Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba bayanlar hamilelik belirtisi olarak gögüsünden sıktırdığınızda hiç sütünüz geldş mi?

Göğüsten süt gelmesi sizde prolaktin fazlalığı olduğunu gösterir bildiğim kadarıyla ve yine bildiğim kadarıyla prolaktin fazlalığı hamile kalmayı güçleştiren bir etken. Eğer hamilelik öncesi doktor kontrolüne gitmediyseniz gitmenizi tavsiye ederim

slm kızlar adetime 2 gün war ama artık hiç merak etmiyorum dediğim gibi daha öncede 15 gün geçmişti benim sırf stresten oluo çok kafaya takmaktan şuan bile artık adet belirtisi bile yok kendimi dinlemiyorum artık kafaya taktıkça psikolojik olarak belirtiler başlıo zaten sanırım yine gecikicek benim adet hakkımız hayırlısı olsun ne diyeyim bende 2 gün önce test yapmştım negatifti artık adetimi bekliyorum ne zaman gelir diye

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum öncelikle.
Şimdi ben yaklaşık 6-7 aydır çocuk istediğim için her ay psikolojik olarak hamileydim. Nerden ne okursam kimden ne duyarsam hemen o belirtiler ben de baş gösteriyor ama adet olmamla beraber geçiyordu. içimden diyordum gerçekten hamile olsam farklı olur diyip o belirtilere kulak asmamaya başlamıştım.
gerçekten de öyle oldu. Öncelikle göğüsler gerçekten çok acıyor kendiniz bile dokunamamaya bile başlıyorsunuz. ve benimkiler ufak olmasına rağmen büyümeye başlamışlardı.
sonra sindirim sisteminiz değişiyor yaklaşan adet gününüze 1-2 gün kala. tuvalet alışkanlığınız tam tersine dönüyor ben çok az yaparken büyük tuvaletimi neredeyse ishal gibiydim.
bir de sağ kasığımın daha üstü ağrıyordu.
ve aşırı derecede uyuma ve yorgunluk baş gösterdi. aksm nerede yattığımı unutur sabah ise işe hep geç kaldım. :)
canım arkadaşlarım hepinize saygılar sevgiler hamile kalınca insan hissediyor belirti olmasa bile yüce rabbim içinize bi ateş düşürüyor.

Evet bankacıyım duygu. Ben de yeni sayılırım zaten 7 ay falan oldu. Umarım en kısa zamanda sen de girersin istediğin bankaya :)

inşallah handecim bende özel bi bankanın sınawına girdim gişe için sınawı kazandım 6 aydır mülakat olmadı insanın ömrünü tüketiolar resmen kriz çıkınca ortaya banka durdurdu alımları gerçi şuan başladılar almayada kim bilr ne zaman olur mülakat

geçmiş olsun cnm herşeyde bi hayır wardır bak hiç olmazsa hamile kalmanda bi problem olmadığnı gördün demekki yine anne olabilirsin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

herkese merhaba,
Ay kıslar Rock ı çok merak ediyorum yaa. dün silik çizgi çıkmıştı. ay şimdi mışıl mışıl uyuyordur o...

herkese merhaba,
Ay kıslar Rock ı çok merak ediyorum yaa. dün silik çizgi çıkmıştı. ay şimdi mışıl mışıl uyuyordur o...

Valla ben de çok merak ediyorum ama şu anda rock'u hiç öyle yatağında mışıl mışıl uyuyo olarak canlandıramıyorum, kan çanağı gözlerle sürekli saatine bakarak yatağında oturmuş sabahın gelmesini bekliyo olarak canlandırabiliyorum. :roflol:

merhabalar..
kazara hamile kalmıştım..adet öncesi belirtilerin hepsi hamilelik belirtisi ile aynı..bacak ağrısı,kasık ağrısı,karın ağrısı..göğüslerde hassasiyet..uçlarında kaşıntı koyulaşma..en iyisi kan testi yaptırıp sonuca varmak..

ya arkadaşlar adet günüme 1 gün kaldı dua edin hamile olayım :çok üzgünüm:

selam kizlar. ben ve silik cizgim geri donduk :))))))))))))))) yaptim biraz once test ikincisi yine silik ama bu sefer 2 saat beklemeden silik cikti. yarin adet gunum artik yarin test yapmicam cumayi beklicem. 1 gun gecsin hic degilse kesin olsun hemde koyulassin cizgi. boyle yani haberler. hala bi umut var.

Rock'cum bence de yarın test yapma hatta bence cuma günü de yapma ÇÜNKÜ ARTIK KESİİİİİİİİİNNNNN!!!!!!!

Canım benim çok sevindim:teytey: Madem bugün de ikinci çizgiyi gördün artık hamileliğin kesin sayılır.:dance: Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…