Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana. (((((((((((((((((((((((

herşeyde bi hayır wardır rockwell inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın benim dediğim gibi oldu sanırım aynı şey bendede olmuştu geçen yıl gerçi benim 15 gün gecikmişti ama iki testtede silik çıkmştı sağlık ocağında ama ewe geldim yarım saat sonra adet oldum demekki hormonlar çok çalıştığı için öyle çıkıo üzülme

selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana. (((((((((((((((((((((((

Canım çok üzüldüm, umarım bidaha hiç adet olmazsın. Ama bişey dicem o testler güvenilir mi acaba ya? Yanlış hatırlamıyosam en son 5 dakika geçmeden çıkmıştı silik bi çizgi

Kızlar bizde geçtiğimiz ay korunmayı bıraktık bu ikinci deneme ayımız fakat bu ay kasıklarımda çok ince de olsa bi ağrı var aynı zamanda belimdede var adetime daha 10-11 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi benim bu ağrılarım ama kesinlikle hamileyimdir diye umutlanmıyorum adet de olabilirim hayırlısı olsun merak ettim sadece...

evet handecik hemen cikmisti ama ben bu sabah yine yaptim hasta olmama ragmen :))) bu sefer negatif cikiyo essoluessek :)) aslinda boyle tam gununde gelmesi iyi oldu. delirmeme gerek kalmadi fazladan bikac gun. nasip degilmis kizlar. sagolun desteginiz icin.

benım adetime 5 gün var ve bu sabah başladı ondan merak ettim bembeyaz akıntı ama ayy hadi hayırlısı bakalım. gerçi pek ümidüm yokta.saol barnın annesi bilgin için

cnm olabilir niye olmasın bence once umıt et olurmu ınan yanı. adetıe kadar kesılmeden devam eder akıntın hamissen zaten insallah hamissindir

merhaba kızlar.buketimmm benimde son adetimden önce çok akıntım olmuştu.ilk defa böyle olduğu için bende hamilelik zannetmiştim.ama 7 gün gecikmelide olsa adetim geldi.lütfen çok büyük üzüntü yaşamak istemiyorsan kendini bu kadar kaptırma ki hamiş olunca büyük süpriz olsun.inş.hamilesindir.Allah isteyen herkese bebiş versin.

sakın yanlış anlama güzelim ben yaşadım insan adet olunca büyük yıkıma uğruyor.sadece fazla üzülmemen adına öyle yazdım.ama dilerim Allahtan herkes hamile kalır bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…