Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mrb suzan nasılsın biliyormusun ben hastalandım bu defada olmadı neyse artık üzüldüm ama neye yarar olsun be olur birgün inş . senden ne haber

benim adetim 9 temmuz daha çook var.kasıklarım ve belim acayip ağrıyor bunlar belirti olamaz çünkü ağır kaldırmıştım:roflol::roflol::roflol:keşke bu belirtileri hamilelikten dolayı yaşasam

ben bu ay ilk defa deniyorum ama nolur hemen olsun çünkü yaşım geçiyooo adet tarihim 5 temmuz ama olmıcak inş

günaydın arkadaşlar...HACİ78 cevabın için teşekkür ederim.. dün adet oldum.. korunduğumuz halde yinede adet olduğum için biraz üzüldüm..

Cevabiniz Için Teşekkür Ederim...

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.ama işin komiği ana sayfadan bu sayfaya gelmeyi bilmiyorum.. :) bu sayfaya nasıl gelmem gerekiyor.. cevaplarınızı bekliyorum..

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum...işin komiği ana sayfadan buraya nasıl gelindiğini bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim

günaydın arkadaşlar herkes nasıl.ben bu aralar tuhafım.daha yeni kalktım bir uyku bir uyku kaldırabilene aşkolsun.yorgunluktn galiba

günaydın da öğlen oldu bacım ne kahvaltısı bu saattesırnaşık şey bacım sen baklemeydin değilmi yoksa benmi öle hatırlıyom suzan karıştırıyom herkesi yaaa...

günaydın da öğlen oldu bacım ne kahvaltısı bu saattesırnaşık şey bacım sen baklemeydin değilmi yoksa benmi öle hatırlıyom suzan karıştırıyom herkesi yaaa...

beklemedeyim.adet günü 9 temmuz bakalım hayırlısı.haklısın canım öğle yemeği gibi oldu ama ben kahvaltı yapmadan kendime gelemem.illaki ilk öğünüm kahvaltı olucak

beklemedeyim.adet günü 9 temmuz bakalım hayırlısı.haklısın canım öğle yemeği gibi oldu ama ben kahvaltı yapmadan kendime gelemem.illaki ilk öğünüm kahvaltı olucak

bende öleyim canım çayımı içmeden ayılamıyorum benim 2 buçukta kpss sınavım var erken kalktım o yüzden işlerimi yaptım.kocişi yollayıp.o da sünnete gitti.1de çıkcam evden zaman geçiriyorum zaten kk ya girmezsem olmuyo hergün giriyorum. girmezsem özlüyorum sizi:sm_cool::enbuyukkk::1hug:

merhaba kızlar nasılsınız ben herhalde regl olucam hemde yarın olucakmışımgibi bihisvar herşeyin hayırlısı görüşmeküzre by

niloşş inşallah olmazsın tatlım olursanda takma kafana .daha çok ay var deneriz allahın izniyle durmak yok çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…