Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben 6. haftada ciddi bir grip geçirdim ve doktorum bunu biliyordu sadece bol c vitamini dedi diğer türlü olsa söylerdi sanırım

Demek ki ilgisi var belki de bak sen de ciddi bi grip geçirmişsin sen de düşük yapmışsın. Of ya ödüm patlıyo tekrar hamile kalıcam da tekrar grip olucam diye

slm kızlar
ben test yaptım negatif çıktı ama gögüslerim hala agrıyo ve çok yorgun oluyorum galiba adet geçmesini bekleyecegim

kızlar moralim bozuk yaaaa((( akşamdan beri kasıklarım ağrıodu benim dedim ki acaba test yanlış mı çıktı az önce test yaptım net negatif siliklik falanda yok ama hala adet olmadım cuma adet olmam lazımdı bugün p.tesi ama test negatif bu ne şimdi hiç birşey anlamadım ki ben.
Kayınwalideme gelince suratı beş karıştı baya inceledi beni off çıldrmak üzereyim şimdi ama birileri bişi desin

slm bence yarın sabah bi test daha yap testler bozuk olabiliyor çünkü

canım sakın ol..bır test dah al tekrar dene belkı bozuk olabılır test..cuma gunu kactane test yapmıstın da cıft cıkzgı hepsınde cıktımı??

cuma günü 2 tane yapmştım oldukça belirgindi bugün bir tane yaptım net tek çizgiydi bembeyaz akıntım gelio belkide adet olucam bilmiyorum belkide hamile değilim stresten de olabilir sanırım ama bugünkünü ilk idrarımla ve 4 saat tutarak yapmadım:))) tabi cuma günkünüde öğlen yapmştım sanırım adet olucam ben

hıc bellı olmazz bence yarın sabah bır tane daha yap..hayırlısı olur ınsallah kafana takmaa,

inşallah bakalım yarın yapayım ya tekrar adet olucam gibi bi hisse kapıldım göğüslerim patlıcak gibi zaten şuan büyük olasılıkla adet olucam sanırım ne yapayım hayırlısı böyleymiş derim artık

duyguusal, günlerdir heyecanla seni takip ediyorum. inşallah bugünkü testinde bir yanlışlık vardır. istersen bir de kan testini dene??

canım bende hamıs oldugum ılk ay adet tarıhının geldıgı gun ve ondan sonrakı gunler adet sancısı gıbı agrılar cektım.hamıs olsanda bu arılar normal hatta bunları herya aynı tarıhlerde cekeceksın.o yuzden umutsuzluga kapılma.ıcın rahatlıcaksa eger gıt bı tane daha al tekrar yap yada hemen kan testı yaptır..

duyguusal, günlerdir heyecanla seni takip ediyorum. inşallah bugünkü testinde bir yanlışlık vardır. istersen bir de kan testini dene??

walla ya dram desem dram değil komedi desem o da değil sinirden gülüyorum halime artık bugün doktora gidicektim gidemedim izin alamadım işten şuan sağ kaşığıma bişiler batıo bakalım beklicem artık ama bi de beni düşündüren göğüslerim şiş ama koyuşlaşma falan yok

kızlar geç döllenme olabilir mi acaba o yüzden mi çıkmıoki birşey ilişkim 8 hazirandı benim hala döllenmedi mi yaw:))))

Demek ki ilgisi var belki de bak sen de ciddi bi grip geçirmişsin sen de düşük yapmışsın. Of ya ödüm patlıyo tekrar hamile kalıcam da tekrar grip olucam diye

ama ben ne diyorum sen neye çekiyorsun benneyaptımki
doktorum üşüttüğüm zaman kesinlikle etkilemeyeceğini söyledi zaten ortada oluşmuş birşey yoktu kromozomlar diyorum yumurtlama dönemi kalitesiz sperm diyorum sakin ol lütfen ben birde düşmüştüm korkudan öldüm ama doktorumu arayınca güldü bana karnının üzerine düşmediğin sürece korkma dedi popomun üzerine düşmüştümde

aslında olmasa üzülmücem demekki hayırlısı böyleymiş benim için dicem de şu belirsizlik delirtio insanı göğüs uçlarım acıo kasığımda batma war da bunların hepside adet belirtisi birbirinden ayırt etmek imkansız dünde başım dönüodu dedim bebişten sanırım sanırım sıcaktandı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…