ya kimsenin yok mu bi fikri? Niye kimse bişey yazmıyo?
selam kizlar. ben ve silik cizgim geri donduk :))))))))))))))) yaptim biraz once test ikincisi yine silik ama bu sefer 2 saat beklemeden silik cikti. yarin adet gunum artik yarin test yapmicam cumayi beklicem. 1 gun gecsin hic degilse kesin olsun hemde koyulassin cizgi. boyle yani haberler. hala bi umut var.
handecik merhaba benim bi fikrim yok çünkü şimdiye kadar hiç denemedim nasıl olyo bilmiyorum bile ama sen bana yardımcı olabilirsin belki
rock selam. kııız ikinci çizgi çıkmış gözün aydın. silik milik anacım boşver çıkmışya o sen ona bak.
çok tebrik ederim.
:hooray:
arkadaşlar benim adetime 13 gün var ve benden leke gelmeye başladı sizce bi problemmi var
selam naslicim vallaha silik milik biseyler cikti bakalim ne olacak. bu arada adet sancisi gibi seyler basladi. hastalanirsam sasirmam. yarin cunku adet gunum. senağlama
8 haziranda adet oldum ama benim durumum biraz farklı 3 ay önce bi düşük uyaptım kan pıhtılaşması nedeniye bebeğin kalbi durmuş sonra 3 aydır ilaç kullanıyodum tabi bu aradaa korunuyodum doktorum korunmayı bırak dedi fazla umutlanmak istemiyorum ama dua ediyorum bir yandanda inşallah vardır ilk gebeliğim olacak düşüğü saymassak çok heyecanlıyım 13 gün nasıl geçer bilmeme sizin dediğinize göre normal yani leke gelmesi öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?