merhaba serapcım.son adetin normalmiydi yoksa olağandan farklımıydı:uhm:hani diyorum üstüne görme dedikleri olay olabilir mi:uhm:
14 gün varsa çıkmaz canım..
kendini şartlandırma varmış gibi yoksa eğer üzülürsün ben geçen ay bu sölediklerini yaşadım ve ilk kez adetim 5 gün gecikti ama adet oldum tabikide polonya gibi çöktüm:1shok:
hamilelik için bu belirtiler çok erken ama yinde bilnmez olablirde..
birde vucut kendini hamileliğe hazırlıyormuş ölede söyledi çevremdekiler...
inşallah seninki gerçek hamişlik belirtileridir
sevilcim aslında 2 yıllık evliyim hiç korunmadık dr gittik problem yok dedi çok üzüldüm yıprattım kendi mi ama 2 aydır da olmasını istemiyorum.çünkü yaşım 21 ve çok borcumuz var.ciddi anlamda istememeye başladım.korkum bu yüzden acaba istemiyorum diye tuttu mu acabaCADIARZU
sevilcim aslında 2 yıllık evliyim hiç korunmadık dr gittik problem yok dedi çok üzüldüm yıprattım kendi mi ama 2 aydır da olmasını istemiyorum.çünkü yaşım 21 ve çok borcumuz var.ciddi anlamda istememeye başladım.korkum bu yüzden acaba istemiyorum diye tuttu mu acabaCADIARZU
bazen isteyipte birtürlü gerçekleşmeyen şeyler nedense vazgeçtikten sonra oluverir.belli olmaz belkide olsun stresinden kurtulduğun için tutmuşta olabilir.herşey gönlünce olsun canım.sen bi test yap istersen üstüne görme gibi bişey olduysa öğrenmiş olur soru işaretlerinden kurtulursunCADIARZU
kızlar sagolun eve giderken alayım bi test hayırlısı bakalım size pzrts haberi veririmyerimseniben
herkes nereye kayboldu:sm_confused::sm_confused:
arkdaşlar bişiy sorucam..hiç belirti yaşamadan hamile kalınabilinirmi?
benimde dışarı çıkmam lazım kocişim çağırdı yemek yeriz diye ama sıcakta hiçbiryere gitmek istemiyor canım hala düşünmekteyimCADIARZU
hiç belirti yaşamadan hamile kalanları duymuştum.hatta bir tanesi 2,5 aylık hamileyken belirti yaşamaya başladıda hamileliğinin farkına vardı:roflol:senin anlayacağın herkes hamileliği farklı yaşıyor bu nedenle belirtilere takılma.benim için belirti adet gecikmesinden sonra yapılan testlerin pozitif çıkması:roflol:
Bende geldim kızlar tekrar daha patronlarım gitmedi sinir oldum:))) bu arada başım dönmeye başladı artıknnilüfern olabiliomuş hiç belirti olmadan gebelik hatta bizim bi tandık 9 ay adet görmüştü yani
Bende geldim kızlar tekrar daha patronlarım gitmedi sinir oldum:))) bu arada başım dönmeye başladı artıknnilüfern olabiliomuş hiç belirti olmadan gebelik hatta bizim bi tandık 9 ay adet görmüştü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?