Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ay mutemelen hiç alakası yoktur ama küçükken ne zaman uykum gelse bacaklarım ve kollarım olağan üstü ağrırdı, o kadar çok ağrırdı ki başkası hissedebilse evereste mi tırmandın diye sorardı. Ama olmuyo ne zamandır

burcu_arda canım istanbulda nem oranı çok fazla eğer daha önce romatizmal bi hastalık geçirdiysen olabilir.kan testinde hiç iltihap görüldümü?durduk yere ağrımaz çünki

merhaba bayanlar
ben hala test yapmadım...
ama bu sabahta iğrenç bi bulantı ve ağzımın tadı değişikli var
hiç bişey iyemedim sabahtan beri 2 defada yemeğe zorlanılan seyleri çıkardım
bugun kasık ağrısıda yok....

Kasık ağrısı hergün olucak diye bir kaide yok. Kimi zaman çoook canını acıtıyo kimi zaman da hiç olmuyo. En azından bende öyle olmuştu. Senin kaç gün gecikti ki adetin? Veya kaç gün var?

kızlar benim kafam akrışmıştı
ben normalde tam 28 günde bir adet görüyordum yani p.tesiden p.tesiye tam 4 haftad a ve ovulasyonda doğal olarak 2.p.tesi oluyodu bu ay ise pazar akşamı hemen 2-3 damla lekelenme olmutşu ve pazartesi de çok bir kanama olmadı tek bir ped bile doğru düzgün kirlenmedi desem yeri, sonraki günler açıldı kanallar ve doludolu oldu. halada hergün azcık azcık lekeleniyo çamaşırım normalde bu kadar da uzun zaman lekelenmezzdim
ama ben şimdi periyod için hangi günü baz alcam 15 haziran pazarsa 27. gün oluyo 16 haziransa 28 v.s.
sizce hemen o lekelenmenin olduğu pazar günümü ilk gün saymalıyım?

sema kız allahmı söyletti :)) ağzını sağlık ama değilim henüz( dr a kontrol için gidicem yani bi sorun falan varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…