merhaba bayanlar hamilelik belirtisi olarak gögüsünden sıktırdığınızda hiç sütünüz geldş mi?
kizlar gunaydin size kotu haberim var ben hastalandim ve yine herzamanki gibi husrana ugradim. cok uzgunum
handecik bu arada bankacısın sanırım bu bankalar ömrümü yedi benim bankacı olmakla uğraşıyorum kaç aydır
Evet bankacıyım duygu. Ben de yeni sayılırım zaten 7 ay falan oldu. Umarım en kısa zamanda sen de girersin istediğin bankaya :)
senin adet durumu nasıl geldi mi adetin hande?
geçmiş olsun cnm herşeyde bi hayır wardır bak hiç olmazsa hamile kalmanda bi problem olmadığnı gördün demekki yine anne olabilirsin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
herkese merhaba,
Ay kıslar Rock ı çok merak ediyorum yaa. dün silik çizgi çıkmıştı. ay şimdi mışıl mışıl uyuyordur o...
ya arkadaşlar adet günüme 1 gün kaldı dua edin hamile olayım :çok üzgünüm:
selam kizlar. ben ve silik cizgim geri donduk :))))))))))))))) yaptim biraz once test ikincisi yine silik ama bu sefer 2 saat beklemeden silik cikti. yarin adet gunum artik yarin test yapmicam cumayi beklicem. 1 gun gecsin hic degilse kesin olsun hemde koyulassin cizgi. boyle yani haberler. hala bi umut var.
selam kizlar. ben ve silik cizgim geri donduk :))))))))))))))) yaptim biraz once test ikincisi yine silik ama bu sefer 2 saat beklemeden silik cikti. yarin adet gunum artik yarin test yapmicam cumayi beklicem. 1 gun gecsin hic degilse kesin olsun hemde koyulassin cizgi. boyle yani haberler. hala bi umut var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?