Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar merhabalar nasılsınız ben cumartesiden beri giremiyorum.bu ay hamiş olduunu öğrenen varmı
inşallah temmuz ayında hepimiz hamiş oluruz.klomene başladım pazatesi doktora gidiyorum inşallah büyümüşlerdir....

Evet Suzanşan Haklisin Canimm Yok Valla çok Kaptirmadim Kendimi Ne Bileyim Sadece Dikkatimiçekti Sorayim Dedimm.senden Naber?

biraz yorgunum onun dışında iyiyim.bu aralar biraz fazlaca işim var.haliyle fazla giremiyorum siteye.bu arada iyi oldu kendimide fazla dinleyemiyorum.:sm_cool:sen nasılsın canım:uhm:

merhaba semacım hakkımızda hayırlısı olsun.inş.Allah herkesin gönlüne göre versin

selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana. (((((((((((((((((((((((

slm rackwelcim canim fazla takma kafana hayirlisi olsun canim.insallah en kisa zamanda saglikli bi sekilde bebgin olur.canim benim sakin pes etme calismalara devam:teselli::teselli::teselli:eminim zafer senin olcak sekerimyerimsenibenyerimseniben:hooray::hooray:

Rock canım şimdi gördüm mesahjını ya çok üzüldüm( ama doktora gidersen muhakkak sor belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bitanem. ayy valla kendimi kötü hissettim. silik çizgi çıkınca hamişsin sanıp seni ümitlendirdim. özür dilerim arkadaşım((((

rockwell canımcım sakın üzülme adetin bitince çalışmalara devam et hayırlısını istiyoruz demi canım onun için herşeyde bir hayır vardır inşallah önümüzdeki ayda hamiş olursun..
bu arada silik olunca hamiş diyorduk olamayabiliyormuş bunu öğrenmiş olduk:teselli:

üzüldüm rock ama allah vergisi varmış demek zamanı ama yıkılmadık çalışmalara devam dimi :dance:
alıştık zaten çalışma halinde olmaya ve regli olmaya bizim de mutlu olacağımız gün elbet gelecek moralin yüksek olsun arkadaşım :teytey:

selam kizlar. meraklanmayin diye yaziyorum. Bu sabah kalktim ve baktim resmen adet oluyorum. tam gununde yani. napalim artik bu ayda olmadi. o cizgiler beni cok yaniltti. bundan sonra gun gecmeden test mest yok bana. (((((((((((((((((((((((

rock üzülme sakın gülüm hayırlısı bizler için şu testlere de fazla takılmamak lazım bencedeyerimseniben
en kısa zamanda hamiş kal inş şişsin kocaman olsun göbişin hamile kal hemi inş:sm_cool::1rolleyes:

buketcim adet tarihimiz yakın die olabilir bu akıntı ben artık gebeliğe falan yormuyorum zaten ara ara kasılmalardan başka birşeyde yok ortada çünkü çok isteğimiz için kendi kendimize psikolojik olrak yapıyoruz herşeyi ben eğer adetim gelmezse 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum

slm ececim ben iyiyim bebisimin ilk takimlarini aldim turuncu beyaz ay cok süper biseymis icinde batteniyesi patigi beresi zibinligi herseyi var anlican simdilik turuncu aldim ama cinsiyeti belli olunca mavis yada pembisde alcam bu takimdan bayildimyaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sen nasilsin neler yapyiosun bakim :icecream::icecream:

bende bel ağrısı wardı ama çok kötü şekilde masa başında oturmaktan olabilir diye düşündüm çünkü geçen yıl tam 15 gün geçmişti çok ümitlenmiştim ama testi yaptım adet oldum o yüzden stres yapmıcam artık çünkü stresten gecikiyo adetim inş bu kezde gecikmez beynimiz buna odaklandıkça olmuo birşey şuandada ara ara bişiler oluo ama bilmiyorum adet olabilirm her an olsamda bitse bu bekleyiş ona bile razıyım artk

ayyy canım yaa ne cici şeyler almışsın... amaa benim içimden erkek geçiyor canım yaa bakalım hayrlısı olsun senin için.
Bende iyiyim sağolasın çalışmalara başladık bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…