nasıl olursa olsun insan doğduğu büyüdüğü şehirden vazgeçemiyo hayırlısı böyleymiş.buna da şükür.deniz olmayan bi şehirde asla yaşayamazdım heralde.samsunada alıştım ama artık.bi tek annemler uzakta onları özlüyorum
kız allah senii bende sana ederim bana dileğinin bin katını versin allah::::))))))))) haha.canım benim daha yeni bitti sayılır19unda oldum.klomen perşembe bitti.salı dokotra gidiyorum yumurtişler bakıcaz.daha var yani.senin az kaldı dimi suzan?
9 temmuz sayılı gün çabuk geçer derler ama bunun için geçerli değil galiba.hiç geçmek bilmiyor.bakalım inş.gelmezde hamileyimdir
yaa kızlaar okadar umutlandım kii şu yazdıklarınızaa benimde bel ağırısı oluyo akıntım da öyle aradabi bıçak saplantısı gibi göğüsümde ağırı oluyoo ve kasıklarım sürekli ağırıyo karnımda şişkinlik vaar..insallah bendee bu ay hamile kalırıım ..allah herkezeee nasib etsiin anneliği:)) adetime 4 gün kaldııı(
Belinaycim Canim Bence Dr A Gitbana Kalsa Ben şimdiye çokdan Gitcektim Eşim Göndermiyo Ama Ben 12 Temmuzda Izne çikcam Dönüşte Tede Bişi Olmazsa Hamiş Kalamazsam Kesin Gidiyom Ikna Ettim. Bizim Bu Ay 6. Ay Olcak Korunmayali Efe 4 Ayda Gelmişti Bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?