Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

handecik merhaba benim bi fikrim yok çünkü şimdiye kadar hiç denemedim nasıl olyo bilmiyorum bile ama sen bana yardımcı olabilirsin belki

rock selam. kııız ikinci çizgi çıkmış gözün aydın. silik milik anacım boşver çıkmışya o sen ona bak.
çok tebrik ederim.
:hooray:

rock selam. kııız ikinci çizgi çıkmış gözün aydın. silik milik anacım boşver çıkmışya o sen ona bak.
çok tebrik ederim.
:hooray:

selam naslicim vallaha silik milik biseyler cikti bakalim ne olacak. bu arada adet sancisi gibi seyler basladi. hastalanirsam sasirmam. yarin cunku adet gunum. senağlama

selam kızlar rock gün geçtikçe rengini buluyor test ve hamiş gurubunun en yeni üyesi rock çok sevindim :dance::teytey:

yok öyle düşünme bebek yerini hazırlıyordur bol bol dinlen benim hala kasıklarım ağrıyo

HANDECİK ben ateş ölçme yöntemi kullanmadım ama bi yerde okumuştum ani farklar düşme çıkma gibi değerler yumurtlama belirtisi imiş ateş ölçme yönteminde.ben bu media smart kullandım bence en garanti o

jenefercim aynısı bendede oldu 2 gün sonra kesildi yumurtlama gününde olabiliyor diye internetten okudum

8 haziranda adet oldum ama benim durumum biraz farklı 3 ay önce bi düşük uyaptım kan pıhtılaşması nedeniye bebeğin kalbi durmuş sonra 3 aydır ilaç kullanıyodum tabi bu aradaa korunuyodum doktorum korunmayı bırak dedi fazla umutlanmak istemiyorum ama dua ediyorum bir yandanda inşallah vardır ilk gebeliğim olacak düşüğü saymassak çok heyecanlıyım 13 gün nasıl geçer bilmeme sizin dediğinize göre normal yani leke gelmesi öylemi

Loveli bak ben sana durumu hemen özetliyim. Normalde yerleşme kanaması denen şey oluşan embriyo rahime yerleşirken ordaki damarlardan birine hasar vermesi sonucu oluşur. Döllenen bir yumurtanın da tüpten geçip rahime ulaşması yaklaşık 6-7 gün alır. Yani senin kanamanın yerleşme kanaması olması için ayın 19'unda yumurtlamış olman lazım. Son adetinin ilk günü 8 haziran olduğuna göre 11. gün yumurtlamış olman gerekir. Yani aslında bunun yerleşme kanaması olması imkansız değil ama senin söylediğine göre senin adet döngün yaklaşık 30-31 gün sürüyo olmalı ki bu durumda da senin 15 veya 16. günde yumurtlamış olman lazım ama dediğim gibi mevsim falan değişiyo erken yumurtlamış olabilirsin belki

arkadaşlar kimse yokmu bana cevap verebilirmisiniz test byapsam şimdi çıkarmı biliyorum çok erken ama durduramıyorum kendimi

slm kizlar nasilsiniz rackvelcim hadi hayilrisi bak yine ikinci cizgi cikmis.ya kizlar ben aci tursu yedim bebege zarari varmdir yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…