Rock bence hamişsin canım bak 1 gün bile fark ettirdi beklemeden çıktı silik çizgin. gün geçtikçe hormonlar artacaktır ve sende kıpkırmızı ikinci çixgiyi göreceksin..
rock sen kaç aydır deniyordun? Bi de yumurtlama gününü sitedeki takvime göre mi hesapladın? :1rolleyes:
RockWell bir kaç tane farklı marka test al ve yap. Hepsinde silik çizgi çıkarsa kesin hamilesin. Bende de ilk başta silik çıkmıştı. Bir kaç tane daha aldım inanamayıp hepsi silik çıktı. Kan tahlilinde de düşük bir rakam çıkmıştı o sırada ama hamile idim. Bazen bazı kitlerde yanlışlık oluyor ama farklı markalarda aynı anda yanlışlık çıkması çok zor. Gebelik hormonu da gebelik dışında çok nadir durumlarda salgılanıyor. O nedenle rahatlarsın.
Rock Peki Dr. Un Dediği Tarihler Senin Hesapladiklarinla Uyuyormuydu Bir Sabah Akşam Bişi Dedimi? Gün Aşirimi önerdi Nasilcanim
Canım ben korunmayı bıraktıktan sonra rahatsızlanmıştım. O ay röntgen filmi filan çekildi,güçlü antibiyotikler kullandım. Bu nedenlerle gebelikten korktum o ay. Adet günüme bir iki gün kala 2 kere test yapmıştım ve ve ikisinde de ikinci çizgiyi görememiştim. Yani silikte olsa gebelik var anlamına geliyor bence. Bu gebeliğimde kardelenin ısrarı üzerine adetime yanılmıyorsam 2 gün kala test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. Tabii yine de en güveniliri kan tahlili ama çok geç tarihe randevu vermişler.
rockcanım bu gün doktora gittim annem için hastanede seni konuştuk annemle acaba testi yaptımı sonucu merak ettik canım seni umutlandırmak istemem ama benim kızımdada hamileyken ikinci çizgi silik çıkmıştı testi alıp hemen aldığım eczaneye koştum gösterdim ve bana hamile olduğumu söylemişlerdi inşallah sende öylesindir canım eczaneye gösterebilme imkanın varsa hiç durma göster canım ve sonucu bildir merakla bekliyoruz
rock peki senin hesapladığın tarihle dr.un dediği tarih uyuyormuydu canım. yani sen 15. ün hesaplarken o 18 mi dedi mesala nasıl oldu
anladım canım saol. ben zaten bua ya ateşimide ölçüyorum her sabah kalkamadan ve bu aralar sabit 36,3 gidiyo 4 gündür akıntımda hafifden başladı kremsi sonra su gibi oluyo sonra yu murta akı yani geliyo ki tarih hesabına görede geliyor bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?