ayyy canım yaa ne cici şeyler almışsın... amaa benim içimden erkek geçiyor canım yaa bakalım hayrlısı olsun senin için.
Bende iyiyim sağolasın çalışmalara başladık bakalım ne olacak
selam kızlar ne var ne yok bakalım?
bu arada rock canım seni merak ettim ondan girdim adet olmuşsun kuzum öyle mi(canım benim yaa nasılda umutlanmıştın bu ay ve belirtilerin o kadar belliydi ki hamilelik belirtileri ile o kadar uyumluydu ki belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilrsin canım ya çünkü sende lekelenme de oldu adetinden çok önce aslında şu an kan tahlil yaptırsan pozitiflik verebilir canım belki.neyse sen üzülmeyecem demiştin sen zaten güçlü bi kızsın izmire yol göründü o zaman belki önümüzdeki ay eşin gitmeden kalacan kimbilir inşallah canım Rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin bak o kadar dua etmemize rağmen olmuyosa vardır bunda da bi hayır öyle değilmi ?inşallah Allah tez zamanda nasip etsin sana canım arkdaşım.a.s.
rock evet canım haklısın vardır bunda da bi hayır ama seni maaşallah iyi gördüm aman böyle ol gülüm ben sana zaten o konuda gıpta ediyorum biz o kadar güçsüzüz ki olmayınca kafaya takıyoz üzülüyoz ama sen bizim gibi değilsinbu arada izmire git bakalım bi görün güzelce muayeneden geç canım batı gibisi var mı ya ne yabacı şehir nede doğu iyi doktor bulamıyoruz.benim iyi gidiyo canım yok daha başlamadı balık hareketleri gülsünün başlamıştır belki ama benim haftaya hareket etmeye başlayacakmış hadi hayırlısı bakalım
gülsü merhaba tatlım şimdiden başlamışsın bakıyorumda bebişin çeyizlerini düzmeye :)pembe veya mavi türünde renkler alma en azından ikinciye de lazım olur
duyguusal canım benim akıntım yoktu hamile kaldıktan sonra az az gelmeye başladı sarımsı geliyo benim akıntım canım
Kizlar Selammm Nasilsiniz özledinizmi Beni :) Mutfağim Bitti çokda Güzel Oldu Bi Kaç Eksik Dişinda Yani.. Eee Yeni Mutfağa Yeni Eşyalar Almak Lazim Dimi Hali V.s. Aksesuar Yani :) Ben Dr.a Gittim Kizlar.. Muayene Etti Bişi Yok Kan Testide Negatif Ama Dr.um Belkide Yeni Yerleşmiş Olabilir O Yüzden çikmayabilir Dedi Normal Gebeliklerde Bile 5 Haftada Keseyi Bile Zor Görüyos Dedi Kan Testi Içinde Erken Olabilir Dedi Umutlanmayalim Genede Belkide Mevsimden Dedi.. Glukofen Den Dolayi Gecikmeler Olduğunu Söyledi Ama Benim Normal Zamanda Gelipde 1gün Sürmesine şaşirdi
beren slm hoşgeldin canım bayadır yoktun hayılı olsun hazır mutfak yaptırmışsın bu arada senin adetin 1 gün mü sürdü aaaa inanmıyom kıs yoksa sen hamilemisin :1shok:1 gün sürmesi tabi ki normal değil yani:)hadi inşallah iyi haberler verirsin bize :))
rock çok sevindim canım annenin yemeklerini ne özlemişindir sen şimdi heee aman çok yeme valla kilo alıpta gitme tekrar amerikaya bilirim sen şimdi hasretinden türk yemeklerine dalarsın :))))tamam canımm inşallah haberdar ederim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?