Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

handecik hadi hayırlısı canım inaşşlah ya inşallah olurrr

Ya buketcim sorun olması ya da olmaması diil, elbet bi gün olucak ama eğer olup da yine grip yüzünden düşük olursa asıl o zaman çıldırırım heralde. Doktoruma danıştım, eğer hamileysen bile daha çooook başındayız, şimdiden ilaç al tedavi ol yenelim şu mereti dedi. Adetin gecikene kadar sorun yok ilaç alabilirsin dedi

ayy buketçim ne güzel işte bencede hemen ilaç al ve yen şu gribi çok enterasan ama seninde hamilelik belirtilerinin arasına girp olmak giricek eger bu seferde hamile isen. ama nolur stres yapma sıkma kendini.

sevilcim ben eskişehirde doktora gidiyorum ama annemin doktoru var soyadı Baloğlu alsancakta özel muayenehanesi var kadrosu da yeşilyurt devlet hastanesindeymiş biraz soğuk adammış ama bilgisi çok iyi dedi annem

handecik yazıcaktım yanlış oldu canım kusura bakma burdada bi yandan müşterilere yetiişmeye çalışıyorumda canımm. içini rahat tut emi handecikkk

bendede nisannur küçüklüğümden beri hastanelerden nefret ederdim hatta ablamla aynı zamanda grip olurdukk ben ablamı yollardım doktora sen git ilaç alda bende içeyim die.hele şuanda bu iş için doktora gitmekten nefret ediyorummmmm

Buket sana çok daha ilginç bişey söyliyim o zaman, benim ablam da şu anda 4 aylık hamile ve o da hamile kaldığını öğrendikten 2 gün sonra grip oldu :)

ama gitmek zorundayım ya bebek istiyorum bikere gittim her tarafım titredi çok kötü oldum sanırım rahim filmi çekecek çünkü olmazsa rahim filmi çekicem demişti ya ondanda çok korkuyorum ağrılı diyolar

nisancım bende nefret ediyorum muayeneden benim doğumum yaklaşmıştı dr muayne etti oan okadar çok pişman olmuştumki hamile olduğuma çok üzülmüştüm ama bebişini kucağına aldığın zaman hepsi unutuluyor canım allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…