Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

beket canım ben 1 sene olucak işte evleneli ilk aylar korunduk bakalım bu ay deneme yapamıyıruz eşim ameliyat oldu yasak yani bakalım cmrt bi doktora gidicem ne dicek meraktayım

prolaktinim yüksekti tedavi oldum ama hala tık yok yaaa uf yine doktora gitmek zrundayım nefret ediyorum doktor işinden çok zorlanıyorum muayene olurken siz rahatmısınız kıslar ben kendimi rahatlatamıyorum yaa

Günaydın kıslaaar!! Ay çıldırıcam sanırım. Geçen sefer hamile olduğumu öğrendiğim gün grip olmuştum ve 4 gün 38-38,5 derece ateşle yatmıştım, sonra da düşük oldu zaten. Bu ay da acaba şüphelensem mi şüphelenmesem mi diye karar vermeye çalışırken sabah bi kalktım yine boğazım kaşınıyo, şimdi ateşimi ölçtüm 37,2. Deliricem sanırım ya!!!!

herkese selamlaarrrrrrrrrrrr

bugun yada dun adet gunumdu olmadım ama hiç bi belirtim yok. ateş ölçüyorum ateşimde düşme yok.. acaba stresten etkilenip geciktimikiiiiii...

sevilcim benimde 15 ay kadar oldu cnm rahatsızlığın nedir

hiçbir rahatsızlığım yok tüm tahlil ve muayeneler yapıldı geçen aylarda klomen kullanmıştım olmadı dr 3 ay deneyelim demişti gitmedim
bu ayda olmazsa gitmeyi düşünüyorum

sevilcim bende klomen kullandım bana doktor 6 ay kullan dedi bu ay 6. ayım ve karın ağrılarım var adet olcam sanırım yine

izmirli çok aramızda bana önereceğiniz dr varmı farklı birine gidicem bu sefer..
bayan olursa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…