Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sagolun kizlar ya. ne bileyim cizgi cok silik oldugu icin icimi ferahlatamiyorum. hani bide dedimya boyle cikiyomus sonra adetle atiliyomus falan. o yuzden diyorum adet gunum gecsin. doktoru aradim en yakin kan tahlili gunu 22 Temmuz verdiler. ((((((((((((

Arkadaşlar çok strese girip üzmeyin kendinizi. Bebek gelmek isteyince hiç bir engel tanımadan geliyor. Ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım bir çok sıkıntı atlattım. Ama şimdi 19 haftalık hamileyim ve oğluşumun sağlığı yerindeymiş. Hamile kalmadan 2 ay önce doktor adet düzenlesin diye vermişti hapı ve çok tedaviden sonra hamile kalırsın demişti. Sonuçları alınca inanamayıp kan testini bile tekrarlamıştık 3 kez. Ama bizim ufaklık gelmeye karar vermiş, İnşallah kasım sonu anneyim darısı başınıza. Lütfen üzülmeyin, strese girmeyin. ben çok üzüldüm hepsi boşaymış.

Rock bence hamişsin canım bak 1 gün bile fark ettirdi beklemeden çıktı silik çizgin. gün geçtikçe hormonlar artacaktır ve sende kıpkırmızı ikinci çixgiyi göreceksin..

Rock bence hamişsin canım bak 1 gün bile fark ettirdi beklemeden çıktı silik çizgin. gün geçtikçe hormonlar artacaktır ve sende kıpkırmızı ikinci çixgiyi göreceksin..

wavycim yazdigim gibi beklicem biraz daha adet gunum gecsin. bos bos umutlara kapilmayayim bide adet olursam. gunler gecmek bilmez simdi ya off.

rock sen kaç aydır deniyordun? Bi de yumurtlama gününü sitedeki takvime göre mi hesapladın? :1rolleyes:

rock sen kaç aydır deniyordun? Bi de yumurtlama gününü sitedeki takvime göre mi hesapladın? :1rolleyes:

selam canim. ben bu ay 6. ay. yumurtlama gununu gecen ay doktora gitmistim canim smear testi icin ona anlatmistim adet dongumu falan o da bana su su su gunler yap demisti. oyle yaptim.

RockWell bir kaç tane farklı marka test al ve yap. Hepsinde silik çizgi çıkarsa kesin hamilesin. Bende de ilk başta silik çıkmıştı. Bir kaç tane daha aldım inanamayıp hepsi silik çıktı. Kan tahlilinde de düşük bir rakam çıkmıştı o sırada ama hamile idim. Bazen bazı kitlerde yanlışlık oluyor ama farklı markalarda aynı anda yanlışlık çıkması çok zor. Gebelik hormonu da gebelik dışında çok nadir durumlarda salgılanıyor. O nedenle rahatlarsın.

evet canim dogru diyorsun. bende oyle yapayim bari. cuma gunu baska markayla deniyeyim. adet gunumde gecmis oluyor hem. bence benim varsa bile cok yeni daha 2 haftalik falan ondan zorla cikiyor.

Rock Peki Dr. Un Dediği Tarihler Senin Hesapladiklarinla Uyuyormuydu Bir Sabah Akşam Bişi Dedimi? Gün Aşirimi önerdi Nasilcanim

Rock Peki Dr. Un Dediği Tarihler Senin Hesapladiklarinla Uyuyormuydu Bir Sabah Akşam Bişi Dedimi? Gün Aşirimi önerdi Nasilcanim

handefe canim evet aynen uydum doktorun dediklerine. gun asiri dedi zaten. hergun hergun yapmayin demedi ama gun asiri daha iyi olur dedi. sabah aksam farketmez dedi. burdaki doktorlar zaten pek oyle detaylara takilmiyolar. yastik koy ayaklarhavaya bilmemne hic demedi. yumurtlama gunlerini bilmek vucudunu tanimak cok onemli dedi bebek isterken.

Canım ben korunmayı bıraktıktan sonra rahatsızlanmıştım. O ay röntgen filmi filan çekildi,güçlü antibiyotikler kullandım. Bu nedenlerle gebelikten korktum o ay. Adet günüme bir iki gün kala 2 kere test yapmıştım ve ve ikisinde de ikinci çizgiyi görememiştim. Yani silikte olsa gebelik var anlamına geliyor bence. Bu gebeliğimde kardelenin ısrarı üzerine adetime yanılmıyorsam 2 gün kala test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. Tabii yine de en güveniliri kan tahlili ama çok geç tarihe randevu vermişler.

rockcanım bu gün doktora gittim annem için hastanede seni konuştuk annemle acaba testi yaptımı sonucu merak ettik canım seni umutlandırmak istemem ama benim kızımdada hamileyken ikinci çizgi silik çıkmıştı testi alıp hemen aldığım eczaneye koştum gösterdim ve bana hamile olduğumu söylemişlerdi inşallah sende öylesindir canım eczaneye gösterebilme imkanın varsa hiç durma göster canım ve sonucu bildir merakla bekliyoruz

canim tamam bende cok umutsuz degilim ama yinede adet tarihim henuz gecmedigi icin bisey soylemek istemiyorum. dun aksam falan sol kasigima batmalar giriyor ayni sekilde bugunde oyle ve belim agriyor cok kotu. bi yandanda regl sancilarina benzemeye basladi. benim biraz zaman gecmesi lazim ustunden. cok gece verdiler vallahi sorma. benim bi arkadas oyle idrar testiyle 3 ay bekledi kiz kan testi yaptiramadi cunku sigortasi yok hicbiyerde sigortasi olmadigi icin test apmadi. dusun yani halimizi burda. kendi paranla ozelde yaptirsan 175 dolar istiyolar. o kadarda veremem dogrusu.

selam nilos sagol canim benim ya beni dusunmussun. test yaptim iste cizgi yine silik. bekliyecem yarin adet gunum gecsin 1 gun cumaya tekrarliycam. baska bi marka test alicam bu sefer. eczaneye gosterme olanagi pek yok canim burasi biraz tuhaf bi ulke klava: bakarlar suratima mal mal gotursem.

rock peki senin hesapladığın tarihle dr.un dediği tarih uyuyormuydu canım. yani sen 15. ün hesaplarken o 18 mi dedi mesala nasıl oldu

rock peki senin hesapladığın tarihle dr.un dediği tarih uyuyormuydu canım. yani sen 15. ün hesaplarken o 18 mi dedi mesala nasıl oldu

Ben ona dedimki ben son 3 aydir 37 gunde bir oluyorum dedim o da bana o zaman birdahaki tahmini adet tarihinden tam 14 gun once yumurtlayacaksin dedi. ve o dedigi 14. gunun 2 gun oncesi bende zaten o yumurta aki gibi olan akintidan geldi. yani iste belki ayni gun dedigi doktorun ya da 1-2 gun oncesi veya sonrasi. ama soyle iyi oldu benim icin ben zannediyordumki ben cok erken yumurtluyom herkes gibi yani adetten 10. gun baslayip en fazla 16. gune kadar diyordum ve calismalari birakiyordum megerse benim tam guzel zamaniymis calismak icin. anlatabildimmiki?

anladım canım saol. ben zaten bua ya ateşimide ölçüyorum her sabah kalkamadan ve bu aralar sabit 36,3 gidiyo 4 gündür akıntımda hafifden başladı kremsi sonra su gibi oluyo sonra yu murta akı yani geliyo ki tarih hesabına görede geliyor bakalım.

ok canim. sen iste bugunleri bos gecirme derim ben. gun asiri buaralar yapin. ne olur ne olmaz. zaten canli duruyormus ya 72 saat falan.

Ya şu ateş ölçme yöntemi ile ilgili bişey sorucam. Bu ay ilk defa deniyim dedim onu da beceremedim galiba tatlicadiarzu Şimdi düşük ayın 2.'sinde başladı ben bişeyler düştüğünü ayın 4.'ünde hissettim. Ayın 4'ü baz alarak konuşursam 16 gün sonra ateşimi ölçtüğümde 36,4 çıktı ve o gün ben normalde yumurtlama ağrısı diyebileceğim bi ağrı hissettim ama olmaya da bilir tabi çünkü doktor 3-4 hafta sonra yumurtlarsın demişti. Sonraki ölçümlerim 36,5 36,5 36,8 36,2 ve 36,8. Şimdi benim ordaki 36,2 aklımı karıştırıyo. Sizce ben 36,4 olduğu zaman yumurtlamış olabilir miyim yoksa sizce 36,2 olduğu zaman mı yumurtladım? Çok fena aklım karıştı :uhm:

handecik vallaha ben hic yapmadim ates olcme yontemi ama bana gore atesin en yuksek oldugu gun olmasi gerekiyor yani 36,8 o aradaki 36,2'ye takilma bence arada derecede sapitiyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…