Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın buket
bu sabah uyandığımda sol kasığımda ağrı oldu ve hala devam ediyor adete 6 gün kaldı
başladı belirtiler

Benim de geçen sefer hamile olduğumu öğrendiğimde öyle olmuştu, yumurtladıktan 6 gün sonra sağ tarafıma bi ağrı girmişti sonra da zaten hem sağ hem de sol taraftan hiç çıkmamıştı bi daha o ağrı. Hadi hayırlısı sevilcim

günaydın duuyguusal valla bende senin durumunu anlıyamadım hem evli değilsin hemde olsun die çaba harcıyosunuz olursa eger bebişin senin için zor bi durum olmaz mı? yada bebek için?

Günaydım buketcim sana da hayırlı sabahlar. Buket acaba diyorum şu grip durumlarını atlatmak için her akşam 1 diş sarımsak mı yesem? Doğal antibiyotik diyolar ya o yüzden. Ama bi yandan da bi arkadaşım diyo ki sarımsak yemek hamile kalmayı güçleştiriyomuş. Ama bi yandan da zaten şu noktadan sonra ya hamile kaldım ya da önümüzdeki aya kadar kalmıcam. Ne diyosun buketcim?

benim bugün olmam lazım ara ara benimde belimde ağrılar war bıcak saplanması gibi bakalım bekleyip görücem artık

handecik bana kalırsa çok iyi bi fikir zaten hamileysen hamile kalmanı zorlaştıracak die bi ihtimal yok eger değilsende önümüzdeki aya kadara sarımsagın etkisi falan kalmaz aynı zamanda ben hiç duymadım cnm sarımsagın hamile kalmayı geciktirdiğini.bence sen ye canımmm

benim sadece sol kasığımda ağrı var adet ağrısı bende bu kadar erken başlamazdı ve böyle belirğin bir ağrı değildi göğüs ucları biraz hassas ama ağrı yok hayırlısı inşallah

Düşüğe falan yol açtığını duyan da yok di mi? Bu arada bence de sarımsak hamile kalmayı zorlaştırıyodur, ne de olsa kocam yanıma yanaşamazsa hamile falan kalamam di mi :roflol:

benim sadece sol kasığımda ağrı var adet ağrısı bende bu kadar erken başlamazdı ve böyle belirğin bir ağrı değildi göğüs ucları biraz hassas ama ağrı yok hayırlısı inşallah

Valla sevilcim bende gerçek anlamdaki göğüs ağrısı hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı. Gerçi ben hamile olduğumu adetime 4 gün kala öğrenmiştim ama bi ara ben de kesin ümitsizdim göğüslerim ağrımıyo demek ki hamile diilim diye. Bi de benim de adet belirtilerim çok erken başlamıştı o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…