Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

selam kızlar. ben uzun zamandır sizin paylaştıklarını okuyorum fakat daha yeni üye oldum hatta o kadar uzun zaman ki ne gülsü nede kardelen hamile değildi ben sizi takip etmeye başladıgımda.1.5 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyorumm.yani bende bebek isteyenlerdeyim

Şu anda diil idrar testinde kan testinde bile çıkması neredeyse olanaksız. Hiiiiç test yapıp boşu boşuna sıkma kendini. Azıcık sabır!!!
tmm canım sabırla 1 hafta daha bekleyecem bakalım hayırlısı

handecim adımı yazmışsın ama jeneferin o canım benim 5 haziran adet oldum şu an lekelenme var 11-13-19.gün ilşki oldu yumurtlamayı anlamıyorum şu şeffaf akıntıdan önce başladık tarih olarak 15 hazirandan itibaren başladık yumurtlama günüm hangisi ya söyleseniz

leke gelmesi iyi bencede leke için bile biraz erken değil mi
ama bak şuda olabilir yumrtlaman erken olmuştur belki geçen ay adetinin hemen arkasından başladıysa yumurtlaman şuanki lekelenmenın yerleşme lekelenmesi olma ihtimali var
ama sen genede kendini çok kaptırma rahat ol emi

benimde adetim 1 haziran dı. yumrtlamam ne zaman valla bende merak ediyom aama hiç anlamdım ben bazıları yumurtlama gününü anlıyo ama benim öle aman aman belirtim olmuyo ya

Kaç günde bir adet oluyosun?

Ya bayanlar bişey sorucam, özellikle de hamile bayanlar. Bu lekelenme dediğiniz şey tam olarak nasıl bişey? Yani ciddi ciddi kanama mı oluyo?

al bendende o kadar valla bu dönem geçsin ateşimi ölçücem ovalasyon kiti alıcam adetin hemen arkasından başlıcam diğer adet dönemine kadar çalışıcam gün aşırı çalışıcam belimin altına yastık koycam unuttuğum kaldımı aha kafaya yicemtatlicadiarzu ondan sonra allahtan hayırlı sağlıklı çocuk isticem bakalım ne olacak

merhaba kızlar ve yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.rock canım silikte olsa çıkmış ya çizgi bence hamilesin.inş.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin:teytey:

hamile olan arkadşalar duydunuz mu bilmiyorum ama yorumcu.com da en son adet tarihlerinizi girdiğiniz zaman çocuğunuz cinsiyetini gösteriyo tabi önce takdir Allahdan tabiii deneyen arkadaşların yorumlarına bakıldığına göre çoğununki tutuyooo... Denemek istersiniz belkimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…