Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bana niye selam vermiyon oglum :mymeka: hadi ben vereyim yinede. nasilsiniz wavy hanimefendi sengözlerimebaksanab
Rock canımm iki sayfa önce falan sana mesaj yazdığım için tekrar selam yazmadım bitanem . yoksa seni atlarmıyım kuşummm:1hug:a.s.
gülsü iyiyim canı napayım işte akıntıları yumurtlamayı takip ediyorum. dün akıntım geldi hemen değerlendirdim.

3.ay Bitince Koif şişliğiniz Inecek Canim Merak Etme :)

Ben Zaten 65kg Düşünün. 2.çocuğa Bu Kiloyla Kalkişmamak Lazim Aslinda Ama Veremiyom Ki Hareket Yok Arabayla Gidip Geliyorum Heryere. E Masa Başi Iş Ne Bekliyom Ki Zaten Dimi. 67kg Dum Ama Glukofenle 2kg Verdim Allahtan :)))))))

Ilaysa H.g. Canim Iyiyis Saol Herhalde Ben Yokken Katildin Aramiza.. Hoşgeldin Canim. Ben Beren Memnun Oldum :) Durumunu Anlatirmisin özetle

neyse kizlar bana müsade herkese iyi aksamlar kendiniza iyi bakin bol hamisli günler.bu arada calismaya devam arkidisler bayyyyyyyjeyyarjeyyarjeyyarŞenizŞeniz

beren meraba bende memun oldum ben yeni katildim ama okadar cok giremiyorum siteye calisiyor oldum icin birde turizim yapiyorum.
ben 5 aylik evliyim ve bir turlu cocugum olmuyor malesef korktum ne biliyormusunuz bu benim ikinci evliligim ben ilk evliligimde 9 ay evli kaldim ve hic bisey kullanmadim halde hamile kalmadim simdi ise 5 aylik evliyim ve yine bisey kullanmiyorum doktor da 1 sene gecmeden bisey yapamam diyor. akil verin cunki icimde sikinti oluyor artik dusunmekten

rock canım uzuldugum kadar sasırdım neden boyle oldukı?lekelenmen oldu belıtılerın coktu testın pozıtıf cıktı ve suan adet oldun cok ılgınc bır durum ya..hayırlısı demekten baska bıse yok ama bılıyosun bızde senın kadar umutlanmıstık neyse sen uzulmıycegıne soz vermıstın pes etmek yok temmuzda daha yogun calışcan artık..

rock canım nasılsın adetin çok mu geliyo az mı vay be daha düne kadar belierilerinden bahsediyoduk be rock üzüldüm yaa neyse hakkında yine de hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır

bebişim hb sende hoşgeldin ama ben fazla kalmayacam kasık ağrılarım var bebek rahatsız etti beni bugün yatacam birazdan daha hala kasık ağrılarım var anlayacağın

selam kizlar. bebisim vallahi bende soklardayim. sabah daha bi soktaydim ama simdi iyiyim. hicbiseye inanmicam artik diyorum zaten. ancak kan testinin sonucu 2453 falan cikcak o zaman tamam dicem. :)))))

Kardelencim az az geliyo tabi ama tabi ilk gun haliyle normal. yarina toparlar kendini.

duyguusal yapmak istiyosan yap testini çıkabilir belki meraktan kurtulursun sende

rock anladım canım ağrılı ve çok gelirse belki kimyasal olabilir be canım çünkü baya belirti vardı sende

bebişim hb sende hoşgeldin ama ben fazla kalmayacam kasık ağrılarım var bebek rahatsız etti beni bugün yatacam birazdan daha hala kasık ağrılarım var anlayacağın

anlıyorum canım..bol bol dınlenceksın o zaman..keske bızdede olsa o agrılar :)))
rock ıyı olmana sevındım sen sımdı hassas olursun agrı kesıcı kullanıyomusun cok sancılımı geçmıyodur umarım..kıslar sız gıdın ben gec gırerım..benımkı ayakta daha..
duygusal sen bekarsın ve belırtı arıyosun oylemı?yanlısmı seyler dusunuyorum canım..

doğru düşünüosun ewet bekarım

duygusal nısanlı falanmısınız canım durumnu anlıyamadım???bebek ıcın bilinçlımı dusunuyosunuz yoksa kaza gıbı bır durummu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…