Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

belli olmaz nalancım adet sancısı sanıp sonrada hamiş olanlar var 1 hafta olsun test yap

aslında ablamda dün öyle olduğunu söyledi bana çok sancı çekmiş ve ilk ay adet bile olmuş.ertesi ay olmayınca doktora gitti ve iki aylık hamile olduğunu söyledi doktor.inanılmazdı bence.rıskı varsa geliyo sizin anlıcanız kızlar..

merhaba arkadaslar ben 1 aydır takip ediyorum bu topicği ama ilk defa yazıyorum
2 yıllık evliyim 3 aydırda korunmuyoruz.
normalde dun adet olmalıydım ama tık yok, 1 haftadan fazladırda sol kasık ağrılarım var oyleki bugun iyice ürütmiyecek derecede , ümide kapılmak istemiyorum ama sabırsızlanıyorum
Umarım hersey hepimizin istediği gibi olur :)

pearl hoşgeldin canım.benimde dört gün geçti ve 10 gündür kasıklarım ağrıyo.bugünde adet sancısıyla uyandım ama olmadım hala.dün evde yaptığım test ama negatif çıktı.

ben geçen ay ümitlenmiştim , test alıp yapmadım sanki olmıycağını biliyomus gibi
ama eşim 'o zımbırtıyı boşuna almadık işimize yarıycak bak gorursun' dedi :)
ben 1-2 gun daha beklemekten yanayım bakalım fisfisfis

nalan testlerin herzaman doğru sonuç vermediğini okumuştum istersen birkaç tane daha dene
umarım hersey istediğin gibi olur

baklım akşama kadar olmazsam eve gidince tekrar denerim.ama kesinlikle üzülmüyorum.vakti zamanı gelince herşey kendiliğinden oluyor çünkü.

slm kızlar
uzun zamandır giremiyorum.ya benim 10 gündür gögüslerinde agrı var ve sanki biraz karnım şiş duruyo. reglim ayın 12 olması gerekiyo.adetim bitti karım agrılarım başladısanki tekrar olacakmışım gibi. gögüslerim şişti.2 yıllık evliyim hiç korunmadık olsun diye çok üzüldüm agladım problem olmamasına ragmen olmadı şimdi ciddi olarak olmasın diyorum çünkü yaşım küçük(21) ama bu belirtilerden de korkuyorum

üzülme serapçım ya herşeyin bi vakti vardır derler demek ki seninde şimdi zamanıymış hem yaşın artık o kadar da küçük değil.hem öle olmasını istemiyorum falan da deme baksana burda herkez nasıl ugraşıyo bebeği olsun die.hayırlısı olsun canımm.sadece bunu de bence..

tşk ederim sence bebek olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…