Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

süprizzzzzvalla helal nası dayanıyosun biz adet olmadan 3 -4 tane kullanıyoz sen evde var adetin geçmiş hala tutabiliyosun kendini pearl aferin sana:sm_confused:

Kızlaaaaaaarrr!!!! Sol kasığım ağrıyo!!!!!! Ama işin komik yani bu aralar bu hamilelik konusuna o kadar yoğunlaşmışım ki normalde adetten önce ağrır mıydı ağrımaz mıydı hatırlamıyorum :roflol:

ben çinde yaşıyorum bayanlar sizden 5 saat onde yasıyorum gunu ve mesai bitimine surda sadece 2 saat kaldı
ve evet şuan yakınlarda hiç eczane yok
ve evet heyecanımı bastırıyorum , cünki ailemden çok uzaktayım , eşim ne kadar bu işin altından kalkabileceğimizi düiünsede ben endişeliyim

pearl bişey dicem madem bu kadar dayandın o zaman bari sabahı bekle daha net bi sonuç alırsın

handecik bişey söyliyim mi ben senden de umutluyum bu ay bilmiyom ya şu grip olayı falan beni bayag bi umutlandır dı. adetin ne zamandı canım senin?

Valla benim adetimin ne zaman olucağını doktorum da dahil olmak üzere kimse bilmiyo geçen ay düşük yaptığım için. Düşükten sonraki ilk adet normal 28-30 gün sonra da olabiliyomuş 60 gün sonra da olabiliyomuş. O yüzden tutturmuş olma ihtimalimiz çok çok çok düşük aslında. Ama ben 10 Temmuza kadar hastalanmazsam 10 Temmuzda test yapmayı planlıyorum

sölemesi ayıptı dün bide çalışamlara başladık bugünde o yumurta akı gibi uzayan şeyden geldi az önce şimdi bu acab eşimin içerde kalan menisimi yoksa yumurtluyom mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…