Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba serapcım.son adetin normalmiydi yoksa olağandan farklımıydı:uhm:hani diyorum üstüne görme dedikleri olay olabilir mi:uhm:

merhaba
son iki üç aydır gariplikler oluyo. mesala adet sancıları çekmez oldum. bel agrıları felan kalmadı.adetim bitti sancılar başladı ama ara sıra oldu ve acaba tekrar mı olacagım dedim
sonra gögüslerim şişti. uçlarına dokunamıyoırum

sevilcim aslında 2 yıllık evliyim hiç korunmadık dr gittik problem yok dedi çok üzüldüm yıprattım kendi mi ama 2 aydır da olmasını istemiyorum.çünkü yaşım 21 ve çok borcumuz var.ciddi anlamda istememeye başladım.korkum bu yüzden acaba istemiyorum diye tuttu mu acabaCADIARZU

olabilir canım :roflol:
borçsuz insanmı var arkadaşım rızkı veren Allahtır eee tabi biz istiyoruz işte olmuyor rabbimiz isterse olacak
eğer hamiş kalırsan sakın üzülme o sana Rabbimizn armağanıdır böyle düşün ..
eğerki değiilsen korunursun bir süre daha istemiyorsan
çocuk berekettir ama unutma

bazen isteyipte birtürlü gerçekleşmeyen şeyler nedense vazgeçtikten sonra oluverir.belli olmaz belkide olsun stresinden kurtulduğun için tutmuşta olabilir.herşey gönlünce olsun canım.sen bi test yap istersen üstüne görme gibi bişey olduysa öğrenmiş olur soru işaretlerinden kurtulursunCADIARZU

kızlar sagolun eve giderken alayım bi test hayırlısı bakalım size pzrts haberi veririmyerimseniben

yaz geldi ya artık herkes soluğu dışarda alıyor galiba.deniz,piknik ...falan

Son düzenleme:
bilmiyorum bende çok düzenli giremiyorum
havalar sıcak herkes yazlıklara gitmiştir

Bende geldim kızlar tekrar daha patronlarım gitmedi sinir oldum:))) bu arada başım dönmeye başladı artık nnilüfern olabiliomuş hiç belirti olmadan gebelik hatta bizim bi tandık 9 ay adet görmüştü yani

benimde dışarı çıkmam lazım kocişim çağırdı yemek yeriz diye ama sıcakta hiçbiryere gitmek istemiyor canım hala düşünmekteyimCADIARZU

arkdaşlar bişiy sorucam..hiç belirti yaşamadan hamile kalınabilinirmi?

hiç belirti yaşamadan hamile kalanları duymuştum.hatta bir tanesi 2,5 aylık hamileyken belirti yaşamaya başladıda hamileliğinin farkına vardı:roflol:senin anlayacağın herkes hamileliği farklı yaşıyor bu nedenle belirtilere takılma.benim için belirti adet gecikmesinden sonra yapılan testlerin pozitif çıkması:roflol:

benimde dışarı çıkmam lazım kocişim çağırdı yemek yeriz diye ama sıcakta hiçbiryere gitmek istemiyor canım hala düşünmekteyimCADIARZU

git git eşini kırma ne güzel davet etmiş seni...
ben işyerindeyim çok sıcak burasıda 14:30 gbi çıkarım bende doğru eve gidicem kendimi banyoya atıcamşakkıdı

bencede test sonucu doğru olan. teşekkür ederim cevabın için.her ay bekliyorum hamile olmak için ama bu ayda bi belirti yok.annemde hamilelik döneminde hiç belirti yaşamamaış acaba diyom annememi bensicem:smiley-cool:

Bende geldim kızlar tekrar daha patronlarım gitmedi sinir oldum:))) bu arada başım dönmeye başladı artık nnilüfern olabiliomuş hiç belirti olmadan gebelik hatta bizim bi tandık 9 ay adet görmüştü yani

hg duygucum.ah şu patronlar yaz geldi artık gidin bi tatile şöyle uzun olanlardan ki çalışanlar rahatlasın dimi ama:roflolatron bayan mı

yok erkek:) nerdeee gitmezler gözlerini para bürümüş walla hepsinin daha ewe gidip hazırlancam yaw inşallah kahweleri dökmem keşke şöyle bi ayağım takılsada annesinin üstüne düşsem hehehehehe bu kezde bu kız sakar der eee bahane lazım ya benim kayınwalide adayına:)

anaaaaa 9aymııııııııı. ay oda çok kötü. ben bazen diyorumki hep hamile olsamda adet olmasammm yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…