Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

rockwell canım yine silik çıkmış hadi gözün aydın...
cuma günü tekrar yap bu defa daha net olacaktır hamile olmayanlarda çıkmıyor silik falan..
ben mesela hiç görmedim hasretim silik çizgiye:roflol:bi görsem saklayacam zaten
inşallah tüm isteyenler çift çizgiyi görür

Buket hesaplarıma göre 17-21 Haziran arası senin için şanslı günlermiş gibi görünüyo ama yanılmış da olabilirim tabi

merhaba buketimmm nette otomatik hesaplayıcılar var son 3 adet tarihini giriyorsun orada yumurtlama tarihini yazıyorlar

handecik varya inşallah hesaplaman doğrudur canım yaa hiç kaçırmadıkta o günleri ama genede tabi hayırlısı inaşallah şanslı günlerimm olmuştur

canım hakkında hayırlısı inşallah bebişinibiran önce kucağına alırsın benim içinde dua edin benim bu ay hamile olmam lazım hoşcakal canım

Buketcim umarım tutmuştur ve umarım hamilesindir ama yine de benden sana küçük bir hatırlatma, o tarihler arasında eğer her gün ilişkiniz olduysa bu ne yazık ki şansını arttırmaz, tam tersine düşürür çünkü her gün ilişki olması sperm kalitesini azaltır. Umarım gerek kalmaz ama bundan sonra 2 günde bir denemenizi tavsiye ederim

slm arkadaşlar ilk ay 2 günde bir denedik olmadı eşimin sperm sayısındada bendede bir sorun yoktu bizde ikinci ay adetten itibaren 10 ile 17.günler arası hergün birlikte olduk yumurtlama gününü kaçımamak adına ve 5 haftalık hamileyim.bir de ilişki sonrasında koymayın yastığı zaten ilişki sırasında belinizin altında olsun.yarım saat kalkmayın isteyen bide böyle denesin umarım herkes kavuşur bebeğine:)

genelde drlar yumurtlama günlerinde günaşırı yapılmasını söylüyorlar.doğruluğunu bilemem ama benim bildiğim günde 2 defa yaparsan spermlerin kalitesi düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…