Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

rockwell canım hayırlı olsun. çok sevindim çooookkk:dance:. İnşallah yarın da çift çizgiyi görürsün. Yarın çifti görünce haber ver,kutlama yapalımm:dance::teytey:

ayyyyy canım senin adına çok sevindim:sm_cool: inşallah hamilesindir sabah hemen haber ver oldumu canım artık bikutlama partisi yaparız:dance::dance:

Rockwell merhaba. Nasılsın canım? Ya bu arada sizin sabaha kaç saat var? Çatlicam walla:)

selam canim. burda saat daha aksamustu 4:45. malesef daha cok var. Ben simdi daha iyiyim. sabahtan birazcik soktaydim. yavas yavas kafami topluyorum ve herseye kendimi hazirliyorum. sol kasigimda cok batma var.

Canım inşallah hamilesindir (-ki benim içime öyle doğuyor). O zaman yaklaşık 14 saat sonra senden inşallah müjdeli haberi alabiliriz.

arkadaşım çok sevindim uzun zamandır uğrayamıyordum bu ay bizde başladık umarım olur bende en son 5haziranda adet oldum adetimin 11-13 günü ilişki oldu ardından yumurtlama günü benden kahverengi leke geldi ertesi günde devam etti erkan adet olucam diye yumurtlama 21 idi ben ancak 23 haziranda ikşli oldu ama 17 hazirandan beri ağrım vardı yumurtlamadan dedim ama ağrım halavar kasıkalrım ağrıyor sabahları midem bulanıyor ama ümitlenmek için erken vücudumdan ateş çıkıyor karnım şiş belim ağrıyor hadi hayırlısı haber veririm

selam canim hakkaten yoktun sen ne zamandir. aslinda adetine az kalmis. yani 3 temmuz falan gibi regl olacagini dusunursek. Benim belirtileri soyliyeyim kesin degil daha tabi hamilelik ama benimkiler sol kasikta agri, gogus ucu hassasiyeti, bi usume bi terleme, ucuk cikti dudagimda boyle seyler. hayirlisi hepimiz icin.a.s.

sorma ya sıcaktan dicem ben beyden daha çok terliyorum bizimki de demezmi bence hamilesin diye ama ben beklemiyorum açıkçası adet olucam diyorum vücudum onu gösteriyor bence gelecek ay çalışacam umarım sen hamilesindir yarın alırız hayırlı haberleri bence çizgi çıkınca doğru şu hassas olanları kullansaydın onlar net çıkarıyormuş forteldi adı galiba

anladim canim ama biliyosun genelde hic beklemedigin aylarda hamile kaliniyor. insallah seninde guzel haberlerini aliriz. ben amerikadayim canim burda fortel yok baska birsuru marka var tabi. ben internetten 10 tane siparis etmistim ucuzlardan onlardan yapip duruyorum. cizgiyi biraz daha belirgin gorsem pahalisindan alip yapicam ki kesin olsun.

slm rock ve loveli canlarım inşallah ikinizde hamilesinizdir kızlar ayyy ya öyle çok istiyorum ki a.s.

slm rock ve loveli canlarım inşallah ikinizde hamilesinizdir kızlar ayyy ya öyle çok istiyorum ki a.s.

selam kardelenim. esas ben nasil istiyorum biliyosun. ben simdi diyorumki benim durumum icin. bisey var ama coook kucuk daha. belkide 2 haftalik falan. erken dollenme olsaydi daha belirgin cikardi cizgi. gulsude diyorki benim bile gunum gectigi halde yinede silikti cizgi diyo. yarin sabah guzel kaliteli testle yapcam. bakalim ne cikacak. yok aynen cikarsa silik 2 gun beklicem sonra yine yapcam. hergun hergun yapmam kafayi yiyemem. sen ne diyon?

canımbence de geç döllenme olabilir yarın sabah bidaha yap peki o silik çizgi pembemsimiydi yeri bellimiydi yani,eğer yarında aynısı çıkarsa bu sefer kaliteli bi marka al erken sonuç veren bide onlarla yap derim eşine dedin mi :dance:

yok kimseye demedim sadece sanal alem biliyor :roflol: bakalim yarin sabah belli olur gari. 24 saat geccek ustunden. tabi cikarsa yine silik olcak. tabi iste kaliteli testle yapcam bakalim ne cikacuh. nasi helecanliyim varya. bide kizim sol kasigima batmalar giriyo ama cok degisik. bi anda sanki icine buz atmislar gibi oluyo bazen.

he burada o ikinci cizgi pembemsiydi. yeri belli ama nasi desem boyle flu gibi. cok dikkatli bakinca anlasiliyo.

canım belirtiler baya var sende peki ani hareketlerde karamp giriyomu kasıklarına benim girmişti o zaman hamile olduğumu bilmiyodum eğer sen şu an hamileysen daha 2 haftalık tam değilsin yaklaşık 2 haftalık olabilirsin hatırlıyosan benim çizgim biraz net çıkmıştı silik değildi o kadar ve doktor bana 1 haftalık daha yeni demişti senin daha çok yeni olabilir belki :teytey::içelim:

dun temizlik yaparken eglip kalktigimda girdi kramplar. bide hic yapmadigim seyi yaptim tam temizligin ortasinda bi uyku bastirdi biraktim kovayi herseyi ortada aldim battaniyeyi yattim bi guzel. dusun yani gozum hicbisey gormedi. simdi yine sol bacakta agri var. tam senin dedigin yerde basliyo agri. bugunde girdi bide benim gogusler berbat ustune yatamiyorum yanlislikla dokunamiyorum bile. yalniiiiiiz akinti yok ve bu beni dusunduruyo biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…