O zaman benim grip olma paniği ile yaşamama gerek yok senin bu anlattıklarına göre?
ben 6. haftada ciddi bir grip geçirdim ve doktorum bunu biliyordu sadece bol c vitamini dedi diğer türlü olsa söylerdi sanırım
kızlar moralim bozuk yaaaa((( akşamdan beri kasıklarım ağrıodu benim dedim ki acaba test yanlış mı çıktı az önce test yaptım net negatif siliklik falanda yok ama hala adet olmadım cuma adet olmam lazımdı bugün p.tesi ama test negatif bu ne şimdi hiç birşey anlamadım ki ben.
Kayınwalideme gelince suratı beş karıştı baya inceledi beni off çıldrmak üzereyim şimdi ama birileri bişi desin
kızlar moralim bozuk yaaaa((( akşamdan beri kasıklarım ağrıodu benim dedim ki acaba test yanlış mı çıktı az önce test yaptım net negatif siliklik falanda yok ama hala adet olmadım cuma adet olmam lazımdı bugün p.tesi ama test negatif bu ne şimdi hiç birşey anlamadım ki ben.
Kayınwalideme gelince suratı beş karıştı baya inceledi beni off çıldrmak üzereyim şimdi ama birileri bişi desin
hıc bellı olmazz bence yarın sabah bır tane daha yap..hayırlısı olur ınsallah kafana takmaa,
duyguusal, günlerdir heyecanla seni takip ediyorum. inşallah bugünkü testinde bir yanlışlık vardır. istersen bir de kan testini dene??
Demek ki ilgisi var belki de bak sen de ciddi bi grip geçirmişsin sen de düşük yapmışsın. Of ya ödüm patlıyo tekrar hamile kalıcam da tekrar grip olucam diye
peki yarın izin alıp gidebilecek misin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?