Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya bi de beklemek çok zor...
ve 12 sinde tatile çıkıyoruz...
benim reglim de düzensiz
ben 7 si diyorum ama belkide gecikecek...

tatilede belirsizlikle gitmek zor geliyor... valla kafam acayip karışık...

o zaman 7 sinde adet olmazsan kan testi yaptırırsın varsa hamilelik çıkar ortaya.ya da 12sinde tatile çıkıyoruz diyorsun tatile çıkmadan 2 gün önce yaparsın testlerini.inş.hamilesindir canım

inşallah...

ara ara kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor...

acaba kendimi çokmu dinliyorum?

kendini fazla dinleme bence,dinlediğin sürece daha çok belirti ortaya çıkar.en güzeli fazla düşünmemeye çalışmak.çünkü düşündükçe insan sterse giriyor ve psikoloji bozuluyor vücutta dengesini şaşırıyor.ben birazcık çıkıyorum kızlar yarım saate kadar gelirim herhalde

kızlar gerçekten kendinizi dinlemeyin ya sonra benim gibi üzülürsünüz walla benim göğüs uçlarımla yumrular war beyaz beyaz bişiler oluo ama testim negatif kan testide yaptırmıcam walla warsa elbet belli olucak

aman ne biliyim... insanın elinde değil ki...

ama sadece sol kasığımda var ağrımsı gibi sızlıyo gibi ne olduğu belirsiz yani...

daha önce hamile olanlardan yaşayan yokmu böyle şeyler...

hoşgeldin kardelen bebiş nasıl sen nasılsın nedir son durumlar.amanın amma sordum.duygusal en güzeli valla.dedik ya sana hayırlısı olsun die.allah hayırlısını nasip etsin.bekle bakalım bu haftada olmazsan regli kan testi yaptır haftasonu bi kliniğe.olmazmı tatlım?hiç anlatmadın haftasonu nasıl geçti diye?merak etiim valla.istedilermi annenler verdilermi noldu?

sema hoşbulduk canım iyi bebiş:)yarın doktora gidiyorum 9 haftalık oldum artık hareketlerini görmeye gidecem inşallah :)sen nasılsın ya bu arada duygu test yapmıştı pozitifti anlamadım hamile değilmi

kardelen maşallah bebişine de sanada...

bende yeniyim buralarda...

sen hamilesin bilirsin regl olmadan ne gibi belirtiler oluyor?

ya da oluyor mu?

kardelen maşallah bebişine de sanada...

bende yeniyim buralarda...

sen hamilesin bilirsin regl olmadan ne gibi belirtiler oluyor?

ya da oluyor mu?

sağol canım.:1hug:regl olmadan önce bazı belirtiler oluyo adet belirtileri ile aynı hemen hemen adet sancıları oluyo genelde ve bacak ağrıları benim çok ağrımıştı bacaklarım dişim ağrıdı kasık ağrısı oldu akıntım olmadı şimdi yeni yeni akıntılar var az az ve sarımsı geliyo bende.bu arada mide bulantıları adet günün geçtikten sonra yani 6.haftada başlıyo erken olmuyo yani o psikolojik olabilir a.sinşallah Rabbim her isteyene nasip etsin

duygu yine test yepmış negatif çıkmış tatlım işten çıkıp ta kan testi de yaptıramıyomuş.beklicem hayırlısı diyo...ben iiyim allaha çok şükür.yarın yumurtişlerime bakıcaz doktorumla.bakalım büyümüşlermi?? kaç taneler çetletebilecezmi allahım bu ay inşallah hepsi idealdirler.geçen ay bi tane 21mmdi.eşim ikiz olsun diye dua ediyo hep.bakalım.belki ondan olmadı geçen ay...ALLAH bilir dimi?

inşallah canım... allah isteyen herkese versin...

bir arkadaşım istemeden 2.ye hamile kalmış... bilmeden ilaçları içmiş içmiş... sonlandırmak zorunda kaldılar...

ablası da tüp bebek yapıyo... bir aileden 2 örnek...

sema dilerim inişallah canım gönlüne göre olur herşey bu ay Allah hayırlsıı ile yüzünü güldürsün ve hayırlısı olsun hakkında yanlız kızlar çok kötü mide bulantısı oluyo valla baz kokulara karşı tiksintim oldu yemek kokuularına değil de mesela bulaşık makinesini eşim yerleştiriyo .bulaşık makinesi için kokular olur ya ondan çok kötü midem bulanıyo yani

saol canım ii sen bulaşık mak.den tiksinmişsin.insanlar kocalarından tiksinip 9ay ayrı yatıyolar.ama olsun ne güzel bi heyecandır kardelen valla.hadi doktora gidince hareketlerini de görürsün inşallah.allahım hayırlısıyla hamişliğini tamamlayıp kucağına almayı nasip eder!!!!:dance:

Allah razı olsun gülüm inşallah seninde bu ay istediğin olur hayırlısı ile Allah gönlüne göre verir inşallah seninde küççük sidiklin olur :dance:

baranınannesi iyiyim canım hoşgeldin ne olsun heyecan var gibi işte :)))bu arada ben çıkıyorum yemek hazırlamam lazım eşim işe gidecek kızlar hepinizi öpüyorum

sema samsunun neresındesın 2yıl calıştım ben orda derya balıkcılığın ustunde sirket vardı ay pek severım samsunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…