Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ayyy canım yaa ne cici şeyler almışsın... amaa benim içimden erkek geçiyor canım yaa bakalım hayrlısı olsun senin için.
Bende iyiyim sağolasın çalışmalara başladık bakalım ne olacak

ay insallah en kisa zamanda hemen hamis kalirsin canim.vallahi ececim kizda olsa erkekde olsa basimin taci canimin cani yerim ben onu yerim:asigim::asigim::enbuyukkk::enbuyukkk:

selam kızlar ne var ne yok bakalım?

bu arada rock canım seni merak ettim ondan girdim adet olmuşsun kuzum öyle mi (canım benim yaa nasılda umutlanmıştın bu ay ve belirtilerin o kadar belliydi ki hamilelik belirtileri ile o kadar uyumluydu ki belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilrsin canım ya çünkü sende lekelenme de oldu adetinden çok önce aslında şu an kan tahlil yaptırsan pozitiflik verebilir canım belki.neyse sen üzülmeyecem demiştin sen zaten güçlü bi kızsın izmire yol göründü o zaman belki önümüzdeki ay eşin gitmeden kalacan kimbilir inşallah canım Rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin bak o kadar dua etmemize rağmen olmuyosa vardır bunda da bi hayır öyle değilmi ?inşallah Allah tez zamanda nasip etsin sana canım arkdaşım.a.s.

selam sekerim. sabah sabah ziyaret etti benimkiler sorma :roflol: napak ya nasip kismet boyleymis. hakket bu kadar cabaya ragmen olmuyosa olmuyo kardesim zorlami :sm_confused: ben izmire gelemde bi doktora gidem bakam ne dicek. kan tahlili neyin yaptirayim. sen napiyon? bebis nasil? balik hareketleri basladimi? :1hug:

gulsu bacim alisverise baslamissin. hayirlisi olsun. yesil renkte cok guzel oluyo. her iki cinsiyete gidiyo. beyazli kirmizili falan hepsi guzel oluyo.

slm kardelen hosgeldin canim.rack canim yesilde alicam ama simdi yoktu gerci turuncuyu görünce mest oldum resmen hemen bebgimi hayel ettim üstünde görmüs gibi düsündüm yani cildirdim vallah.bu ilk esyasi yavrumun gerci hamile oldugumu söyledigim ilk kisi bi emzik almisti onu saymazsak yani bunu ben aldimya cok farkli geliyor.insallah sende yasarsi bu duyguyu canim

rock evet canım haklısın vardır bunda da bi hayır ama seni maaşallah iyi gördüm aman böyle ol gülüm ben sana zaten o konuda gıpta ediyorum biz o kadar güçsüzüz ki olmayınca kafaya takıyoz üzülüyoz ama sen bizim gibi değilsin bu arada izmire git bakalım bi görün güzelce muayeneden geç canım batı gibisi var mı ya ne yabacı şehir nede doğu iyi doktor bulamıyoruz.benim iyi gidiyo canım yok daha başlamadı balık hareketleri gülsünün başlamıştır belki ama benim haftaya hareket etmeye başlayacakmış hadi hayırlısı bakalım

gülsü merhaba tatlım şimdiden başlamışsın bakıyorumda bebişin çeyizlerini düzmeye :)pembe veya mavi türünde renkler alma en azından ikinciye de lazım olur

duyguusal canım benim akıntım yoktu hamile kaldıktan sonra az az gelmeye başladı sarımsı geliyo benim akıntım canım

Kizlar Ben Aci Biber Tursusu Yiyom Bebge Zararlimiki Yaaaaaaaaa

gülsü acı biber değil de normal turşu yiyiom acılı şalgam suyu içiyom aslında ye ama fazla aşırıya kaçma derim

vallahi kardelen biraz fazla aciydi napim dayanamadim tursaya daldim.bu arada turuncu aldim sim^dilik cinseyeti belli olunca aliriz pembisi mavisi

iyiyim kardelenim ya napem. uzulmek yoh artik. simdi bide izmire gitme muhabbeti varya ondan heyecanliyim. annemle ablamla falan telefondayim surekli. planlar yapiyorum. hangi gun nereye gitsem. ilk ne yesem :roflol: 1-2 haftaya kadar hissetcen o zaman sekerim. anlat bizede detaylari gari. :1hug:

Kizlar Selammm Nasilsiniz özledinizmi Beni :) Mutfağim Bitti çokda Güzel Oldu Bi Kaç Eksik Dişinda Yani.. Eee Yeni Mutfağa Yeni Eşyalar Almak Lazim Dimi Hali V.s. Aksesuar Yani :) Ben Dr.a Gittim Kizlar.. Muayene Etti Bişi Yok Kan Testide Negatif Ama Dr.um Belkide Yeni Yerleşmiş Olabilir O Yüzden çikmayabilir Dedi Normal Gebeliklerde Bile 5 Haftada Keseyi Bile Zor Görüyos Dedi Kan Testi Içinde Erken Olabilir Dedi Umutlanmayalim Genede Belkide Mevsimden Dedi.. Glukofen Den Dolayi Gecikmeler Olduğunu Söyledi Ama Benim Normal Zamanda Gelipde 1gün Sürmesine şaşirdi

gülsü ben hamile kalmadan önce almıştım bebişin kıyafetlerini :)daha doğrusu bi arkadaşım bana zorla aldırmıştı bizim apartmanda bi arkadaş satıyo bebk kıyafetlerini ben almak istemedim ama arkadaşım dedi ki hiç mi bebeğin olmayacak kızım al şimdiden hazırlık yap dedi bende ondan aldım ama iyi kide almışım bebek battaniyesi bornozu pijama hastane çıkışı da aldım tulumlar aldım o kadar güzeller ki çıkarıp çıkarıp bakıyom :))

selam berencim hosgeldin. hadi hayirli olsun mutfagin. gule gule kullan :1hug: oteki mevzuya gelince artik kafamiz bi milyon oldu su adet muhabbetlerinde. neye inanacagimizi sasirdik. beklicen artik gulum. ben adet oldum bugun. hayirlisi

ece gülsü kardelen ve Bereeeeen hoş geldiniz.

kıs beren nerelerdesin sen merak ettim yavv. hepiniz birden kayboldunuz. naslı amor nazo hiç uğramıyorsunuz buralara. Amoru anlıyorum morali bozuk ama sizlere noldu yaw(((((

beren slm hoşgeldin canım bayadır yoktun hayılı olsun hazır mutfak yaptırmışsın bu arada senin adetin 1 gün mü sürdü aaaa inanmıyom kıs yoksa sen hamilemisin :1shok:1 gün sürmesi tabi ki normal değil yani:)hadi inşallah iyi haberler verirsin bize :))

rock çok sevindim canım annenin yemeklerini ne özlemişindir sen şimdi heee aman çok yeme valla kilo alıpta gitme tekrar amerikaya bilirim sen şimdi hasretinden türk yemeklerine dalarsın :))))tamam canımm inşallah haberdar ederim sizi

hemde nasi yicem kardelen. kilo falan alayim umrum degil. esim kiziyo gerci. Tam yemeklerin isimlerinide bilmiyo. '" Lutfen o ici kiymali hamurdan cok yeme diyo " :roflol: ne oldugunu anladin sen. canini cektirmeyeyim yinede. ben izmirde fazla giremicem nete. nasi gorusecuuh yaa :uhm: :mymeka:

rock Allah iyiliğini versin mantıdan mı bahsediyo eşin :roflol:yok kız canım çekmez zaten ona yakın bişey yiyecem bu akşam sorun değil canım.eşin çok şeker yaa demek bilmiyo :roflol:ye anam ye o zaman can boğazdan gelir.sen gez toz bizi düşünme girebilirsen görüşürüz kalplerimiz bir olsn yeter canım benim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…