Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

eminim yinede çok üzülmüştür.hayırlısını versin allah.yüreğini ferah tut ve olumlu düşün olumlu şeyler gelecektir başına canım

rockwell canım bidahamı test yaptın
belirtilerinin hepsini yazarmısın birde tedavi oldunmu ateş ölçme veya herhangi bişey uyguladınmı
bak biz seni hamile ilan ettik bile:))))
bize dua et olurmu

rockwell canım bidahamı test yaptın
belirtilerinin hepsini yazarmısın birde tedavi oldunmu ateş ölçme veya herhangi bişey uyguladınmı
bak biz seni hamile ilan ettik bile:))))
bize dua et olurmu

canim yine yaptim test 10 dakika falan oldu ikinci cizgi yok. benimde kafam karisti. beklicem 2 gun sonra yine yacam artik. kendi kendimi strese sokuyorum. bizim bu ay 6. ayimiz canim. hicbi tedavi falan bisey yok. ates olcme de yapmadim. ortalama yumurtlama gunlerimi hesapladim ona gore calisma yaptik. bakalim simdilik benim durumum muamma. 2-3 gune kadar bell iolur. hep dua ediyorum zaten canim hamile olmasamda. allah butun isteyenlere versin insallah.

Ya rock bu hormon normal koşullarda senin vücudunda 1-2 civarında olan bi hormon ve en iyi testlerin bile minimum ölçebildiği tutar 25. Yani sen silik çizgi gördüysen hormon seviyende mutlaka yükselme var demektir. Ben sana demiştim bugün bi tane daha test yapıp negatif görüp moralini bozma boşu boşuna diye. En sağlıklı bu gece çatlasan da patlasan da çişe çıkmıyosun ve testi yarın sabah tekrarlıyosun. Ayrıca testlerin içinde idrarın hangi bölümünü alman gerektiği de yazar, başlangıcını mı ortasını mı yoksa sonunu mu diye çünkü ona göre bile değişebiliyo idrarındaki hcg oranı. Şimdi hatırlamıyorum ne yazık ki hangi bölümün alınması gerektiğini ama mutlaka yazar üzerinde

stres yapma canım senin yerinde olsam bende yapardım sabahı bekleyemezdim
hakkında hayırlsı neyse oı olsun canım
işte kanda net çıkıyor ben güvenemiyorum evde yapılanlara ama yinede yapıyorumbenneyaptımki
bekle bakalım 2 gün daha hayırlsı olsun:1hug:

handecim cok guzel yazmissin. benim guzel bi arastirma yapmam lazim internetten. bugun pek saglikli olmadi yaptigim testler. en guzeli tutup yapmak sabah dedigin gibi. tamamen negatifse bile uzulmicem harbi. napalim kismet degilmis dicem. a.s.

handecim cok guzel yazmissin. benim guzel bi arastirma yapmam lazim internetten. bugun pek saglikli olmadi yaptigim testler. en guzeli tutup yapmak sabah dedigin gibi. tamamen negatifse bile uzulmicem harbi. napalim kismet degilmis dicem. a.s.

Evet kesinlikle çok güzel düşünüyorsun! Pozitif çıkıcağına eminim ama olurda negatif çıkarsa da SAKIIIIN üzme kendini, bak benimki pozitif çıktı da ne oldu!! O yüzden SAKIIIIN üzülme ama dediğim gibi pozitif çıkıcak!!!:dance:

kizlar yilan hikayesine dondu biliyorum ama simdi baktim 2. testte de ikinci cizgi var ve cok silik. yarin sabah yapcam gari yine. delircem simdi.

kizlar ben simdilik cikiyorum. konusuruz yarin. haberdar etcem sizi dostlar. desteginiz icin cooook tesekkurler.

rockwell dualarım seninle inşallah hamilesindir.geçen yıl başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.adetim 15 gün gecikmişti kesin hamileyim gözüyle bakıodum sağlık ocağına gttim test yaptılar sonuç yok 2. yaptılar test sonuç wermio ben şoktayım tabi.hemşire war gibi görünüo ikinci silik çıkıo dedi.çıkar çıkmaz hastaneye gttim sonuç negatifti ewe geldim yarım saat sonra adet oldum adet zamanında olabiliomş

Rock canımmm yüreğini ferah tut bitanem. en azından silikte olsa bir ümit yeşerdi.
bu gece tutuyon çişini patlasanda yapmıyon timam mı:)))))))))))

selam kızlar arkadaşım sen hamişsin bence.sen içini ferah tut emi.benimde ilişkiden buyana yani 10 gündür sol kasığımda nokta gibi bişey hissediyom kasıklarımda ve özellikle 10 gündür belimde iğne iğne doğum sancısı mgibi batmalar oluyor.acaba hamiş olabilirmiyimmm....

selam canim. insallah dedigin gibidir. hamisimdir. benimde sol kasigimda batmalar var. goguslerde hassaslik var. olabilir yani seninde. daha kac gun var adete?

roock canım benim şimdi girdim okudum bende bugün o kadar çok işim vardı ki girmeye yeni fırsat buldum inan napıyosun silik çizgi çıkmış öyle mi canım ayy kız sen hamilesin bence :teytey:inşallah ya bende çok merak ediyodum seni çok sevindim yaa inşallah hamilesindir zaten sende bu ay çok belirti vardı hadi bakalım hayırlısı canım benim.:dance:bu arada eşim gelecek şimdi çıkmak zorundayım yemek yiyecez sonra girerim tekrar tatlım

i

tamam sekerim konuscak cok sey var. sen cik zaten bende cikacam islerim var. 2-3 saat sonra goruselim. bye tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…