yok yok gülümseyen yüz yaptım
handecim yeni geldim doktordan kan tahlili verdik yine bakalım bugün 2 katı çıkacak mı
haber gelince haber veririm ...
bu arada boş gebelik için doktorum bana en başından beri dur bakalım belki anembriyonik gebelik olabilir şu olabilir bu olabilir diye gayet temkinli yaklaşmıştı,, ve sonunda da dediki boş gebelikler ilk gebeliklerin genelinde görülür ama eskiden bunu anlamazdı bile kadınlar adet geldi zannederlerdi şimdi 3 haftalık 5 haftalık hallerini bile görüyoruz bu da herşeyden haberdar olmanızı sağlıyor dedi,, bu yüzden de kendinizi korkutuyorsunuz dedi,, boş gebeliğin nedeni kromozomlardaki bozukluk olabilirmiş ama bu asla genetik bir rahatsızlık anlamına gelmezmiş ,, örneğin senin yumurtlama dönemin daha erken olabilir ve bu geç bir birleşme sonucu oluşmuş bir kesedir bu yüzdende içerde bebek oluşumuna yetecek kromozom yoktur dedi...ve ayrıca kesenin güzelliği içinde bozuk ,,olumsuz,,oluşmayan embriyolar için kendi kendine gebeliği sonlandırması... yani endişelenecek hiçbirşey yok... yani tamamen yumurtlama dönemimiz,,kromozomların o anda bir araya gelememesi yani sperm ve yumurtanın doğru şekilde buluşmaması ya da kalitesiz bir spermin yumurtayla döllenmesi gibi şeyler neden oluyormuş...
sonuçta ilk gebeliklerde çok yüksekmiş bu düşükler ,,bu tür gebelikler...asla eskisini düşünmemeye çalış bak ben güzel haberler vereceğim inşallah...aslında bildiğim halde daha temkinliyim tek farkı bu