SLM arkadaşlar
duygusal canım nasılsın nasıl gelişmelerin olumlu sanırım inşallah bir sorun yoktur :)
git git eşini kırma ne güzel davet etmiş seni...
ben işyerindeyim çok sıcak burasıda 14:30 gbi çıkarım bende doğru eve gidicem kendimi banyoya atıcamşakkıdı
anaaaaa 9aymııııııııı. ay oda çok kötü. ben bazen diyorumki hep hamile olsamda adet olmasammm yeterki
yok erkek:) nerdeee gitmezler gözlerini para bürümüş walla hepsinin daha ewe gidip hazırlancam yaw inşallah kahweleri dökmem keşke şöyle bi ayağım takılsada annesinin üstüne düşsem hehehehehe bu kezde bu kız sakar der eee bahane lazım ya benim kayınwalide adayına:)
hatta bir arkdaşım bebeğini 6 aylıkken öğrendi hiç karnı yoktu bazılarının iç karnı geniş oluomş kız karnımda bişiler oluo bi kıpırtı war die dio dr a 6 aylık hamile çıkıo düşünün yani o yüzden herkesle bir tutmamız lazım kendimizi tamam genel bi belirtiler wardır ama herkeste olmayablir yani
slm özcem h.g.
duygusal ailenden bilen varmı durumu?bence kahvelerine tuz doldurjeyyar
bu yaz bizde buralarda kavrulucaz değil çifte kavrulmuşa dönücez:roflol:kocişim dün beni birazcık kırdı şimdi affettirmeye çalışıyor.aslında küs falan değilim sevdiğim için küsemiyorumda ama insan sevdiği kişi tarafından kırılınca kendini çok kötü hissediyor:çok üzgünüm:bu nedenle kararsızım:sm_confused:
iyi bilmesinler üzülürler evlenince ilk gece hamile kalmışım dersinyok ben tek çocuğum zaten annem babamda bilmio
ben çıkıyorum kızlar kendinize çok iyi bakın.görüşürüztatlicadiarzutatlicadiarzu
kıslar merhaba ben geldim duygusal çok sevindim hadi hayırlısı.çok heyecanlısındır sen şimdi.bu akşammı geliyolar???bu arada ben sınavdan geldim kolay dı epeyce.ama son10soruyu yetiştiremedim hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?