rockwell canım yine silik çıkmış hadi gözün aydın...
cuma günü tekrar yap bu defa daha net olacaktır hamile olmayanlarda çıkmıyor silik falan..
ben mesela hiç görmedim hasretim silik çizgiye:roflol:bi görsem saklayacam zaten
inşallah tüm isteyenler çift çizgiyi görür
Buketcim umarım tutmuştur ve umarım hamilesindir ama yine de benden sana küçük bir hatırlatma, o tarihler arasında eğer her gün ilişkiniz olduysa bu ne yazık ki şansını arttırmaz, tam tersine düşürür çünkü her gün ilişki olması sperm kalitesini azaltır. Umarım gerek kalmaz ama bundan sonra 2 günde bir denemenizi tavsiye ederim
slm arkadaşlar ilk ay 2 günde bir denedik olmadı eşimin sperm sayısındada bendede bir sorun yoktu bizde ikinci ay adetten itibaren 10 ile 17.günler arası hergün birlikte olduk yumurtlama gününü kaçımamak adına ve 5 haftalık hamileyim.bir de ilişki sonrasında koymayın yastığı zaten ilişki sırasında belinizin altında olsun.yarım saat kalkmayın isteyen bide böyle denesin umarım herkes kavuşur bebeğine:)
genelde drlar yumurtlama günlerinde günaşırı yapılmasını söylüyorlar.doğruluğunu bilemem ama benim bildiğim günde 2 defa yaparsan spermlerin kalitesi düşüyor