kardelen iyiyim canım ne olsun. çalışmalara devam benimde bu ay adetim 1,5 gün falan sürdü. testler falan negatif. bakalım umudumuz gelecek aya:))))
rock Allah iyiliğini versin mantıdan mı bahsediyo eşin :roflol:yok kız canım çekmez zaten ona yakın bişey yiyecem bu akşam sorun değil canım.eşin çok şeker yaa demek bilmiyo :roflol:ye anam ye o zaman can boğazdan gelir.sen gez toz bizi düşünme girebilirsen görüşürüz kalplerimiz bir olsn yeter canım benim.a.s.
hosgeldin beren hayilirli olsun mutfagin kardeelencim ben daha önce hic bisey almadim ilk kez bugün aldim.kiz rack keske bende gitmek istiyomyaaaaaaaaaaaaaaa
aman demeyin bana manti falan anacim olsaydi yapardi hemen banasenağlamasenağlama
ki tadini cikar vallahi ye ic gez toz oh ne güzelyaaaaaaaa:enbuyukkk::enbuyukkk:
Rockwell Int. Kafeden Bol Bişi Yok Izmirde Mahalle Aralarinda Bile Var Artik :) Arada Gel Haber Et Kendinden Yeter Bize..
Kardelen Dr. Da öyle Dedi 1günde 2tane Ped 1tane Bile Yeterdi De Kokmasin Diye Deiştirdim:))))) 2.3. Günler Akintiyla Beraber Kalinti Açik Kahve Akinti Geldi. Yalniz Kizlar 5.gündü Sanirim Akintinin Içinde Pembemsi Damar Gibi Bişi Vardi Anlayamadim.. Bizim Eve Gelen Kadinda Da öyle Olmuş 2tane Bebeğine öyle Hamile Kalmiş Hatta Bana Dr.a Gitme Dedi Boşuna. çikmaz Kandada Ultrasondada Dedi. Sonraki Adetine 4gün Kala Idrarda Yapmiş Pozitif çikmiş Onunki.. Kismet Diyorum Tadilatla Uğraşirken Bide Bununla Uğraştim Yani.
Beren canım maalesef amor adet olmuş(((( Mutfağın hayırlı olsun güzel güzel yemekler yapı ağız tadıyla yiyin inşallah...
Kardelen canım güzl dileklerin için çok sağol arkadaşım. sende yeğenimizi sağlıkla kucağına al inşallah..
kıslar ben bu ay bi rahatım anlatamam. içimden bi ses amuda da kalksam bu ay tutmayacak. ağustosta hamiş kalcan diyo. bakalım hayırlısı...
Rockwell Anacim Yasaklandi Sigara Kapali Ortamlarda.. Cezasi çok Büyük. Git Eğer Içen Varsa Içene De Izin Verenede Acayip Ceza Kesiyolar. Git şikayet Et. Sen Yeterki Gel Hehee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?