Evet Suzanşan Haklisin Canimm Yok Valla çok Kaptirmadim Kendimi Ne Bileyim Sadece Dikkatimiçekti Sorayim Dedimm.senden Naber?
selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana.(((((((((((((((((((((((
Yok Canim Vallla üzülmedim Sadece Bi ümit Sorayim Dedimmm.saol Yanii Sende Beni Düşündüğünden öle Diyon . Biliyom Canim
selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana.(((((((((((((((((((((((
slm ececim ben iyiyim bebisimin ilk takimlarini aldim turuncu beyaz ay cok süper biseymis icinde batteniyesi patigi beresi zibinligi herseyi var anlican simdilik turuncu aldim ama cinsiyeti belli olunca mavis yada pembisde alcam bu takimdan bayildimyaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sen nasilsin neler yapyiosun bakim :icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?