Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

git git eşini kırma ne güzel davet etmiş seni...
ben işyerindeyim çok sıcak burasıda 14:30 gbi çıkarım bende doğru eve gidicem kendimi banyoya atıcamşakkıdı

bu yaz bizde buralarda kavrulucaz değil çifte kavrulmuşa dönücez:roflol:kocişim dün beni birazcık kırdı şimdi affettirmeye çalışıyor.aslında küs falan değilim sevdiğim için küsemiyorumda ama insan sevdiği kişi tarafından kırılınca kendini çok kötü hissediyor:çok üzgünüm:bu nedenle kararsızım:sm_confused:

anaaaaa 9aymııııııııı. ay oda çok kötü. ben bazen diyorumki hep hamile olsamda adet olmasammm yeterki

hatta bir arkdaşım bebeğini 6 aylıkken öğrendi hiç karnı yoktu bazılarının iç karnı geniş oluomş kız karnımda bişiler oluo bi kıpırtı war die dio dr a 6 aylık hamile çıkıo düşünün yani o yüzden herkesle bir tutmamız lazım kendimizi tamam genel bi belirtiler wardır ama herkeste olmayablir yani

slm özcem h.g.
duygusal ailenden bilen varmı durumu?bence kahvelerine tuz doldurjeyyar

bayan patronlar daha acımasız oluyor enerjini sonuna kadar kullanmayı seviyorlar.tabi istisnalar hariç.boşver kayınvalideyi sen evlenicen insana bak

:1shok:yuh yanii diicem
oda nasıl anlamamış çok alemmiş biz her dakka kendimizi dinliyoruz
kınamayım başıma gelmesin olabiliyor demekki

affediver sıcakda insanın canı tartışmada istemez benim hiç istemiyor formumdan düştüm:roflol:
evet değer verdiği kişiden görünce çok üzülüyor insan..ama olsun yapmış bir yanlışlık affet sen yinede..ama bidaha yapma çok üzüldüm de
oda sana kıyamazsırnaşık şey

en kötüsüde zaten tek çocuğum benim durumumu öğrenseler yıklır annem babam hani bi laf wardır sakındğın göze çöp batar aynen öyle oldu

yok ben tek çocuğum zaten annem babamda bilmio
iyi bilmesinler üzülürler evlenince ilk gece hamile kalmışım dersin
çok güvenmediğin kişilere söleme benden sana acizane tavsiyea.s.
gün olur karşına çıkar niye üzülesinki
seni üzmelerine izin verme yani

ben çıkıyorum kızlar kendinize çok iyi bakın.görüşürüztatlicadiarzutatlicadiarzu

kıslar merhaba ben geldim duygusal çok sevindim hadi hayırlısı.çok heyecanlısındır sen şimdi.bu akşammı geliyolar???bu arada ben sınavdan geldim kolay dı epeyce.ama son10soruyu yetiştiremedim hadi hayırlısı olsun

sağol buketim yarın 14 30 da yine var bakalım asıl önemlisi o nasıl geçicek.sen nasılsın bugün iisin umarım...

hoşgeldin semacım heyecanlıyım ewet hemde annesinin yüzünü çok merak ediyorumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…