Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kıs buket böle içine doğanlar çıkarmı senin hadi inşallah adetime de 4 gün kaldı ama acayip kasık ağrım var yine yok galiba

valla nisannur genelde çıkar hatta eşim benim bu huyum yüzünden korkar benden umarım sendede tutar ama 2 ay içinde diyorum ya bu sefer ya önümüzdeki sefer ...

kızlar ben şubatta gittim bi doktora muayne etti bi sorun yok dedi ama beğenmedim o dr u şimdi ii bi dr buldum kendime ona gidicem inşallah.

sadece ultrasonla baktı bide smear testi yaptı sonra ne çağırdı ne takip ne hormaon tahlili hiçbişey yok bayandı ama beğenmedim

kızlar yaaa şimdi wc ye girdim bembeyz bi akıntı gelio benden idrarımda koyu adetime bir gün kaldı bacaklarıma kramp girmeye başladı yine

ya duygusal bende o akıntının rengini merak ediyodum bendede bugün başladı bembeyaz ama acaba ne ki hamile olanlar bi aydınlatsa bizi hadi hayırlısı duygusal

selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana. (((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…