Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aslında kaza denemez pek. nişanlı değiliz şuan ama inşallah Allah nasip ederse ewlenicez ben çok istiyorum ama herşey nasip tabi merak ediyorum bende birşey warsa ona göre hareket edicem o yüzden yarın bi test yapıcam bakalım adet olmazsam

kancıcegı h.g canım nasılsın?doktorla gorusucektın bugun nasıl gectı kontrolun...

tesekkur ederim canim hosbulduk..a.s..iyiyim dr a gittim bugun..dr ultarson yapti hersey iyi bebek hareket ediyo kalbi atiyor dedi...bir sorun yok Allah a sukur..:sm_cool:.tekrar 1 ay sonra gel dedi....a.s

canım herkesın kendı hayatı ve her koyun kendı bacagından asılır ama evlenmeden cocuk dusuncesını dogru bulmuyorum sakın yanlıs anlama sahsına degıl genel bakıs acımı belırtıyorum dolayısıyla sana akıl vermek haddım degıl ama affına sığınarak evlenmeden dusunme derım tabı gene kendın bılırsın...

yok cnm emin ol ki bi başkasından duysam bende öyle düşünürüm we kendimede kızıyorum zaten ama başka yapacak birşey yok :çok üzgünüm:

tesekkur ederim canim hosbulduk..a.s..iyiyim dr a gittim bugun..dr ultarson yapti hersey iyi bebek hareket ediyo kalbi atiyor dedi...bir sorun yok Allah a sukur..:sm_cool:.tekrar 1 ay sonra gel dedi....a.s

ay ay cok guzel yaaa:sm_cool:her syın yolunda olmasına sevındım ee cınsıyet konusunda bı yorum yapmadımı?

slm kizlar nasisiniz bakem beb iyiyim kancicegim cok sevindim bebsinde saglikli bi sekilde büyüor.bende pazertesi gitcem ay insallah benimkide oynar annesine testlerimi yaptircam cok heycanliyim kizlar

yok cnm emin ol ki bi başkasından duysam bende öyle düşünürüm we kendimede kızıyorum zaten ama başka yapacak birşey yok :çok üzgünüm:

anladım canım hayırlısı olsun hakkında ne dıyım
suan hamıle degılsen bile gene bebek dusunecekmısın?evlenene kadar korunmayı dusunmuyomusunuz..

slm kızlar...
ben yeniyim daha yeni üye oldum siteye... üye olmadan öncede sürekli takip ediyordum sizleri:)))
benim bir kaç sorum olucak cevap verirseniz çok sevinirim...
benim son adet tarihim 6 haziran... 15 inden itibaren 22 sine kadar düzenli olarak bir nevi görev gibi bebek yapmaya çalıştık... ayın 19 u gibi bende aşırı gaz olmaya başladı ama şimdi geçti belli belirsiz yumurtalıklarımda sancı kramp benzeri bişiler oldu oda şimdi geçti... bir arada belim ağrıdı ama oda geçti... bir dahaki adet tarihim 4 temmuz... 2 kerede meraktan test yaptım doğal olarak negatif çıktı...:))) şimdi sizce bunlar ne demek... sanki biraz belirti vardı ama hepsi geçti... adet tarihime yakın göğüslerde faan ağrı şişlik başlar benim... hamile kalmış olsamda adet öncesi bu belirtiler olur mu???

çok soru sordum birazda uzun oldu ama ilk denememiz ve bu foruma ilk yazışım o yüzden biraz heyecanlıyımtatlicadiarzu... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....a.s.:1hug:

canım h.g aramıza :)) adet gunune 7 gun kalmıs ve yumurtlama gunlerınide es gecmemıs calısmıssın:)) umarım dollenme gerceklesmıstır ..belırtıler arasında akıntı kasık agrısı bel agrısı gogus agrısı var ama bunlar bazen stresın yarattığı pisikolojık belirtilerde olabiliyor sen stres yapma daha ılk denemenızmıs umarım ılk denemede hamıs kalırsın :))adet gununu beklıyceksın canım cunku en kesın belirtı bu ama ıstersen kan testıde yaptırabılırsın ama bekle derım az kalmıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…