Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bu sene çok sıcak geçecek gibi Allah siz hamişlerin yardımcısı olsun.inş.hamileliğin çok rahat geçer fazla zorlanmazsın

cnm herkesle aynı olucak die birşey yokmuş iş yerinde ewli arkdaşm hiç anlamamş hiç birşey olmamış we üstüne görmüş adet olmuş yani banada dün o gidip aldı testi benim haberim yokken yap belki çıkar warsa birde anlamazsın hamile olduğunu sonra zorluk çekersin dedi

yok cnm geçen yıldı zaten ben geçen yıldan beri ilişkiye girmiyordum bu yıl haziranda ilişkiye girdim hamile kaldım

kızlar stres yapmayın gerçekten o yüzden çok gecikio adet hatta insanın metabolizması bile bozuluo benim 15 günlük gecikme sırf hamilemiyim die kafama takmaktan oldu

darısı hamile kalmaya çalışanların başına Allah hepimizin yüzünü güldürsünhamişleride nazarlardan korusun güzel Allahım

öyleysem bi ay içinde bizim herşei halletmemiz lazım ki 7 aylık erken doğum diyebileyim gerçi bizim komşunu gelin 3,5 aylıktı ewlendiğinde herkes sonradan duydu ama çok mutlular kimse birşey demedi ki annem çok kınamştı kınamamak lazım hatta anneme kızmştım kimin ne olacağı belli değil büyük konuşma diye

sen eşinle mutlu olduktan sonra kimseye bu konuda laf söylemek düşmez.sonuçta herkesin başına gelebilecek bir durum.ne oldum dememeli ne olucam demeli.ilerde kimin ne yaşayacağını Allahtan başka kimse bilemez.

son adetten belli olmuo mu cnm ya öle duymştum sanki ilişkim 8 haziran

ama sen haziranda bir defa ilişkiye girmişsin belki bu anlamda ona göre günü daha iyi belli olur.hani sürekli ilişki yaşasaydın son adetinden hesapla derdim ama en iyisini dr bilir

ya kızlar birşey sorucam.sitede bizden başka kimse yok mu ya:sm_confused::sm_confused:hepbirlikte tatile falan mı çıktılar:roflol:cumartesileri genelde böyle mi olur

Merhaba duygusal Allah hayirli bir evlat olmasini nasip etsin bebeginin.

Belirtilerin tam olarak nelerdi?

Daha once yazdim ama kimse cevaplamamis. Bende oyle belirtilere takildigimdan degil ama
yumurtlama gunumden beridir, hic kesilmeksizin bir kasik agrisi, bel agrisi var. Ozellikle sol kasigim, agriyor ama hic araliksiz. Yumurtlama gunumde sag kasigim agriyordu ve yumurtlama gunumden sonraki gun aynen kasik agrisi devam etti, ondan sonraki gunde yani bugune kadar araliksiz ve halada agri var ben burdayim diyor. Ozellikle yatinca cok belli oluyor. Ayrica sol kasigimla birlikte bacagimda agriyor, dizime vuruyor agrisi. Ama goguslerimde birsey yok. Adetime daha en az 9-10 gun var. Benim 2 ay oncede kasiklarim adetten 7 gun once agrimaya baslamisti ama bu ay yumurtlamadan beridir kesintisiz ve cok belirgin. Yani bu kasik agrisi adetten 12 gun oncesinden baslar mi adet olacagina dair??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…