Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

buketcim rahat ol ilk olmuyyo ya bu. sen hiç kendini dinleme hiç de düşünme bırak allah hayırlısını nasip etsin.ben bu ay çok ağladım ilk ilaç teddavimdi.ama eşim dediki yani daha dur bi 10 sene olmayanlar var sabret diyo.o da olmasa zaten bilmem naparsım.eşim ailesini hiç karıştırmaz bu konulara.soruyolarsada bana sormuyolar.bende sölemiyorum.eşim tek erkek çocuk.ama sadece ikimizi ilgilendirir diyo canım ben,im::::))))

aranıza yeni katıldım 2 ay önce düşük yaptım ve eşimle çocuk istiyoruz adetime 2 gün var ama aşırı derece de şişkinlik var ve göğüslerimin ucu koyu sabah bulantılarım var ve akıntılarım çok ayrıca sürekli midem kazınıyo acaba hamileyimmi merak ediyorum lütfen yardımcı olun teşk edrim şimdiden:bbo:

Iyi Sayillrim Be Canimm. Bekliyorum Bakalim 1 Temmuz Biliyosun Adetimmm.. Ayy Bel Ağrim Var Ama çokkk Bilmiyom Yaa

BUKET BENİMDE 1 temmuz canım beraberiz yani.benimde 2 saat kasıklarım çok ağrıdı regli olucam sandım ama şimdi geçti bi kaç belirti de var ama nasip diyelim çünki geçen ay çok belirtim vardı kasık ağrısı hariç bişi çıkmadı belirtiler insanı yanıltabiliyor.asıl hedef 1 temmuz ve sonrasıCADIARZU

canım belirtilerin var gibi yani güğüs ucu koyulaşması falan heves ettirmek istemem yinde sabırla gününü bekliycen test yapıcan canım ama olma ihtimali yüksek

herkese selam... bir kaç gündür yazılanları okuyorum. bende sohpete katılmak istedim. yaklaşık 4 yıllık evliyim. 1 aydır bebek istiyoruz. karar vermemizden itibaren ilk regl günüm 7 temmuz. yumurtlama gününe dikkat ettik ama benim biraz düzensiz olduğu için tamda bilemiyorum. karışık duygular içindeyim. daha ilk ay ama çok heveslendim. nerdeyse 4-5 kez evde yapılan testlerden yaptım :) meğer onlar gecikmeden bir kaç gün sonra yapılınca işe yarıyormuş... bilemedim işte... neyse 8-9 gün var regl olmama(inş olmam) sizce şimdiden anlayamazmıyım hamile olupolmadığımı... çok merak ediyorum ya...

kızlaaarr ben geldim. siz beni tanımıyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum. yazdıklarınızı takip ediyorum. sizinle üzülüyorum ya da seviniyorum. hadi bakalım yakından ortak olayım dedim. ben de bu ay hamile kalmış olmayı umuyorum da...

simeray daha çok erken senin için en az bi beş gün falan daha beklemen lazım ama önceki sayfalarda arkadaşlar bazı belirtileri yazmıştı onlara bak istersen. özellikle duyguusal'ınkilere bak. ne de olsa o hamile kesin!!

merhaba canım.bir tane test vardı hızlı gebelik testi.adı fortel gibi birşey olucaktı ama tam olarak hatırlayamadım.eczacıya sorsan bilir.adet gününden birkaçgün önce yapılıyormuş.ama daha ilk denemen bence biraz daha sabret.çünkü negatif çıkarsa yaptığın her test sana azap gibi gelecek.bence günün birkaçgün geçsin sonra yap testini.

belirtiler herkeste aynı olmuyor canım belirti yaşayıp hüsrana uğrayanlarda oldu.belirtileri okumaya bir başlarsanız psikolojik olarak aynı ağrıları sizde hissetmeye başlarsınız zamanla.ama inş.hepimiz hamile kalırız bu defa benimde adet günüm 9 temmuz

herkese iyi geceler.inş.yeni güne yeni hamile haberleriyle başlarız.kendinize iyi bakın görüşürüztatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…