecik günaydın nbr canım ya dün okudum yazdıklarını çok çok geçmiş olsun. hayılrısı olsun inşallah allah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. benim bu 6.ayım oluyo bakalım bende umut yok dediğin gibi buraya çok takılırsam psikolojik olarak bende çok etkileniyorum bu ay o sebeple sadece okuyorum diyebilirim vakit buldukça oda. bu ay benim az zamanım kaldı zaten yumrutlamama c.tesi yada p.tesi olcak sanırım . ovulasyon testide almıcam serbest bırakıyorum nasip bakalım.

Canım ben şu kısacık süre içinde çok önemli 2 şey öğrendim. 1) Pozitif çıksın diye kendini kasmamak lazım, allah korusun düşük ihtimali de var her zaman, o daha üzücü oluyo. 2) Bilmem ne kadar zamandır deniyorum olmuyo, bilmemne hastalığım var olmıcak dememek lazım, iş yerinde çok sevdiğim bi arkadaşımda ileri seviye pko var, dokuz aydır doğal yollarla deniyolardı, bu ay oldu. Yani özetle olduran allah olduruyo, oldurmayan allah da oldurmuyo. Herşeyi oluruna bırakmak lazım!!!

haklısın işte nasip ben de zaten tatil dönüşü bir drumu ziyaret edeceğim hastalık hastası olduk kendimizi dinleye dinleye en azından bir ay onun kontrolünde olrusam diyorum yumurtluyorumuyum, çatlıuyomu, kist mi, yok hormonlar hepsine bakıp bişey yok dene desin valla 2 yıl bile gıkım çıkmaz. ama iişte yok bu adamı kist oldu, yok prolaktinim mi yüksek, yok çatlamıyo mu stres stres stres. yani buda etkiliyo temmuz da izin dönüşü gitcem dediim gibi

yok canım ben gitmedim
efe zaten 3 yaşında biz birazda ona güvendik bilseydim daha erken bırakırdım korunmayı nasip efe içinde 4 ay uğraşmıştık ama ikinciyi çabuk olur sandık

handef haklısın canım.kendimizi dinlemek gerçekten çok sakıncalı.ama kafamı dağıtamıyorum ne yapalım.sabah idrar testi yaptım negatif.ama günüm geçeli bu gün dördüncü gün.olmadığına iyice inandım aslında.bi hasta olsaydım çok sevinicem..

Nalancım ümitlendirip sonra daha çok üzülmene sebep olmak istemiyorum ama benim bi arkadaşımda adeti yaklaşık 2 hafta geçene kadar değil idrar testinde kan testinde bile çıkmadı. Senin normalde gecikir miydi adetin?

benimki bazen iki gün önce bazen iki gün sonra oluyordu.bende ümitlenmek istemiyorum ama dün ablamda hamile olduğunu öğrendi.dördüncü günüydü ve idrarda çıktı.şok oldular çünkü istemiyolardı ve korunuyolardı.allah istedimi herşey oluyo yani canım.bazen kendimizi boşunamı yırtıyoruz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…