Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sanırımben gelecek aya kaldımen önemli günlerde küstüm :çok üzgünüm: 19-22 haziran neyse gelecek aya inşallah ya kasığıma kramp giriyo otururken kalkarken sağa soladönerken bile oluyor adetime 10 gün var:uhm:

merhaba deryadeniz Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim kutlarım

bende onu diyorum spermlerin kalitesi konuşuluyordu kaliteyi günde 2 ya da daha fazla yapmak düşürür.biraz önce açıklamasını tam yapamadım galiba

bugünlerde çok yoğunum fazla giremiyorum muhabbete.ben kaçıyorum kızlar kendinize çok iyi bakın.Allah isteyen herkese hamile kalmayı nasip etsin.hamişlerede bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

sağol canım ya ne olsun beklemedeyim 10 gün sonra adet olucam ama bu ay yumurtlama günü küstük olmadı gelecek ay olur inşallah hamişlik nasıl

loveli leke mi geldi sende yumurtlama gününde eminmisin yumurtlama günün olduğuna belki sende erken yumurtlama olmuştur belki kaldın da yerleşme lekesi geldi kim bilir sen yine de umudunu kaybetme bekle bakalım

baranınannesi slm nasılsın rock hamile galiba ondan şüpheleniyoz silik çizgi çıkmış testinde inşallah bakalım yarın adet günü normalde inşallah olmaz da hamiledir

slm arkadaşlar ben bu ay ganophen çatlatma iğnesi kullandım çatlatma iğnesini vurunalı 13 gün oluyor.bir haftadırda progestan diye bi ilaç içiyorum.3 gününm kaldı.aaadetim henüz gelmedi bugün olmam gerekiyodu 28,günüm hatta geçen ay 25 günde olmuştum ama duyduğum kadarıyla bu progestan ilacını bitirene kadar adet olmuyomuş bittikten bi kaçgün sonra adet görüyomuşsun bi bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili meraktayım.

nabersiniz kızlar maçı kaybettiğimize öyleçok üzüldümki:çok üzgünüm: inşallah bidahaki sefere kupa bizim:hooray: şu regl zamanını beklemek nekadar zormuşya kızlar allah size sabır versin ben bu ay ilkdefa şansımı denedim çok zor beklemek hamilelik şüphesiyle ilaçta kullanamıyorsun ufff çokzor bu beklemek daha ayın 3 de regl günüm çokvar çok:dilcikar:benim bütün yaz tatilim bebişime bağlı hadigelde annene yapbi güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…