Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bebekim123 çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda walla benim adet günüm gelmeden 10 gün falandı sanırım bacaklarımda kasılma we kramp oluyordu sanki km lerce yol yürümüşüm gibi bu kramplar kasığıma vuruodu wc ye gidiodum sık sık bembeyaz bi akıntı war özellikle belinim ortası çok ağrıodu aklıma gelen bunlar ha bi de göğüslerim dolgunlaştı ama koyulaşma yok

hoş geldin ece ayşe...

Benim adetim gelmeden önce anlardım olacağımı çok şiddetli ağrılarım olurdu adet yüzünden acillik olduğmu bilirim 12 gün önceden adet belirtisi bşlamaz sanmıyorum ama yinede yanlış bilgilendirmek istemem tabi seni de

Tesekkurler.........

birazda başka şeyler düşünelim.kızlar mesela tam ergenliğe geçiş döneminde olan kızınız var ve günlük tutuyor.gizli gizli okur muydunuz:uhm::uhm::uhm:

slm kızlar
buketttt ordamısın az kaldı belirtiler nasıl
duygusal canım tebrik edrim Rabbim kucağına almayı nasip etsin

selamlarrr bugun adetimi 2-3 gu ngectiii.. hiç bi belirtimyok ama sadece dun gece çok aşırı belimagrıdıııı böelagır kaldırmış gibi adte oluyom sandım ped bile koydum yok bişi.. gögüslerimde böle sanki ne bilim şişgibiii. bakalım hayırlısı adetle gebelik belirtisi aynıııı zatenn..

merhaba canım.2-3 gün geçti diyorsun.birkaç gün daha bekle ve adet olmazsan test yap.bu ay herkesin adeti çok tuhaftı.ya gecikti ya da erken geldi sanırım havalardan.ama inş. seninki hamileliktendir

inş..canım adetimin oldugu gun yanii 3 gun önce yaptım çıkmadı. hayırlısı bakalım. p.tesiye kadar olmassam yine yaparım dualarrınızı eksik etmeyinnn lütfen eşim göreve gittii.. ona geldiginde süprizz yapabileyimm inş..

valla sevil35 bel agrım var ama ara ara oluyo be gelip gidiyo onundışında sol bacagımda agrı var böle kasıkla birleştiği yerdeee başkaa başkaaa şimdilik bşey yokk bide pardon unuttum acayipp ateş basıyo klımalı odada oturuyom yanımdakiler gayet normall ben yanıyommmm

slm kızlar ben bi fırsat bulup ta test alamadım. son adetim 12 hazirandı. o günden itibaren karnımda adet sancıları oldu . sonra kesildi ve gögüslerim şişmeye ve ucları renk degiştirip agrımaya başladısürekli yorgunluk var. acaba gögüs agrıları hava degişiminden olabilir mi

benim belirtiler kayboldu sanki..
bel ağrım geçti kasıklarım ara ara ağrıyor şişlikde var gögüslerimin uçları acıyor sadece dolgunluk falan yok geçen ayki belirtilerimde hamileyim sanmıştım bu ay hiç öle gelmiyor
çok fazla belirti yok

slm serapcım hava değişiminden göğüsler farklılaşmaz hiç duymadım..
ucların renk koyulaşması hamilelik belirtisi inşallah vardır hayırlsı...

benim geçen ay göğüslerimdeki damarlar çıkmıştı yeşil yeşil...
halada öle belirgin aldatadabiliyor bu belirtiler
ama gögüs uclarının koyulaşması adet belirtisi değil

slm serapcım hava değişiminden göğüsler farklılaşmaz hiç duymadım..
ucların renk koyulaşması hamilelik belirtisi inşallah vardır hayırlsı...

tşk ederim. ama daha adetime 14 gün var çıkar mı acaba.gögüslerim uç kısmı beyazlıyo ve diger kısmı koyu kahve oldu el süremiyorum.ve utanarak söylüyorum canım ilşki istemez oldu.

tşk ederim. ama daha adetime 14 gün var çıkar mı acaba.gögüslerim uç kısmı beyazlıyo ve diger kısmı koyu kahve oldu el süremiyorum.ve utanarak söylüyorum canım ilşki istemez oldu.

merhaba serapcım.son adetin normalmiydi yoksa olağandan farklımıydı:uhm:hani diyorum üstüne görme dedikleri olay olabilir mi:uhm:

14 gün varsa çıkmaz canım..
kendini şartlandırma varmış gibi yoksa eğer üzülürsün ben geçen ay bu sölediklerini yaşadım ve ilk kez adetim 5 gün gecikti ama adet oldum tabikide polonya gibi çöktüm:1shok:
hamilelik için bu belirtiler çok erken ama yinde bilnmez olablirde..
birde vucut kendini hamileliğe hazırlıyormuş ölede söyledi çevremdekiler...
inşallah seninki gerçek hamişlik belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…