Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kardelen iyiyim canım ne olsun. çalışmalara devam benimde bu ay adetim 1,5 gün falan sürdü. testler falan negatif. bakalım umudumuz gelecek aya:))))

Rockwell Bende öyle Yapiyom Canim Evde Test Var Yapmiyom Valla. Saldim çayira Mevlam Kayira Dedim :) Hayirlisi Güzelim Tek Istediğimiz Bu Zaten..

Kardelen Bilmiyom Valla Canim.. Sol Kasiğim Hala Ağriyo Batiyo Hareket Edince. Genel Ağrida Var Belim Arada Ağriyo Ama Yoksada Hayirlisi Diyorum Zaten..sen Nasilsin Varmi şikayetlerin.

Wavy Aşkimmmmm Mutfakla Uğraştim Be Gülüm Işe Bile Gelemiyom 1haftadir.. Bitti şükür Geri Döndüm Size :) Sen Nasilsin Noluyo Kizlar Niye Gelmiyo Amora Noldu Yoksa Adetmi Oldu ((

kardelen iyiyim canım ne olsun. çalışmalara devam benimde bu ay adetim 1,5 gün falan sürdü. testler falan negatif. bakalım umudumuz gelecek aya:))))

canım çok az sürmüş yaa aslında bu iyi biliyomusun demek ki rahim gebeliğe hazırlanıyo biyerde okumuştum eğer düzensizlikler olursa adetlerde rahim gebeliğe hazırlıyomuş kendini.inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah a.s.:1hug:

hosgeldin beren hayilirli olsun mutfagin kardeelencim ben daha önce hic bisey almadim ilk kez bugün aldim.kiz rack keske bende gitmek istiyomyaaaaaaaaaaaaaaa
aman demeyin bana manti falan anacim olsaydi yapardi hemen banasenağlamasenağlama
ki tadini cikar vallahi ye ic gez toz oh ne güzelyaaaaaaaa:enbuyukkk::enbuyukkk:

yok sekerim esim kiymali pide demek istiyo. o da biliyo cok kalorili oldugunu kereta :roflol: ama nasi yicem can bogazdan gelir harbi. zaten cok yuruluyo heryerde bizim memlekette bisekilde yakarim kalorileri süprizzzzz

berencim hiç belli olmaz belki de kalmış olabilirsin test yapmıyon mu daha gerçi kan testin negatif çıkmış biraz daha bekle o zaman hayırlısı olsun benim mide bulantıları dışında bi şikayetim yok canım kalp atışlarını gördük geçen hafta :)Allah size de nasip etsin bu mutluluğu inşallah çok güzel bi duyguydu:))

Beren canım maalesef amor adet olmuş(((( Mutfağın hayırlı olsun güzel güzel yemekler yapı ağız tadıyla yiyin inşallah...

Kardelen canım güzl dileklerin için çok sağol arkadaşım. sende yeğenimizi sağlıkla kucağına al inşallah..

kıslar ben bu ay bi rahatım anlatamam. içimden bi ses amuda da kalksam bu ay tutmayacak. ağustosta hamiş kalcan diyo. bakalım hayırlısı...

kizim senin donusun muhtesem olcak esas memlekete sen bebisinle gitcen insallah. daha fiyakali olcak yani. sende o gunleri dusun ve mutlu ol canim. :1hug: ah ah benim anamda neler yapardi ama ne yapak uzagiz. :teselli:

Rockwell Int. Kafeden Bol Bişi Yok Izmirde Mahalle Aralarinda Bile Var Artik :) Arada Gel Haber Et Kendinden Yeter Bize..

Kardelen Dr. Da öyle Dedi 1günde 2tane Ped 1tane Bile Yeterdi De Kokmasin Diye Deiştirdim:))))) 2.3. Günler Akintiyla Beraber Kalinti Açik Kahve Akinti Geldi. Yalniz Kizlar 5.gündü Sanirim Akintinin Içinde Pembemsi Damar Gibi Bişi Vardi Anlayamadim.. Bizim Eve Gelen Kadinda Da öyle Olmuş 2tane Bebeğine öyle Hamile Kalmiş Hatta Bana Dr.a Gitme Dedi Boşuna. çikmaz Kandada Ultrasondada Dedi. Sonraki Adetine 4gün Kala Idrarda Yapmiş Pozitif çikmiş Onunki.. Kismet Diyorum Tadilatla Uğraşirken Bide Bununla Uğraştim Yani.

he yaw berenim yok valla. hergun sokak sokak dolascam artik sizin icin igrenc sigara kokan internet ortamlarinda oturcam :roflol:

duyguusal sen niye bu kadar taktın bu akıntıya sadece bu bi belirti değil ki tek başına test yap o zaman meraktan kurtul arkadaşım

bana niye selam vermiyon oglum :mymeka: hadi ben vereyim yinede. nasilsiniz wavy hanimefendi sengözlerimebaksanab

Gülsüü Canim Benim Hoşbuldum Saol Canim.. Bana Bak Gülsü Canin Ne Isterse Ye Tamammi Sakin Kendini Mahrum Birakma Sakin.. Haa Dozunu Kaçirmassan Iyi Olur Tamammi Canim.. Ben Deli Gibi Dondurma Yemiştim Oğlumda 98de Ağustosta Doğum Yapmiştim Düşün Artik Nasil Sicakti Yaa..kişa Denkgelcek Sizin Nasipse.. Mis Gibi.

Wavy Amora çok üzüldüm Ya ((( Napalim Allahtan Adet Görüyo Herşeyde Bi Hayir Vardir.. Nazo Nerde Nasli Napti Adet Oldu Mu Ki?

wavy sağol canım amin inşallah Rabbim sana da nasip eder .a.s.

beren Allah Allah bende şaşırdım bu kadar az gelmesine inşallah hamielsindir seninde pozitif çıkar canım

rock heee anladım canım izmir gibi yede zayıflarsın tabi çok sıcak orası yaa terden zaten insan muma dönüyo ben burda kilo alıyom izmire gidince eriyip geliyodum :))

Rockwell Anacim Yasaklandi Sigara Kapali Ortamlarda.. Cezasi çok Büyük. Git Eğer Içen Varsa Içene De Izin Verenede Acayip Ceza Kesiyolar. Git şikayet Et. Sen Yeterki Gel Hehee :))

beren yiyorum vallahi dün kendiem bi börek yapmisim vallahi esimle bi tepsiyi bitirdik bugün biraz kalmisti onuda sabah götürdümjeyyarjeyyardün tarildim sadece 1kilo almisim kizlar sizce sabah kalktigindami kilo dogru yoksa aksamkimi.ben sahah kalkinca 52 gösteriyorum aksam ise 54de yaklasiyorum.düsünpn 2kilo yemek ve su kilosu.
way slm nasilsin :içelim::içelim::içelim:

Rockwell Anacim Yasaklandi Sigara Kapali Ortamlarda.. Cezasi çok Büyük. Git Eğer Içen Varsa Içene De Izin Verenede Acayip Ceza Kesiyolar. Git şikayet Et. Sen Yeterki Gel Hehee :))

ok o zaman. rahat rahat oturabilirim 5 saat :roflol: aliskanlik oldu burasi yaa. nasi biseydir anlamadim gitti :içelim:

Gülsü Afiyet şeker Olsun Kis Canimi çektirdin :))) 1kilo Iyi Zaten Sizde şu An Kof şişlik Vardir. Hani Hava Doluymuş Gibi Sanki Hissedersiniz Ama Tartilirsiniz Kilo Aynidir 1-2kg Almişsinizdir. Sabah Tartilcaksin Canim Doğrusu Bu. Ona Görede Kontroil Edersin

zaten bende anlamiyorum bendeki bu göbegi helede yemek yiyince kanrim acayip sisiyor resmen 5aylik gibiyim bu siskinlik ne zaman geccek yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…