Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

saat 1 e geliyor.sen çıkarsın yavaş yavaş.sınavda sana başarılar semacım.Allah zihin açıklığı versin

ben kaçıyorum.geç kalkınca malum ev işleride bu saate kalıyorklava:umarım hiçkimse buay adet görmez herkes hamile kalır ben dahilkib.görüşürüz

bende ganofen tedavisi oldum, puregon pen iğne yaptırdım en son geçen ay ganol f
iğne oldu. ama kullandığımız bu ilaçlar bu belirtilere sebep oluyor. aldığımız hormonlar... artık bu seferde olmazsa aşılama olacak heralde. polikistik var bendede bide sağ tuba kapalı. bakalım çabalara devam. allah herkese hayırlısını versin.

amin canım.aramıza hoşgeldin.a.s.inş.bu defa hamile kalırsın

ben geldim.sınavım güzel geçti ama epey uğraştımm...bakalım sonucu nasıl olucak suzan bitirdinmi işlerini tatlım... kocişim denize gitmiş nasıl kıskandım...ben daha siftah yapamadım...

ben geldim.sınavım güzel geçti ama epey uğraştımm...bakalım sonucu nasıl olucak suzan bitirdinmi işlerini tatlım... kocişim denize gitmiş nasıl kıskandım...ben daha siftah yapamadım...

bitirdim güzelim.inş.sınavdan baya bir yüksek puan alırsın.bende evde yalnızım şuan.düşünsene antalya gibi bir yerdeyim ve bende hala denize giremedim bu yıl.

gerçi buralarda hafta sonu denize gitmek pek akıllıca olmuyor.çünkü iğne atsan yere düşmez.insan rahat rahat yüzemiyor

valla antalyda epey sıcaktır yaw.allah sabır versin bacım sana .ama bu sene samsunda çok sıcak gidiyor.15gündür deniz sezonu açıldı valla.millet giriyo.kocişimin okul daha yeni bitti.eşim öğretmen benim.seminerleri oluyo onların anca bitti cuma.haftasonuda çok kalabalık oluyo sahil.bizim evimiz sahile 5 dakka.4bina ötemizde sahil.haftaiçi başlarız girmeye allah nasip ederse.şu doktor ne dicek bakalım ondan sonra::::tatlicadiarzu

oralarda deniz temiz mi semacım.buralarda sabah erken saatlerde ve gece çok temiz ve berrak oluyor

buralar çok sıcak birde nem olayı var.yazın ortalarına doğru çifte kavrulmuşa dönücez galiba:roflol:ben doğallığı sevdiğim için güneşe fazla çıkmıyorum.

2senedir güzel temizlendiii..ama daha önceleri kirliydii..kanalizasyonu kestiler...ondan tatlımmm..kumu da güzel.antalya gibi olmaz ama...tuzlu deil buranın suyu.güzel oluyo ondann.

buralarda deniz çok kirli değil idare ediyor ama insan kirliliği var asıl rahatsız eden bu canım.sen oraya okumak için gitmiştin değil mi.nerde büyüdün

buralarda deniz çok kirli değil idare ediyor ama insan kirliliği var asıl rahatsız eden bu canım.sen oraya okumak için gitmiştin değil mi.nerde büyüdün

istanbulda doğdum büyüdüm.ama babam aslen samsunlu.6sene önce okul için geldim ama kaldım işte.kocişime aşık olunca.samsuna alıştım.sadece gidecek fazla yer yok.onun dışında güzel şehirr:teytey:

istanbul gibi büyük bir şehirden gidince oralar sana küçük gelmiştir.ben istanbula gitmiştim ama çok kalabalık bir şehir bana göre değil.kışın gitmiştim havası çok kirliydi beni hasta etmişti

nasıl olursa olsun insan doğduğu büyüdüğü şehirden vazgeçemiyo hayırlısı böyleymiş.buna da şükür.deniz olmayan bi şehirde asla yaşayamazdım heralde.samsunada alıştım ama artık.bi tek annemler uzakta onları özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…