Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar günaydın
adet günüme 2 gün kaldı sadece göğüs uçlarım acıyor ama adet olacakmışım gibi geliyor bana hayırlısı..
yengem şuan hastanede 12-13 arası sezaryenle doğuma girecek dua edin lütfen

Ya kızlar son 2 gündür vücudum tam anlamıyla benimle dalga geçiyo resmen! Bi yandan göğüs uçlarım büyüdü ve arada sırada göğüslerimde sızlama oluyo. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyo. Bi yandan da hani hastalanmadan önce insanın böyle rahim bölgesi bi haraketli olur bi böyle hafif hafif ağrılar olur ya, bi yandan da ondan var. Ped falan koydum. Ayrıca geçen sefer hamile kaldığımda sol kasığım sağ kasığıma göre çok net olarak daha şiş görünüyodu bu sefer öyle bişey yok ayrıca geçen sefer göğüs uçlarıma da bişey olmamıştı. Bi yandan adetime ne kadar olduğunu da bilmiyorum geçen ay düşük olduğu için. Ayrıca geceleri açlıktan ölerek uyanıyorum hayatımda ilk defa ama bi yandan da altıma ped ile geziyorum her an hastalanabilirim diye. Çok aklım karıştı vallahi!!!!

Bu arada özge sana bişey sorucam. Ben geçen sefer hamile kaldığımı öğrendiğim gün çok kötü grip olmuştum ve 4 gün 38 derece ateşle yatmıştım. Boş gebelik de o yüzden mi oldu acaba diye düşünüyodum. Doktor da bi yorum yapmadı, olabilir de olmayabilir de dedi. Şimdi o yüzden ödüm patlıyo hamile kaldığımda tekrar grip olursam naapıcam diye. Doktor sana bi sebep verdi mi boş gebelik için?

arkadaşlar birşey soracaktım benim adetim düzenlidir hep parşembe günü başladıysa perşembe günü biter.ama bu ay 3gün oldu acaba üstten görme olurmu test yapayımmı bilmiyorum:uhm:

arkadaşlar birşey soracaktım benim adetim düzenlidir hep parşembe günü başladıysa perşembe günü biter.ama bu ay 3gün oldu acaba üstten görme olurmu test yapayımmı bilmiyorum:uhm:

İçini rahat ettirmek için yap istersen ama çok ümitlenme bence. Bu aralar ani hava değişimi yüzünden hepimizin düzeni şaştı. Öyle bişey olabilir belki

yok yok gülümseyen yüz yaptım

handecim yeni geldim doktordan kan tahlili verdik yine bakalım bugün 2 katı çıkacak mı
haber gelince haber veririm ...

bu arada boş gebelik için doktorum bana en başından beri dur bakalım belki anembriyonik gebelik olabilir şu olabilir bu olabilir diye gayet temkinli yaklaşmıştı,, ve sonunda da dediki boş gebelikler ilk gebeliklerin genelinde görülür ama eskiden bunu anlamazdı bile kadınlar adet geldi zannederlerdi şimdi 3 haftalık 5 haftalık hallerini bile görüyoruz bu da herşeyden haberdar olmanızı sağlıyor dedi,, bu yüzden de kendinizi korkutuyorsunuz dedi,, boş gebeliğin nedeni kromozomlardaki bozukluk olabilirmiş ama bu asla genetik bir rahatsızlık anlamına gelmezmiş ,, örneğin senin yumurtlama dönemin daha erken olabilir ve bu geç bir birleşme sonucu oluşmuş bir kesedir bu yüzdende içerde bebek oluşumuna yetecek kromozom yoktur dedi...ve ayrıca kesenin güzelliği içinde bozuk ,,olumsuz,,oluşmayan embriyolar için kendi kendine gebeliği sonlandırması... yani endişelenecek hiçbirşey yok... yani tamamen yumurtlama dönemimiz,,kromozomların o anda bir araya gelememesi yani sperm ve yumurtanın doğru şekilde buluşmaması ya da kalitesiz bir spermin yumurtayla döllenmesi gibi şeyler neden oluyormuş...
sonuçta ilk gebeliklerde çok yüksekmiş bu düşükler ,,bu tür gebelikler...asla eskisini düşünmemeye çalış bak ben güzel haberler vereceğim inşallah...aslında bildiğim halde daha temkinliyim tek farkı bu

merhaba kızlar.sohbet koyulaşmış.bugün kalabalığız yine pazartesi diyemi ? haftasonunuz ii geçmiştir umarım.derinden saol canım.hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…