merhaba arkadaşlar benim bir sorum var sizlere lytfen yardımcı olurmusunuz bana...
ben test yaptım şimdi bir tanesi koyu kırmızı cıktı bir tanesi silik ama blirgin sizce hamilelilk olabilirmi
Merhaba kızlar,
ben de zaman zaman giriyorum kadınlar kulubüne, özelelikle adet olmadan önce yazılanları okuduğumda bütün belirtiler var sanki bende. Ama 3 aydır hamiş kalamadım... Onun için bu belirtilere çok fazla kafayı takmamak lazım diye düşünüyorum . Tek belirti var, o da adet görmemek...
handecik günaydın nbr canım ya dün okudum yazdıklarını çok çok geçmiş olsun. hayılrısı olsun inşallah allah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. benim bu 6.ayım oluyo bakalım bende umut yok dediğin gibi buraya çok takılırsam psikolojik olarak bende çok etkileniyorum bu ay o sebeple sadece okuyorum diyebilirim vakit buldukça oda. bu ay benim az zamanım kaldı zaten yumrutlamama c.tesi yada p.tesi olcak sanırım . ovulasyon testide almıcam serbest bırakıyorum nasip bakalım.
haklısın işte nasip ben de zaten tatil dönüşü bir drumu ziyaret edeceğim hastalık hastası olduk kendimizi dinleye dinleye en azından bir ay onun kontrolünde olrusam diyorum yumurtluyorumuyum, çatlıuyomu, kist mi, yok hormonlar hepsine bakıp bişey yok dene desin valla 2 yıl bile gıkım çıkmaz. ama iişte yok bu adamı kist oldu, yok prolaktinim mi yüksek, yok çatlamıyo mu stres stres stres. yani buda etkiliyo temmuz da izin dönüşü gitcem dediim gibi[/QUOTE
Bence eğer 8 ay önce doktora gidip o kontrolleri yaptırdıysan şimdi bi daha gitmene bile gerek yok ama en doğrusunu sen bilirsin tabi. Ama o kontrolleri hiç yaptırmadıysan mutlaka git bence de. Mesela ben çalışmalara başlamadan 2 ay önce gidip bütün kontrollerimi yaptırmıştım
haklısın işte nasip ben de zaten tatil dönüşü bir drumu ziyaret edeceğim hastalık hastası olduk kendimizi dinleye dinleye en azından bir ay onun kontrolünde olrusam diyorum yumurtluyorumuyum, çatlıuyomu, kist mi, yok hormonlar hepsine bakıp bişey yok dene desin valla 2 yıl bile gıkım çıkmaz. ama iişte yok bu adamı kist oldu, yok prolaktinim mi yüksek, yok çatlamıyo mu stres stres stres. yani buda etkiliyo temmuz da izin dönüşü gitcem dediim gibi
handef haklısın canım.kendimizi dinlemek gerçekten çok sakıncalı.ama kafamı dağıtamıyorum ne yapalım.sabah idrar testi yaptım negatif.ama günüm geçeli bu gün dördüncü gün.olmadığına iyice inandım aslında.bi hasta olsaydım çok sevinicem..
Nalancım ümitlendirip sonra daha çok üzülmene sebep olmak istemiyorum ama benim bi arkadaşımda adeti yaklaşık 2 hafta geçene kadar değil idrar testinde kan testinde bile çıkmadı. Senin normalde gecikir miydi adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?