Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım hatırlatmak istemem ama düşük olalı ne kadar oldu ordan hesaplasan?belki geçmiştir?belki hamişsindir?çünkü düşük ve kürtajdan sonraki ay doktorlar korunun diyo gebelik riskine karşı...

canım hatırlatmak istemem ama düşük olalı ne kadar oldu ordan hesaplasan?belki geçmiştir?belki hamişsindir?çünkü düşük ve kürtajdan sonraki ay doktorlar korunun diyo gebelik riskine karşı...

Ya benim doktorum korunmana gerek yok her şey iyi durumda, çalışmalara devam demişti. Düşük 2 haziranda başladı

iyiyim canım.sen nasılsın:uhm:benim adette yavaş yavaş yaklaşıyor inşallah hastalanmam da hamileyimdir bu defa

bi yandan arada midem falan da bulanıyo. Çok fena aklım karıştı vallahi bu sefer. Burda yazan belirtilerin bazıları var ama geçen sefer yaşadığım belirtilerin nerdeyse hiçbiri yok

annem abime hamişkenki belirtilerini hiçbirini bende yaşamamış.ümit vermek istemem ama her seferinde farklı olurmuş.2 haziransa olabilir canım ya 1 ay olcak nerdeyse.allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.suzanşan bende çok iiyim tatlım.inşallah hepimiz hamiş olcaz bu ay.suzan senle ben ikiz ama dimi? ::))

Ay vallahi ağzından bal damlıyo semacım ya. Umarım bi şansım vardır. Ve tabiiiki her zamanki temennilerimiz her zaman geçerli, UMARIM BU AY HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ!!!!

handecik sen 3 -4 gün sonra bi test yap istersen ya.yada bekle boşver sonra testleri erken yapıp da kötü bişe çıkmasın ama içini ferah tut bi tane olmuş.bidaha olur işte.ben hiç tutturamadım bakalım bende yarın doktora gidiyorum yumurtalarım büyümüşlermi diye bakcaz.sonra çatlatcaz sonra bebişim tutuncak annesine. ondan sonra da babamıza sölicez.hepimiz inşallah..

inşallah canım tek hamile kalalımda ikiz üçüz farketmez:roflol:

Ay sema öyle güzel sıralamışsın ki olacakları, eminim bunlardan bir tanesi bile sekmeden peşpeşe hepsi olacaklar ve senin de dünyalar güzeli bir bebişin olucak!!!!

handecil valla tek 2 yada 3 tane suzanın dediği gibi allah sağlıkla versin inşallah hepimize ama olumlama yapalım.yani ii düşünelim ii olsun ama dimi stress yok.kocişimede öle diyom.takma kafanı ne güzel işte olcak diye hep faliyetteyiz daha ne istiyosun diyorum gülüyo.aman olcak ,işte ama acele ediyoz biz biraz.ben bu ilk gün olanları hiç anlamıyom.abimle yengem korunuyolardı.bi gece korunmamışlar hopp 9 ay sonra yeğenim oldu.şaşırdım kaldımm:))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim.
benim şöyle bir durum var.normalde çok düzenli adet görürüm.aralık ayında hap kullanmayı bıraktım.ocak ayında gebelik öncesi testleri yaptırdım ve folik asit kullanmaya başladım.ocak ve şubat ayında normal adet gördüm ama korunmaya devam ettik ama eşim korundu.son iki ayki adetlerim korunduğumuz halde 40 günde oldu. ilkinde korunduk ama galiba hamileyim dedim.test yaptım 40.gün ve negatifti.ikinci ay yine korunduk ve yine 40. gün adet gördüm.bu ay korunmayı bıraktık.artık 40 günde oluyrum diye bekledim 40.günü ama şu yerleşme lekesi dedikleri bir kanamam oldu ben öyle tahmin ediyorum.1 gün sürdü sadece.dün sabah eşimin ısrarlarıyla gebelik testi yaptım yani 41. gün pozitif çıktı.diğer belirtilerimde var ve hala adet görmedim ama içimde bi düşünce var.sizce test pozitif çıktığı halde gebe olmama ihtimalim varmı?

merhaba güzelim.sen en güzeli bir kan testi yaptır herşey ortaya çıkar.seninde kafanda soru işareti kalmaz.a.s.

tatlım pozitif sonuçta hata payı düşük.yani büyük olasılıkla hamişsin benden sölemesi.kan testi yaptırsan.yakınlarda yokmu yaptırcağın bü yer.sağlık ocaklarıda yapıyo kantestini:teselli:

bence büyük ihtimalle hamilesin... tebrik ederim...

darısı başımıza artık...

benim de regl günüm 7 temmuz bekliyorum bakalım...

önceden anlamanın bi yolu olsa keşke...

düşünsenize ilişkiden sonra hamilelik olunca alnımızda bi ışık yanıyomuş mesela... ne komik olurdu :)

kızlar cvplarınız iiçin çok teşekkürler.yarın yada çarşamba günü gidicem hastaneye.bende umutluyum aslında ama yine insanın kafasında bir soru işareti oluyo işte:)
simeray hayal gücün çok güzel canım keşke öyle bişey olsada biz de bu kadar düşünüp sitrese girmesek:)))

ama kızlar hesaba katmadığınız birşey var.son zamanlarda testlerde önce çift çizgi çıkıyor birkaçgüne kadarda adet olunuyor ya da yapılan diğer testlerde negatif çıkıyor.en güzeli ve garantilisi kan testi.inş.hamilesindir canım

arkadaşlar regl günü gelmeden anlamanın bi yolu yokmu?

çatlıycam meraktan :sm_confused:

3-4 gün öncesinde yapılan hızlı gebelik testi diye birşey varmış.ama bana kalırsa adetinin geçmesini bekle.benim adetimde 9 temmuz ben beklemeyi düşünüyorum hatta 6-7 gün geçse bile test yapmayı düşünmüyorum.çünkü önceki adetim 7 gün gecikmişti

valla ben o kadar saftım ki... ertesi gün acaba hamilemiyim diye test yapıyordum... :)

şimdi akıllandım 2-3 günde bir yapıyorum acaba bi değişiklik varmı diye...

gülgüzeli en yakın sensin hamile olan (inşallah) hiç bi değişiklik farketmedinmi vucudunda?

ya bi de beklemek çok zor...
ve 12 sinde tatile çıkıyoruz...
benim reglim de düzensiz
ben 7 si diyorum ama belkide gecikecek...

tatilede belirsizlikle gitmek zor geliyor... valla kafam acayip karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…