Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

iyiyim canim cok sukur bulantilarim gecti derken geri geldi ama onun disinda iyiyim...yarin dr a gidecegim bakalim hayirlisi cinsiyetini cok merak ediyorum acaba belli olur mu ki ???

iyiyim canim cok sukur bulantilarim gecti derken geri geldi ama onun disinda iyiyim...yarin dr a gidecegim bakalim hayirlisi cinsiyetini cok merak ediyorum acaba belli olur mu ki ???

canım iyi olmana sevındım :)) eskıler hanı sacı cıkıyosa bebişin midende kazınma yanma ve bulantı olusturduğu soyler ya belki ondandır tekrar baslamsının sebebı yarın inşallah guzel haberlerle gelirsın canım :))sen elı aygı duzgun saglıklı olsunda bebegının cınsıyetı konusunda ne dusunuyosun baktınmı hıc cın takvımıne falan karnın sıvrıyse erkekdır:roflol:

ewet canım benim adetim çok sancılı olurdu hatta bi kaç kez acillik oldum ağrılar yüzünden gelmeden önce kasıklarım acayip ağrırdı rengim atardı resmen ama hiç birşey yok şaşkınım bende

ben 3 gün önceydi sanırım yaptım ama negatifti eczanadeki bayan çıkmaz adetin geçmeden demişti net tek çizgi çıktı zaten

zaten bazı kişilerde adetten 15 gün sonra ancak belli oluomş kişiye göre değişiomş o yüzden beklicem artık gerçi pek umudum yokta

kizlar günaydın.bugün sancım var benimde heralde olucam.dört gün geçmişti baya umutlanmıştım aslanda.demekki böyle hayırlıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…