Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Düşüğe falan yol açtığını duyan da yok di mi? Bu arada bence de sarımsak hamile kalmayı zorlaştırıyodur, ne de olsa kocam yanıma yanaşamazsa hamile falan kalamam di mi :roflol:

Hacettepe Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Ömür Demirezer, ''sarımsak çok faydalı diye bilinir. Gerçekten çok faydalıdır ancak fazla alındığı zaman karaciğer enzimlerini etkilediği için sperm hareketliğini azaltıyor. Bu da üremeyi olumsuz etkiliyor'' dedi.
Doğal olan herşey zararsızdır" görüşünün asla kabul edilemeyeceğini belirten Demirezer,bu tür ürünlerin doktor tavsiyesi olmadan tüketilmesinin insan sağlığını tehdit ettiğini söyledi.
:icecream:

Ay sağol sevilcim ya üşenmemişsin araştırmışsın benim için :1hug: Ama ben sperm üretmiyorum ki :roflol:

Ay sağol sevilcim ya üşenmemişsin araştırmışsın benim için :1hug: Ama ben sperm üretmiyorum ki :roflol:

:roflol:dur anacım onada bakayım kadında etkisi varmı yok heralde yazmıyordu bişey
bakayım yinede
duygusall yapma test falan bekle geçsin 2 gün sonra yaparsın

:roflol:dur anacım onada bakayım kadında etkisi varmı yok heralde yazmıyordu bişey
bakayım yinede
duygusall yapma test falan bekle geçsin 2 gün sonra yaparsın

ewet cnm yapmıcam bi tanıdk dr war ona sordum şimdi p.tesyi bekle gelmezse yaparsın dedi büyük ihtimal warsa zaten çıkar p.tesi dedi

günaydınlar arkadaşlar.ne kadar kalabalığız bu sabah sohbet dde güzel.herkea iidir inşallah.hamiş haberi alabilecekmiyiz bugün ?

kızlar ya benim konuyla alakalı değilde ayaklarım çok ağrıyı özelikle dizimdan aşağsı yol yürümediğim halde şimdibile ağrıyo böle sanki saatlerce ayakta kalmış gibi gece zor uyuyorum bu ağrıdan neyim var benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…