Iyi Sayillrim Be Canimm. Bekliyorum Bakalim 1 Temmuz Biliyosun Adetimmm.. Ayy Bel Ağrim Var Ama çokkk Bilmiyom Yaa
aranıza yeni katıldım 2 ay önce düşük yaptım ve eşimle çocuk istiyoruz adetime 2 gün var ama aşırı derece de şişkinlik var ve göğüslerimin ucu koyu sabah bulantılarım var ve akıntılarım çok ayrıca sürekli midem kazınıyo acaba hamileyimmi merak ediyorum lütfen yardımcı olun teşk edrim şimdiden:bbo:
özcem Sen Ben Ve Sevil35 Bekliycezzz
özcem Sen Ben Ve Sevil35 Bekliycezzz
kızlar adetinizin geçmesini bekleyin bence ben 4 önce yapmştım çıkmamştı
herkese selam...bir kaç gündür yazılanları okuyorum. bende sohpete katılmak istedim. yaklaşık 4 yıllık evliyim. 1 aydır bebek istiyoruz. karar vermemizden itibaren ilk regl günüm 7 temmuz. yumurtlama gününe dikkat ettik ama benim biraz düzensiz olduğu için tamda bilemiyorum. karışık duygular içindeyim. daha ilk ay ama çok heveslendim. nerdeyse 4-5 kez evde yapılan testlerden yaptım :) meğer onlar gecikmeden bir kaç gün sonra yapılınca işe yarıyormuş... bilemedim işte... neyse 8-9 gün var regl olmama(inş olmam) sizce şimdiden anlayamazmıyım hamile olupolmadığımı... çok merak ediyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?