Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hesaplıyorum da bu hesaba göre 25 26 27 haz olman lazımdı. bundan 14 gün geri gidersek 11 12 13 senin yumurtlama günlerin olabilir. o halde sen ilişkiye 8inde girdiğine göre aslında hamile kalmış olabilirsin. yani tabi kaba hesap bunlar

ama zaten benim araştırdığıma göre yaptığın bir testte 2. çizgiyi gördüysen kesin hamilesin demektir.

merhaba duygucum.sen diğer testleri boşver ilk fırsatta kan testi yaptır.o daha garantili.piyasadaki testler bazen yanlış sonuçlar verebiliyor

fakat bir de böyle testlerde (özellikle de erken dönemde yapılan kan testlerinde) pozitif çıkıp fakat sonra da rahme tutunamadığı için kendiliğinden ve doğal olarak atılanlar oluyormuş. ama böyle hemen hiç tutunmadan düştüğü için doktorlara göre düşük diye bile değerlendirilmiyormuş.

kızlar yengem 12:30 da doğum yaptı 3kg700gr bebeğimiz erkek......çok şükür kurtuldu
darısı başımıza

sağolun kızlar inşallah bizede nasip olur
uyanır uyanmaz bebğini sormuş ne kadar mutludur kimbilir ne güzel

yumurtalıklarımda ağrı var ve adetimede 5 gün var..... hani adet öncesi bir garip ağrı vardır ya ondan....
hamilemiyim, değilmiyim, neyim bimiyorum ama bu belirsizlik çok sinir bozucu bişi... hamileliktede adet olucak gibi ağrı oluyor demiştiniz... hayırlısı inşallllahhhhh... ama bu belirsizlik gerçekten çoookkkk sinir bozucu çokkkkk....

ya beklemek gerçekten çok sinir bozucu ama burda birlikte bekleyince sıkıntılar sanki daha da hafifliyor. ben şimdi böyle sizinle birlikte olmasam kendimi yer dururdum. ama böyle beklemek daha katlanılır oluyo :))

Özge sana inanamıyorum!!! Ben de düşmüştüm. Hem de merdivenlerden. Ama o sırada daha hamile olduğumu bilmiyodum. Özge yoksa sen ben misin ya :)

kıslar merhaba.sabahtan beri bağlanamıyodum ara ara okuyabildim ama cevap yazamadım.suzancım nasılsın cicim.sıcaklar nasıl.duygucum hemen panik yapma akşama bi daha yaparsın.öğle tatilin yokmuydu çıkıp kan verseydin akşam çıkınca alırdın.kesin öğrenmiş olurdun.ona göre tedbir alırdın cicim

derincm benim adetlerim çok düzensizdi 2 ayda bi falan oluyodum ve adet olmadan 2-3 gün önce göğüslerim hassaslaşırdı bu sefrede öyle oldu aynı adet belirtileriydi ama 1 hafta hiç geçmeyince sinirlerim iyce gerildi ve adet için ilaç alacaktım ama almadan önce ben yinede test yapiim demiştim bi baktım çift çizgi çok silikti ama vardı.iyikide yapmışım :) inş bu belirtiler senin içinde güzel hbri getirir

Kızlar ya şu durumum hakkında ne düşünüyosunuz? Daha önce bi sormuştum ama cevap alamadım o yüzden şimdi copy paste yapıyorum "Ya kızlar son 2 gündür vücudum tam anlamıyla benimle dalga geçiyo resmen! Bi yandan göğüs uçlarım büyüdü ve arada sırada göğüslerimde sızlama oluyo. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyo. Bi yandan da hani hastalanmadan önce insanın böyle rahim bölgesi bi haraketli olur bi böyle hafif hafif ağrılar olur ya, bi yandan da ondan var. Ped falan koydum. Ayrıca geçen sefer hamile kaldığımda sol kasığım sağ kasığıma göre çok net olarak daha şiş görünüyodu bu sefer öyle bişey yok ayrıca geçen sefer göğüs uçlarıma da bişey olmamıştı. Bi yandan adetime ne kadar olduğunu da bilmiyorum geçen ay düşük olduğu için. Ayrıca geceleri açlıktan ölerek uyanıyorum hayatımda ilk defa ama bi yandan da altıma ped ile geziyorum her an hastalanabilirim diye. Çok aklım karıştı vallahi!!!!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…