Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

eeee biz ne zaman hamile kalıcaz yaaaaben bebekleri çok severim.inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız ve sağlıklı bebişler dünyaya getiririz hayırlısıyla

valla bütün hayellerimle bakliyorum allahım hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşalla.ben bu ay çok ümitliyim.sanki herkes için bu ay çok uğurlu gelcek..hani tatil zamanı havalr sıcak ondan

senin bir dahaki adet ne zaman.dur sana beddua edeyim.inşallah dilerim Allahtan birdahaki adet dönemin hiç gelmesin ve hamile kal hemide ikiz:roflol::roflol:ben ikizleri çok severimde

kız allah senii bende sana ederim bana dileğinin bin katını versin allah::::))))))))) haha.canım benim daha yeni bitti sayılır19unda oldum.klomen perşembe bitti.salı dokotra gidiyorum yumurtişler bakıcaz.daha var yani.senin az kaldı dimi suzan?

tabi sen ikiz istiyorsan olsun istemiyorsan tek olsun canım.Allah herkesin gönlüne göre versin

benim kocişimde dua ederken hep allahım ikiz erkek olsun die ediyo. kim bize sorsa çocuk varmı diye inşallah ikiz olur diyo.daha komiği arkadaşımızın ikizleri büyüdü beşikleri bizde.ikiz beşiği yani.hahahahahaa

9 temmuz sayılı gün çabuk geçer derler ama bunun için geçerli değil galiba.hiç geçmek bilmiyor.bakalım inş.gelmezde hamileyimdir

benim kocişde evlenene kadar hep dördüz olacak çocuklarımız diyordu.düğünden önce bir arkadaşına gittik ikiz oğulları var onada aynı şeyi deyince onun cevabı şuydu.ikiz beddua gibi bişey demişti.kociş o günden beri dördüz lafı etmiyor.:roflol::roflol:korktu galiba

yaa kızlaar okadar umutlandım kii şu yazdıklarınızaa benimde bel ağırısı oluyo akıntım da öyle aradabi bıçak saplantısı gibi göğüsümde ağırı oluyoo ve kasıklarım sürekli ağırıyo karnımda şişkinlik vaar..insallah bendee bu ay hamile kalırıım ..allah herkezeee nasib etsiin anneliği:)) adetime 4 gün kaldııı(

merhaba canım adetin geciktiği zaman test yaparsın.ama şimdiden belirtilere bu kadar takılma.çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor.belirtilere takılırsan ve olmazsa çok büyük yıkım oluyor fazla üzülmeni istemem.ama inş.hamilesindir

günaydın hadecimmm.... ilk hayırsız haberi ben vereyim dün adet oldum hemde hiç beklemezken daha 21. günümdeydim
geçen ay 33 günde olmuştum.... benim dengem bozuldu iyice
hiç şaşmayan adet günlerim sapıttı... doktora gidip gitmemekte çok kararsızım ne yapsam acaba ya...

Belinaycim Canim Bence Dr A Gitbana Kalsa Ben şimdiye çokdan Gitcektim Eşim Göndermiyo Ama Ben 12 Temmuzda Izne çikcam Dönüşte Tede Bişi Olmazsa Hamiş Kalamazsam Kesin Gidiyom Ikna Ettim. Bizim Bu Ay 6. Ay Olcak Korunmayali Efe 4 Ayda Gelmişti Bakalim

canım ya inan şaşırdım bende neredeyse 1 senelik evliyiz artık hiç korunmadık. 6. ayda doktora gitmiştik... eşim varikosel ameliyatı oldu şimdi spermleri gayet iyi... benimde adetlerim çok düzenliydi... prolaktinim yiksek çıktı tedavisini gördüm doktorum yumurtlama takibi bile yaptı herşey çok güzel dedi, klomen ve birtane jel kullandırdı bana hamişlik kolay olsun diye o gün bugündür adet tarihlerim şaşırdı kendini... şimdi çağırdmıştı aslında beni o adetliyken gel demişti 3 aylık bir tedavi uygulayacağım sana eğer hamişlik oluşmazsa aşılamaya geçeriz demişti.... herşeyimiz normal artık bence aşılama için erken daha korkuyorum yani para için yalnış yönlendirme yapabiliyor doktorlar o yüzden hiç gitmesem kendi kendine olsun diye beklesemmi diyorum....

yani benimde aklımı karıştırdı açıkcası hem herşey normal hem 3 ay sonra gel aşılama yapalım nası yani herşey normalse klomene neden ihtiyaç duydu? yada aşılama neden yapcak? başka bir dr a görünsen diyorum ben ama sen bilirsin tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…