canım hatırlatmak istemem ama düşük olalı ne kadar oldu ordan hesaplasan?belki geçmiştir?belki hamişsindir?çünkü düşük ve kürtajdan sonraki ay doktorlar korunun diyo gebelik riskine karşı...
kıslar merhaba.sabahtan beri bağlanamıyodum ara ara okuyabildim ama cevap yazamadım.suzancım nasılsın cicim.sıcaklar nasıl.duygucum hemen panik yapma akşama bi daha yaparsın.öğle tatilin yokmuydu çıkıp kan verseydin akşam çıkınca alırdın.kesin öğrenmiş olurdun.ona göre tedbir alırdın cicim
annem abime hamişkenki belirtilerini hiçbirini bende yaşamamış.ümit vermek istemem ama her seferinde farklı olurmuş.2 haziransa olabilir canım ya 1 ay olcak nerdeyse.allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.suzanşan bende çok iiyim tatlım.inşallah hepimiz hamiş olcaz bu ay.suzan senle ben ikiz ama dimi? ::))
arkadaşlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim.
benim şöyle bir durum var.normalde çok düzenli adet görürüm.aralık ayında hap kullanmayı bıraktım.ocak ayında gebelik öncesi testleri yaptırdım ve folik asit kullanmaya başladım.ocak ve şubat ayında normal adet gördüm ama korunmaya devam ettik ama eşim korundu.son iki ayki adetlerim korunduğumuz halde 40 günde oldu. ilkinde korunduk ama galiba hamileyim dedim.test yaptım 40.gün ve negatifti.ikinci ay yine korunduk ve yine 40. gün adet gördüm.bu ay korunmayı bıraktık.artık 40 günde oluyrum diye bekledim 40.günü ama şu yerleşme lekesi dedikleri bir kanamam oldu ben öyle tahmin ediyorum.1 gün sürdü sadece.dün sabah eşimin ısrarlarıyla gebelik testi yaptım yani 41. gün pozitif çıktı.diğer belirtilerimde var ve hala adet görmedim ama içimde bi düşünce var.sizce test pozitif çıktığı halde gebe olmama ihtimalim varmı?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim.
benim şöyle bir durum var.normalde çok düzenli adet görürüm.aralık ayında hap kullanmayı bıraktım.ocak ayında gebelik öncesi testleri yaptırdım ve folik asit kullanmaya başladım.ocak ve şubat ayında normal adet gördüm ama korunmaya devam ettik ama eşim korundu.son iki ayki adetlerim korunduğumuz halde 40 günde oldu. ilkinde korunduk ama galiba hamileyim dedim.test yaptım 40.gün ve negatifti.ikinci ay yine korunduk ve yine 40. gün adet gördüm.bu ay korunmayı bıraktık.artık 40 günde oluyrum diye bekledim 40.günü ama şu yerleşme lekesi dedikleri bir kanamam oldu ben öyle tahmin ediyorum.1 gün sürdü sadece.dün sabah eşimin ısrarlarıyla gebelik testi yaptım yani 41. gün pozitif çıktı.diğer belirtilerimde var ve hala adet görmedim ama içimde bi düşünce var.sizce test pozitif çıktığı halde gebe olmama ihtimalim varmı?
arkadaşlar regl günü gelmeden anlamanın bi yolu yokmu?
çatlıycam meraktan :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?