nalancım günaydın bu 4 gün içinde hiç test yapmadın mı canım
belli olmaz nalancım adet sancısı sanıp sonrada hamiş olanlar var 1 hafta olsun test yap
hımm anladım canımm umarım bebişin geliyodur. bişi sorucam izmir de nerde oturuyosun bende izmirliyim de
merhaba arkadaslar ben 1 aydır takip ediyorum bu topicği ama ilk defa yazıyorum
2 yıllık evliyim 3 aydırda korunmuyoruz.
normalde dun adet olmalıydım ama tık yok, 1 haftadan fazladırda sol kasık ağrılarım var oyleki bugun iyice ürütmiyecek derecede , ümide kapılmak istemiyorum ama sabırsızlanıyorum
Umarım hersey hepimizin istediği gibi olur :)[/QUO
pearl hoşgeldin canım.benimde dört gün geçti ve 10 gündür kasıklarım ağrıyo.bugünde adet sancısıyla uyandım ama olmadım hala.dün evde yaptığım test ama negatif çıktı.
pearl hoşgeldin canım.benimde dört gün geçti ve 10 gündür kasıklarım ağrıyo.bugünde adet sancısıyla uyandım ama olmadım hala.dün evde yaptığım test ama negatif çıktı.
ben geçen ay ümitlenmiştim , test alıp yapmadım sanki olmıycağını biliyomus gibi
ama eşim 'o zımbırtıyı boşuna almadık işimize yarıycak bak gorursun' dedi :)
ben 1-2 gun daha beklemekten yanayım bakalım fisfisfis
nalan testlerin herzaman doğru sonuç vermediğini okumuştum istersen birkaç tane daha dene
umarım hersey istediğin gibi olur
Selam Kizlarrrr Herkes Nasil Bakalim
üzülme serapçım ya herşeyin bi vakti vardır derler demek ki seninde şimdi zamanıymış hem yaşın artık o kadar da küçük değil.hem öle olmasını istemiyorum falan da deme baksana burda herkez nasıl ugraşıyo bebeği olsun die.hayırlısı olsun canımm.sadece bunu de bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?